מעסהכפותרגלייך |
לפני 3 חודשים •
12 באוג׳ 2024
Strapon פנטזיה
לפני 3 חודשים •
12 באוג׳ 2024
מעסהכפותרגלייך • 12 באוג׳ 2024
אז קצת עלי, אני מפנטז כבר שנים על זה שאני עומד על 4 ומישהי גוחנת מעלי עם סטראפאון הבעיה שאני לא מצליח למצוא מישהי להגשים איתה את הפנטזיה הזו, אשמח לדעת מהמומחים פה איפה אפשר למצוא מישהי כזו ולהגשים את הפנטזיה.
|
|
סווריןן |
לפני 3 חודשים •
12 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
12 באוג׳ 2024
סווריןן • 12 באוג׳ 2024
אם אתה לא בררן בנושא גיל, אז אצלנו בדיור המוגן יש לפחות שלוש שאני מכיר שיוכלו לגחון מעליך באופן שאתה מתאר. צור קשר בפרטי אם בעניין
|
|
נימרייה(שולטת){sub num} |
לפני 3 חודשים •
12 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
12 באוג׳ 2024
נימרייה(שולטת){sub num} • 12 באוג׳ 2024
אז כחובבת סטרפ און, קח קצת פרספקטיבה.
הרוב (לא כולן) לא מחפשות להגשים פנטזיות לאחרים וללכת. בכל אופן בהצלחה לך |
|
ArchAngel(שולטת) |
לפני 3 חודשים •
12 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
12 באוג׳ 2024
ArchAngel(שולטת) • 12 באוג׳ 2024
על כל הפוסטים האלו של "מחפש אישה לפנטזיה מסוימת, איפה מוצאים?" אפשר לענות שקינק הוא לא יקום מקביל שנעדרים ממנו יחסי האנוש המוכרים לכולנו.
מתארת לעצמי שאם היית רוצה לחוות סקס ונילי, סביר שלא היית חושב שזה רעיון טוב לבוא בגישה של "איפה אני מוצא אישה שתסכים להגשים לי, תספרו לי איפה אישה כזו מסתתרת", כי זה לא עובד ככה אלא ביצירת כימיה הדדית עד שזה מרגיש נכון לשניכם. גם אם הפכת את כיווני החדירה, גם אם שנית את הפנטזיה מהנרטיב הונילי, לא שנית את התקשורת שנדרשת באינטרקציה מול אישה. מיניות היא לא משהו שאתה מחפש כמו מוצר, לא משהו שמישהי מחפשת לחלק לזרים רנדומלים ואתה רק צריך למצוא איפה הציבה את הדוכן שלה. זה משהו שאתה יוצר עם מי שמולך, מתוך התקשורת שתהיה ביניהם. אז אף אחת, כולל מי שזה הקינק שלה (ומקרה יוצא מן הכלל לא מעיד לא הכלל), לא תרצה לחדור אליך ספציפית אם היא לא מרגישה שהיא יכולה לסמוך עליך, ואם היא לא מרגישה שאתה לכל פחות מסקרן, מחרמן ומעניין אותה מספיק. כל הנ"ל נוצר רק מתוך תקשורת, רק כשאתה חושב על הצד השני ועל מה יפעיל אותה ויגרום לה להרגיש בנוח איתך, במקום להתמקד רק במה שאתה רוצה להשיג ממנה. |
|