Leaker(נשלט) |
לפני 3 חודשים •
3 באוג׳ 2024
צוואה כלובית
לפני 3 חודשים •
3 באוג׳ 2024
Leaker(נשלט) • 3 באוג׳ 2024
זה נושא שנתקלתי בו יותר מפעם אחת בכלוב- איך אדם רוצה שיתנהגו בכלוב במקרה חלילה שילך לעולמו.
יש בינינו קשת רחבה מאד החל מאנשים שחיים את העולם הזה עמוק בארון ובדיסקרטיות מוחלטת, דרך אנשים שחושפים את עצמם פה ברמה כזאת או אחרת אבל הסביבה שלהם לא מודעת או מודעת חלקית למקומם בעולם הזה, ועד אנשים שחיים את העולם הזה בפתיחות מוחלטת ואף בגאווה. אנחנו צריכים לכבד את רצונם ופרטיותם של חברי הכלוב גם אחרי לכתם ולהמנע מאאוטינג לאחר המוות של מי שלא היה רוצה בכך. לכן חשבתי שיהיה שרשור צוואות בו כל מי שי.תרצה י.תכתוב: "הצוואה של ____" (כדי שיהיה קל למצוא את זה בחיפוש) ואז את כל רצונותיהם.ן, כולל למי הם רוצים להוריש את הלייקים בבלוג אתחיל- הצוואה של ליקר- למיטב ידיעתי ממש בודדות פה יודעות מי אני. אם חלילה קורה לי משהו ואתן מגלות אשמח שזה יישאר בינכן לבין עצמכן. ומי שתתגעגע תוכל לעשות בינג' על הבלוג ולהרגיש אותי קרוב תבדלו כולכן.ם לחיים ארוכים ומענגים. |
|
Bluecollar(שולטת) |
לפני 3 חודשים •
3 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
3 באוג׳ 2024
Bluecollar(שולטת) • 3 באוג׳ 2024
אחרי שאמות כל כך לא אכפת לי.
בסופו של דבר אנחנו אנשים, מי שיגיע לפגוש את המשפחה ועוד יהיו אנשים נהדרים שיתנו נחמה למשפחה שלי. גם אם זה יקשר אוצי לעולם הזה. נשלטים מוזמנים לבוא לייבב על הקבר שלי על אובדן מלכה נהדרת שכמוני. למרות שבתכלס, פשוט אנשים שאיבדו אדם שהם מכירים ואוהבים |
|
הברון בכפכפים{זהרורים} |
לפני 3 חודשים •
3 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
3 באוג׳ 2024
הברון בכפכפים{זהרורים} • 3 באוג׳ 2024
אני רוצה להקבר עם הפלאג האהוב עלי ושאף אחד לא יתחיל עם זהרורים בשבעה.
תכבדו |
|
Bluecollar(שולטת) |
לפני 3 חודשים •
3 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
3 באוג׳ 2024
Bluecollar(שולטת) • 3 באוג׳ 2024
הברון בכפכפים כתב/ה: אני רוצה להקבר עם הפלאג האהוב עלי ושאף אחד לא יתחיל עם זהרורים בשבעה.
תכבדו אנחנו רק נציע לה נחמה |
|
פרלין(נשלטת){ש} |
לפני 3 חודשים •
3 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
3 באוג׳ 2024
פרלין(נשלטת){ש} • 3 באוג׳ 2024
הכי מפחיד אותי שהמשפחה שלי תמצא את הבלוג. אז כלובי בבקשה, בשנייה שאני מתה, תעלים אותו 🙏🙏🙏
|
|
נימרייה(שולטת){sub num} |
לפני 3 חודשים •
3 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
3 באוג׳ 2024
נימרייה(שולטת){sub num} • 3 באוג׳ 2024
אם אני לא אעשה את זה לפני, אנשים שמכירים אותי בחיים האמיתיים, תוציאו ספר מהבלוג שלי.
כל הרווחים יתרמו לארגונים שעוסקים במיניות בריאה. רק לוודא שמצויין שמי שכתבה את הספר היא נימרייה. |
|
ArchAngel(שולטת) |
לפני 3 חודשים •
3 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
3 באוג׳ 2024
ArchAngel(שולטת) • 3 באוג׳ 2024
פרלין כתב/ה: הכי מפחיד אותי שהמשפחה שלי תמצא את הבלוג. אז כלובי בבקשה, בשנייה שאני מתה, תעלים אותו 🙏🙏🙏
אני מנסה לחשוב על איך אפשר לבצע את זה מעשית, ועולה לי רעיון. לכלובי מן הסתם לא תהיה דרך מדויקת לדעת כשמשתמש נפטר כי לא לכולם יש פה חברי קהילה שמכירים אותו במציאות, ומן הסתם, שלעומת הפייסבוק, לא בני המשפחה הם אלו שיצרו קשר. הרוב פה בארון מולם, כולל לפעמים מול מי שהם נשואים לו. הפתרון הוא אופציה של "השמדה עצמית" לפרופילים, כמו שבטלגרם אפשר לבחור שאם לא התחברת מעל חודש, 3 חודשים, חצי שנה או שנה, אז החשבון שלך ימחק אוטומטית. זה יעזור לעוד מצבים מלבד מוות, כמובן. וכל עוד אתה בחיים והתחרטת תוכל לבטל את הפעולה, וכדי שלא תשכח שבחרת לפני שנה שהפרופיל שלך עתיד להימחק, שבוע לפני מועד המחיקה תשלח איזו תזכורת למייל. |
|
A Ravenclaw(נשלט) |
לפני 3 חודשים •
3 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
3 באוג׳ 2024
A Ravenclaw(נשלט) • 3 באוג׳ 2024
"איך אדם רוצה שיתנהגו בכלוב במקרה חלילה שילך לעולמו"
מייד התחלתי לדמיין את השולטת נאלצת לנסות להוריד את הכלוב מהגופה שלי בלי שהמשפחה תשים לב יכול להיות יופי של אקורד סיום בראטי |
|
StreetCat(שולטת) |
לפני 3 חודשים •
3 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
3 באוג׳ 2024
StreetCat(שולטת) • 3 באוג׳ 2024
ArchAngel כתב/ה: פרלין כתב/ה: הכי מפחיד אותי שהמשפחה שלי תמצא את הבלוג. אז כלובי בבקשה, בשנייה שאני מתה, תעלים אותו 🙏🙏🙏
אני מנסה לחשוב על איך אפשר לבצע את זה מעשית, ועולה לי רעיון. לכלובי מן הסתם לא תהיה דרך מדויקת לדעת כשמשתמש נפטר כי לא לכולם יש פה חברי קהילה שמכירים אותו במציאות, ומן הסתם, שלעומת הפייסבוק, לא בני המשפחה הם אלו שיצרו קשר. הרוב פה בארון מולם, כולל לפעמים מול מי שהם נשואים לו. הפתרון הוא אופציה של "השמדה עצמית" לפרופילים, כמו שבטלגרם אפשר לבחור שאם לא התחברת מעל חודש, 3 חודשים, חצי שנה או שנה, אז החשבון שלך ימחק אוטומטית. זה יעזור לעוד מצבים מלבד מוות, כמובן. וכל עוד אתה בחיים והתחרטת תוכל לבטל את הפעולה, וכדי שלא תשכח שבחרת לפני שנה שהפרופיל שלך עתיד להימחק, שבוע לפני מועד המחיקה תשלח איזו תזכורת למייל. יש פה פרופילים שלא היו פעילים שנים, אבל הבלוג שלהם הוא מקור מידע נהדר בעיני ויהיה חבל לאבד את זה. ובעבר הרישום לפה לא היה עם מספר טלפון, אלא רק מייל כך שלא חושבת שיש דרך לקשר בקלות |
|
השוקע |
לפני 3 חודשים •
3 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
3 באוג׳ 2024
השוקע • 3 באוג׳ 2024
StreetCat כתב/ה: ArchAngel כתב/ה: פרלין כתב/ה: הכי מפחיד אותי שהמשפחה שלי תמצא את הבלוג. אז כלובי בבקשה, בשנייה שאני מתה, תעלים אותו 🙏🙏🙏
אני מנסה לחשוב על איך אפשר לבצע את זה מעשית, ועולה לי רעיון. לכלובי מן הסתם לא תהיה דרך מדויקת לדעת כשמשתמש נפטר כי לא לכולם יש פה חברי קהילה שמכירים אותו במציאות, ומן הסתם, שלעומת הפייסבוק, לא בני המשפחה הם אלו שיצרו קשר. הרוב פה בארון מולם, כולל לפעמים מול מי שהם נשואים לו. הפתרון הוא אופציה של "השמדה עצמית" לפרופילים, כמו שבטלגרם אפשר לבחור שאם לא התחברת מעל חודש, 3 חודשים, חצי שנה או שנה, אז החשבון שלך ימחק אוטומטית. זה יעזור לעוד מצבים מלבד מוות, כמובן. וכל עוד אתה בחיים והתחרטת תוכל לבטל את הפעולה, וכדי שלא תשכח שבחרת לפני שנה שהפרופיל שלך עתיד להימחק, שבוע לפני מועד המחיקה תשלח איזו תזכורת למייל. יש פה פרופילים שלא היו פעילים שנים, אבל הבלוג שלהם הוא מקור מידע נהדר בעיני ויהיה חבל לאבד את זה. ובעבר הרישום לפה לא היה עם מספר טלפון, אלא רק מייל כך שלא חושבת שיש דרך לקשר בקלות את מסתכלת על זה מנקודת המבט של אלה שנשארו, אבל השאלה היא לגבי רצונו של בעל הבלוג, תנוח נשמתו בגן העדן במקרה שלי, מי שנשאר שימחק בבקשה |
|