HeavenlyDemonic(אחרת) |
לפני 11 חודשים •
25 בנוב׳ 2023
א-מיניות וא-רומנטיקה בעולם השליטה.
לפני 11 חודשים •
25 בנוב׳ 2023
HeavenlyDemonic(אחרת) • 25 בנוב׳ 2023
האם יש א-מיניים בקהל? א-רומנטיים?
איך הבדסמ מתבטא אצלכם? איך נראות מערכות יחסים של שליטה, בלי מיניות ורומנטיקה? יש חיה כזאת? |
|
teacher(שולט) |
לפני 11 חודשים •
26 בנוב׳ 2023
לפני 11 חודשים •
26 בנוב׳ 2023
teacher(שולט) • 26 בנוב׳ 2023
אצלי מאז ומתמיד יחסי השליטה היו נפרדים מהרומנטיקה.
ואז פתאום יחסי שליטה 24/7, שהפכו לזוגיות, כי מצאנו מכנים משותפים נוספים מלבד יחסי השליטה. אז יצא שהסקס והרומנטיקה היו מתקיימים אצלנו בנפרד מהשליטה. ממש כמו שבתחומים המקצועיים שלה היתה לה זכות המילה האחרונה, או הובלת התהליך ובתחומים שלי, אני, וזה לא גרע מהיותי הטופ. בצורה הזו היה גם ברור ופשוט לערב צדדים שלישיים בסשן, או לקיים סשנים עם אחרים/ות, פשוט כי לא עורבבה בזה רומנטיקה והגבולות ברורים ומדוייקים. קשירות, חינוך, מניעת חושים, הצפה חושית, מיטת וואקום, מפגשי כאב מרוכז - אלה דברים שאני אוהב לעשות עם פרטנרים שונים. לגשת לכל אדם כמו שפותרים חידה או פאזל זו אהבה גדולה שלי. וברומנטיקה היינו שנינו שוים ובאותו גובה עיניים. אולי כי בעיני אורגזמה היא השחרור האולטימטיבי. ההיפך משליטה. לא לומר שסשנים עם אחרים הם טכניים מכאניים, אלא שזו מערכת יחסים שונה בתכלית. יש בי אמפטיה גדולה וחיבור חזק שבעיני יכול להיווצר במיוחד במפגש של שליטה, יותר מאשר בווניל, או לכל הפחות הוא קורה מהר יותר. אך הוא מגודר לסשנים בלבד. הרומנטיקה היא מאוד מונוגמית בשבילי. אני כמובן מודע לזה שזו לא הדרך הנפוצה במחוזותינו, אבל היא זו שמתאימה לי. מקווה שעניתי על השאלה |
|
HeavenlyDemonic(אחרת) |
לפני 11 חודשים •
26 בנוב׳ 2023
לפני 11 חודשים •
26 בנוב׳ 2023
HeavenlyDemonic(אחרת) • 26 בנוב׳ 2023
כן, תודה רבה ))
|
|