בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

לייטקס מול עור (או דמוי עור)

KINKI OZZY​(מתחלף)
לפני 3 חודשים • 12 באוג׳ 2024

לייטקס מול עור (או דמוי עור)

KINKI OZZY​(מתחלף) • 12 באוג׳ 2024
לאחרונה במסעותיי בfetlife גיליתי שבחול
יש ממש קטע ללוק של החליפות וניל ועור מלאות כולל מסכה, גם לשולטות וגם לנשלטות ושמתי לב שבארץ לעומת זאת אין ממש סצנה של זה, ותהיתי אם זה עניין המזג האוויר החם מדי, או שישראל פשוט קטנה מדי או שמשהו במוח היהודי פחות בעניין או שזה אני שלא יודע איפה לחפש...סתם תהייה שעברה לי בראש
בלי קשר אם יש פה מישהי שבעניין של זה סקרן מה מעדיפות גם מבחינת נוחות וגם לוק לייטקס או עור?
StreetCat​(שולטת)
StreetCat​(שולטת) • 12 באוג׳ 2024
יש מעט פה בארץ, אפילו יש להם מפגשים מידי פעם.

בעיקר בגלל החום, והטיפול שצריך לבגדים מהסוג הזה.
א. החומרים צריכים טיפול והשקעה מרובה, והם לא זולים בכלל.
ב. לא קל ללבישה וחםםםםם מאוד מאוד חם.
ג. ככל שהקינק יותר ספציפי - יהיה יותר קשה למצוא אותו פה בארץ, אומנם יש המון אירועים וקהילה יחסית גדולה של בדסמ אבל בגלל שאם יש 1% שהקינק שלהם הוא לייטקס בחו"ל זה מספרים גדולים, בארץ הרבה הרבה פחות
ד. שמרנות - אנחנו חיים במדינה מאוד שמרנית ש אוד משפיעה על תרבות הקינק והפומביות, המודעות אליהם והביטוי של ה קינקים במרחב הציבורי והבדסמי.
    התגובה האהובה בשרשור
KINKI OZZY​(מתחלף)
אז את אומרת בגדול שדיי אבוד לי מזה...
או כמו שידידה שאמרה לי אתה פשוט חייב לטוס לברלין...
הלוואי והיתה סצנה כזאת
StreetCat​(שולטת)
StreetCat​(שולטת) • 12 באוג׳ 2024
אבל התחלתי את התשובה בכך שזה כן קיים בארץ והם אפילו נפגשים, אני פשוט לא חלק מהקינק הזה אז אין לי את הפרטי מפגש.
אבל זה קיים.
אפשר למצוא עדכונים שלהם בקבוצות פייסבוק של הקהילה או בערוצי הטלגרם שמעדכנים על אירועים.

אגב, באירועי פמדום מאוד נפוץ לראות נשים שמאוד משקיעות בלבוש שלהן, חליפות עור, לייטקס, הכל.
KINKI OZZY​(מתחלף)
StreetCat כתב/ה:
אבל התחלתי את התשובה בכך שזה כן קיים בארץ והם אפילו נפגשים, אני פשוט לא חלק מהקינק הזה אז אין לי את הפרטי מפגש.
אבל זה קיים.
אפשר למצוא עדכונים שלהם בקבוצות פייסבוק של הקהילה או בערוצי הטלגרם שמעדכנים על אירועים.

אגב, באירועי פמדום מאוד נפוץ לראות נשים שמאוד משקיעות בלבוש שלהן, חליפות עור, לייטקס, הכל.

סיבה טובה בשבילי אשכרה לצאת למסיבה ולהשתחרר מחוסר הרצון בפומביות...
KINKI OZZY​(מתחלף)
אם יש פה מישהי מהקבוצה המדוברת אשמח אם תפני בפרטי...
Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ}
Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ} • 12 באוג׳ 2024
יש ארץ בקושי חודשיים שבהם אפשר ללבוש לייטקס ובתוך מועדון חם אולי עוד יותר קשה ללבוש חליפת לייטקס.

מעבר לזה, רוב תושבי המדינה קיבלו חיסון מאסיבי נגד הריח של גומי במלחמת המפרץ ב1991.
KINKI OZZY​(מתחלף)
Dan_Kap כתב/ה:
יש ארץ בקושי חודשיים שבהם אפשר ללבוש לייטקס ובתוך מועדון חם אולי עוד יותר קשה ללבוש חליפת לייטקס.

מעבר לזה, רוב תושבי המדינה קיבלו חיסון מאסיבי נגד הריח של גומי במלחמת המפרץ ב1991.

🤣 אז אתה אומר שזה חרדת מלחמה חחח