Yet again |
לפני 4 חודשים •
5 ביולי 2024
מאנץ דרומי מנסה לצאת לדרך
לפני 4 חודשים •
5 ביולי 2024
Yet again • 5 ביולי 2024
קחו בחשבון שזאת פעם ראשונה שאני מנסה לתכנן אירוע/מפגש/התקהלות אז לא לקחת את זה כאילו זאת העבודה שלי בחיים
האופציות בבאר שבע: 1. קאלדו ביום חמישי אחר הצהרים (מקום קטן ושכונתי של פיצות לא כשר) 2. ברבסבא נגיד גם שבחמישי אבל בלילה כי המקום נפתח רק ב21:00 ובגדול יש שם סלקציה אז אני לא יודע כמה זה מתאים אבל המקום עצמו אחלה 3. יומנגס, זה באמצע תחנת דלק בעיר אבל יש שם תפריט סבבה ומקום לשבת ולא צריך להזמין מקום מראש 4. מילבה, לקראת הערב גם כי נפתח ב19:00, שמעתי המלצות מחברים לתואר, אישית לא הייתי שם אבל אמרו שיש האפי אוור בחצי מחיר למי ששותה אלכוהול אופציות באשקלון: 1. ארצי, מקום נחמד על חוף דלילה, אם אין מקום אפשר לשבת בפאב השני של אותם בעלים שנמצא ממש מאחורי הארצי, אפשר ברביעי כי בדרך כלל פחות עמוס אחר הצהרים ערב ככה כי הם נפתחים ב16:00 2. מאליז, על הטיילת של אשקלון, זה יותר לכיוון של בית קפה, נפתח ב09:00 אז אפשר גם בראנץ 3. מרסה בר, גם על הטיילת, הייתי עם חברות פעם אחת שם והיה סבבה, נפתח באזור 10:00 עד הלילה, לדעתי עדיף להגיע בערב. אלו האופציות, אפשר לשחק עם הזמנים והמקומות אבל ניסיתי לצמצם למומלצים שקיבלתי. אם מתאים אחלות, אם פחות מתאים גם אחלות ופשוט אחפש מקומות אחרים. תנו פידבק שאדע אם אני בכיוון |
|