סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

מה דעתכם על זה?

בחור אוהב
לפני 3 חודשים • 28 ביולי 2024

מה דעתכם על זה?

בחור אוהב • 28 ביולי 2024
אני בן 26, נשלט. ויש לי גם ניסיון בעולם הזה, לא המון, אבל יש. בכל מקרה, זה לא העניין.

קצת קשה לי להסביר את המחשבה שלי, אבל אנסה:

אני חוקר לאט לאט יותר ויותר על העולם הזה, והבנתי שלא מעט אנשים אוהבים את העולם הזה נטו בתור בדס"מ.
הכוונה שלי היא שהם יכולים להיות רווקים ולחפש רק סשנים, או נשואים/בזוגיות, וכתוספת מכירים פרטנר בדס"מי בשביל סשנים.

ואני לא כזה. אותי זה פשוט פחות מעניין..
אם אפגש עם מישהי שרק תשלוט בי, גם אם אוהב את השליטה עצמה, אם זה לא יבוא עם זוגיות, זה לא באמת יעניין אותי ולא ארצה להשקיע בזה אנרגיה. זה ירגיש לי כמו "סטוץ". מקווה שהבנתם אותי חח..

לא הבנתי איך למשל נשלטים או בכללי כל מי שאוהב את העולם הזה ולא רוצה זוגיות, אלא רק קשר של שליטה, אוהבים להיות בקשר נטו בדס"מי.. אתם לא רוצים זוגיות? להקים משפחה? אני רואה א.נשים מבוגרים ממני בכל מיני פלטפורמות שרק רותים קשר של שליטה, כאילו זוגיות זה בכלל לא מעניין אותם..
עכשיו ברור שיש כאלה שזה פחות מעניין אותם, אבל זה מרגיש יש המון כאלה. וזה מוזר לי..

אני לא שואל מתוך ביקורת או משהו כזה, להפך שואל מתוך מטרה ללמוד ולראות זוויות נוספות.

אני רוצה להכיר מישהי שאוהבת את העולם הזה אבל לא רק בשביל סשנים/שליטה מנטאלית, אלא זוגיות שבתוכה קיימת גם העולם הזה של הבדס"מ.

יש עוד אנשים כמוני? זה תקין? פשוט מרגיש לי שהרוב ממש ההפך ממני.

אשמח לעוד זוויות שאולי יתנו לי נקודת מבט אחרת.. בסופו של דבר אני עוד חוקר את העולם הזה כמובן.
    התגובה האהובה בשרשור
נימרייה​(שולטת)
נימרייה​(שולטת) • 28 ביולי 2024
אני איתך. בכל מילה.
אני אוהבת את הנשלטים שלי, אוהבת מכל הלב, אהבה רומנטית ואני רוצה אותם כבני זוג למערכות יחסים ארוכות וגם בעתיד בתקווה למצוא את האחד שלי להקים איתו משפחה.

אתה לא היחיד, ממש לא, אבל מסכימה איתך שאנחנו מיעוט.

אני לא יכולה להבין אנשים שחווים בדסם אחרת, לא ממקום שיפוטי פשוט לא מצליחה לדמיין אפילו לעשות סשן עם מישהו שאני לא אוהבת או לפחות מחבבת.
בחור אוהב
בחור אוהב • 28 ביולי 2024
נימרייה כתב/ה:
אני איתך. בכל מילה.
אני אוהבת את הנשלטים שלי, אוהבת מכל הלב, אהבה רומנטית ואני רוצה אותם כבני זוג למערכות יחסים ארוכות וגם בעתיד בתקווה למצוא את האחד שלי להקים איתו משפחה.

אתה לא היחיד, ממש לא, אבל מסכימה איתך שאנחנו מיעוט.

אני לא יכולה להבין אנשים שחווים בדסם אחרת, לא ממקום שיפוטי פשוט לא מצליחה לדמיין אפילו לעשות סשן עם מישהו שאני לא אוהבת או לפחות מחבבת.

כיף לשמוע שאני לא היחיד בהרגשה הזאת.
שלא תביני לא נכון, אני מצטער בשבילך שעדיין לא מצאת *בדיוק* את מה שאת מחפשת, אבל מסתבר שאני לא היחיד.

אני אישית מההתחלה לא נכנס לקשר של שליטה אם זה נטו שליטה. מבהיר מראש עוד לפני שנפגשים, שאני נפגש רק אם אנחנו באותו ראש ובסופו של דבר המטרה היא זוגיות.

לא יכול להתמסר למישהי שאין לי רגשות אליה/לא מנסים לבנות זוגיות בסופו של דבר.

מקווה שתמצאי מה שאת מייחלת לו icon_smile.gif
פשוט אורי​(שולט){-GODESS-}
לא כולם אוהבים את היותם בבדסמ,
יש הרבה שחיים בהכחשה.
וגם, יש רבים שרואים מעבר להורות.

אני רק אומר שאין פה דעה כללית על איך דברים צריכים להיעשות.

אני חושב שמנגנון החתונה-בית-ילדים הוא מתאים לשנות ה50-80 במדינה שלנו.
אחרי זה התפתחו פה תרבויות אחרות .
ראו למשל את אחוז הגירושין שרק עולה.
תחת כנפיך
תחת כנפיך • 28 ביולי 2024
אני אולי המוזר.. אבל פעם הייתי מעדיף סשנים מאשר זוגיות בדסמית כי היה לי כייף הלבד