QFooza(שולטת) |
לפני 3 חודשים •
28 ביולי 2024
מעבר לטלגרם
לפני 3 חודשים •
28 ביולי 2024
QFooza(שולטת) • 28 ביולי 2024
שמתי לב לתופעה שנשלטים רוצים לעבור לטלגרם מהר מהר.
אני מקבלת עשרות פניות ביום ועבורי להוציא מישהו מהכלוב זה אקט סימבולי. מה אתם חושבים? |
|
נח השישי |
לפני 3 חודשים •
28 ביולי 2024
לפני 3 חודשים •
28 ביולי 2024
נח השישי • 28 ביולי 2024
שזה הרבה יותר נוח לתקשר שם, ועדיין מאפשר לשמור על אנונימיות.
|
|
ArchAngel(שולטת) |
לפני 3 חודשים •
28 ביולי 2024
לפני 3 חודשים •
28 ביולי 2024
ArchAngel(שולטת) • 28 ביולי 2024
בכלוב שולטת ממוצעת מקבלת עשרות פניות, ומי שאנחנו עוברות איתו לטלגרם זה מייחד אותו מהיתר.
העניין הוא, שבשביל שזה יקרה, צריכה להיות לנו סיבה לעבור איתו לשם. בדיוק כמו שמישהו לא יכול פשוט לבוא לזר ולהגיד לו "בוא נהיה חברים, תזמין אותי אליך הביתה" סתם ככה מבלי שהוא טרח לייצר איתו אינטרקציה שמובילה לזה. ואכן, מעבר לטלגרם זה אקט של להתקרב למישהו ולהפוך אותו לפחות זר. כשמנסים לזרז התקרבות, זה מרגיש מעיק, מרחיק אפילו. ואם אין כימיה איתו בפלטפורמה הזו, לעבור לבאה לא בדיוק יצור אותה. הנשלטים האלו צריכים להבין שגם בטלגרם נעדיף לדבר עם מי כשכבר התחברנו אליו מאשר מישהו שכל מה שידוע עליו זה גיל ופטיש, ועכשיו צריך לדובב. כשמספיק מסקרן ומושך אותנו לדבר עם מישהו, אנחנו בעצמנו נציע לו לעבור לפלטפורמה אחרת. ואם זה לא נוצרה משיכה במילא חבל על הזמן של שנינו. |
|
נימרייה(שולטת){sub num} |
לפני 3 חודשים •
28 ביולי 2024
לפני 3 חודשים •
28 ביולי 2024
נימרייה(שולטת){sub num} • 28 ביולי 2024
נח השישי כתב/ה: שזה הרבה יותר נוח לתקשר שם, ועדיין מאפשר לשמור על אנונימיות.
כן ולא. עכשיו יש למישהו הזה מידע עלי ואני לעולם לא אוכל לחסום אותו. ברגע שיש לו את הטלגרם הוא יכול פשוט לפתוח משתמשים (גם באיזור ה40 ביום, אל תשאל איך אני יודעת...) ולהפציץ בהודעות ללא סוף. נכון גם פה אפשר לפתוח פרופילים פקטיבים אבל למה לספק עוד פלטפורמה למישהו סתם ככה. אם אני באמת מחליטה לשמור על קשר אז זה אחלה, אבל אחרי שיחה אחת? לא שווה את זה. |
|
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) |
לפני 3 חודשים •
28 ביולי 2024
לפני 3 חודשים •
28 ביולי 2024
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) • 28 ביולי 2024
אני עוברת מדיום מהכלוב החוצה רק למטרת קביעת מועד לפגישה במציאות וקיומה.
או במקרים מאוד נדירים שזה ג'ינג'י גבוה שמנמן שאני מאוד רוצה אבל הוא כותב לי בשעות שאני לא כאן 😉 |
|
נח השישי |
לפני 3 חודשים •
28 ביולי 2024
לפני 3 חודשים •
28 ביולי 2024
נח השישי • 28 ביולי 2024
נימרייה כתב/ה: נח השישי כתב/ה: שזה הרבה יותר נוח לתקשר שם, ועדיין מאפשר לשמור על אנונימיות.
כן ולא. עכשיו יש למישהו הזה מידע עלי ואני לעולם לא אוכל לחסום אותו. ברגע שיש לו את הטלגרם הוא יכול פשוט לפתוח משתמשים (גם באיזור ה40 ביום, אל תשאל איך אני יודעת...) ולהפציץ בהודעות ללא סוף. נכון גם פה אפשר לפתוח פרופילים פקטיבים אבל למה לספק עוד פלטפורמה למישהו סתם ככה. אם אני באמת מחליטה לשמור על קשר אז זה אחלה, אבל אחרי שיחה אחת? לא שווה את זה. אני מניח שבתור גבר אני לא חווה את זה כך, ומכאן ההבדל. אז *עבורי* טלגרם הוא כלי תקשורת מועדף, אבל באמת לא מתאים לכל אחת, אלא בשלב שהבן אדם בצד השני עבר סינון מספיק. |
|
Smart wolf |
לפני 3 חודשים •
28 ביולי 2024
לפני 3 חודשים •
28 ביולי 2024
Smart wolf • 28 ביולי 2024
יותר נוח ואנונימי וזמין.
וגם למי שרוצה לשלוח תמונה ולא יכול כי אין לו מנוי זהב. כמו לי שרציתי לשלוח לך הודעה עכשיו אבל רק מנוי זהב יכול. |
|
Master Bruce |
לפני 3 חודשים •
28 ביולי 2024
לפני 3 חודשים •
28 ביולי 2024
Master Bruce • 28 ביולי 2024
הכלוב אתר ממש גרוע ולא נוח לתקשורת בין אישית. התשתיות כאן בנות 20 שנה בערך. זה מסורבל, לא תומך באימוג'ים סטיקרים וגיפים, לא קופץ בטלפון כשמקבלים הודעה, לא מראה אם הצד השני ראה את ההודעה שלך, וכן הלאה.
מאד מאד קשה לי לנהל כאן תקשורת ארוכה. כמעט כל פלטפורמה אחרת עדיפה. אנשים מעדיפים טלגרם כי עדיין יש בה שמירה מסויימת על פרטיות. |
|
טלי35(שולטת) |
לפני 3 חודשים •
28 ביולי 2024
לפני 3 חודשים •
28 ביולי 2024
טלי35(שולטת) • 28 ביולי 2024
לי מעולה פה.
יש ים אופציות ובתוכן זו של הקשר הסגול שבו אפשר להקליט, לדבר, וידאו, למחוק תמונות אם בא לי או לו. להתכתב. לא עוברת לשום פלטפורמה אחרת. בטח לא בהתחלה. |
|
פשוט אורי(שולט){-GODESS-} |
לפני 3 חודשים •
28 ביולי 2024
לפני 3 חודשים •
28 ביולי 2024
פשוט אורי(שולט){-GODESS-} • 28 ביולי 2024
מי שלא זהוב פה , סובל.
אפשר להגיד הרבה על הכלוב, בעיניי המנוי לא יקר פה. כיוון שאנשים לא ממש מנצלים את הכלוב לכל מטרותיו ויש אמצעי תקשורת טובים יותר, כפי שציינו. אז הרבה לא משקיעים פה. תמשיכי לעשות מה שנוח לך. הזמן יעשה את שלו. ומי שלא יכול, שיעלם. |
|