wizardA |
לפני 3 חודשים •
13 באוג׳ 2024
אמונוגמים ובדסמ- איפה אתם?
לפני 3 חודשים •
13 באוג׳ 2024
wizardA • 13 באוג׳ 2024
במלא פרופילים כתוב שלא מחפשים אמונוגמים/לא נשואים/לא בזוגיות.
ואני שואל איפה כל מי שאלא לא הגבולות שלהם? |
|
ג'ייק האדון הנכבד(שולט) |
לפני 3 חודשים •
13 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
13 באוג׳ 2024
ג'ייק האדון הנכבד(שולט) • 13 באוג׳ 2024
אני פתוח לרעיון, לא בהכרח בסוף אשאר כך , אבל כרגע...משאיר ראש פתוח
|
|
Purple Phoenix(נשלטת){Loki the t} |
לפני 3 חודשים •
13 באוג׳ 2024
Re: אמונוגמים ובדסמ- איפה אתם?
לפני 3 חודשים •
13 באוג׳ 2024
Purple Phoenix(נשלטת){Loki the t} • 13 באוג׳ 2024
wizardA כתב/ה: במלא פרופילים כתוב שלא מחפשים אמונוגמים/לא נשואים/לא בזוגיות.
ואני שואל איפה כל מי שאלא לא הגבולות שלהם? היוש פוליאמורית |
|
whisperoz |
לפני 3 חודשים •
13 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
13 באוג׳ 2024
whisperoz • 13 באוג׳ 2024
נכון, בהרבה פרופיל יש גבולות כאלו שנוגעים לקשרים פתוחים, צירופים וכדומה...
אבל יש פה גם כאלו א-מונוגמיים ואפשר למצוא אותם/ן! לאט לאט בסופו של דבר, יש מקומות אחרים יותר טובים, לדעתי. למצוא את השילוב של בדסמ וא-מונוגמיה כמו קבוצות ספציפיות בפייסבוק, פטלייף, גם אפליקציות היכרויות כמו אוקיקיופיד וטינדר ,וגם אפליקצייה נחמדה בשם FEELD. מקווה שעזרתי. |
|
Bluecollar(שולטת) |
לפני 3 חודשים •
13 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
13 באוג׳ 2024
Bluecollar(שולטת) • 13 באוג׳ 2024
למה אני חווה את המרחב הזה כא-מונוגמי מתסכל?!?!!
|
|
הוא(שולט) |
לפני 3 חודשים •
13 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
13 באוג׳ 2024
הוא(שולט) • 13 באוג׳ 2024
אני מוצא הקבלות רבות בין התחומים והקהילות סביב מיניות וזוגיות לא נורמטיבית אלטרנטיבית של אנשים שרובם מתאפיינים בנון קונפורמיות.
א- מונוגמיה היא קשת שלמה של קונטלציות ומבני קשרים- פולי, מונוגמיה חופשית, מונוגמיה מאפשרת, טריאדים, סולו פולי, עיקרי משני, אנרכיה של קשרים וכו. הטריק הנכון הוא לפתוח קשר לא כי רע אלא כי טוב ויציב ואוהב ואז זו נתינה הדדית. אישית אין לי בעיה לאפשר קשר ונילי או נשלט לנשלטת אבל לא רואה מצב ששולט אחר ישלוט בה מה גם שזה יבלבל אותה. כמו שבדסמ מעניק או ממלא צורך בחופש כך גם האיפשורים והאופציות. |
|
לפני 3 חודשים •
13 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
13 באוג׳ 2024
whisperoz כתב/ה: נכון, בהרבה פרופיל יש גבולות כאלו שנוגעים לקשרים פתוחים, צירופים וכדומה...
אבל יש פה גם כאלו א-מונוגמיים ואפשר למצוא אותם/ן! לאט לאט בסופו של דבר, יש מקומות אחרים יותר טובים, לדעתי. למצוא את השילוב של בדסמ וא-מונוגמיה כמו קבוצות ספציפיות בפייסבוק, פטלייף, גם אפליקציות היכרויות כמו אוקיקיופיד וטינדר ,וגם אפליקצייה נחמדה בשם FEELD. מקווה שעזרתי. בגדול מסכימה אני כן אסייג ואומר, על בסיס הניסיון שלי, שאם את.ה נשלט.ת (נכתב באופן כללי ולא רק כמענה לפותח השרשור) אז עדיף לצפות להמון שיפוטיות בקבוצות השונות בפייסבוק (כן, גם כאלו שהן מוגדרות כבדס"מיות וא-מונוגמיות) כי יש עדיין גישה רווחת (שוב, בחוויה שלי) שאם יש לנשלט.ת שני/שתי שולטים.ות אז הוא/היא לא "נשלט.ת אמיתי.ת" |
|
whisperoz |
לפני 3 חודשים •
13 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
13 באוג׳ 2024
whisperoz • 13 באוג׳ 2024
Purple Phoenix כתב/ה: whisperoz כתב/ה: נכון, בהרבה פרופיל יש גבולות כאלו שנוגעים לקשרים פתוחים, צירופים וכדומה...
אבל יש פה גם כאלו א-מונוגמיים ואפשר למצוא אותם/ן! לאט לאט בסופו של דבר, יש מקומות אחרים יותר טובים, לדעתי. למצוא את השילוב של בדסמ וא-מונוגמיה כמו קבוצות ספציפיות בפייסבוק, פטלייף, גם אפליקציות היכרויות כמו אוקיקיופיד וטינדר ,וגם אפליקצייה נחמדה בשם FEELD. מקווה שעזרתי. בגדול מסכימה אני כן אסייג ואומר, על בסיס הניסיון שלי, שאם את.ה נשלט.ת (נכתב באופן כללי ולא רק כמענה לפותח השרשור) אז עדיף לצפות להמון שיפוטיות בקבוצות השונות בפייסבוק (כן, גם כאלו שהן מוגדרות כבדס"מיות וא-מונוגמיות) כי יש עדיין גישה רווחת (שוב, בחוויה שלי) שאם יש לנשלט.ת שני/שתי שולטים.ות אז הוא/היא לא "נשלט.ת אמיתי.ת" בהחלט דיון מעניין. לדעתי אני לא חושב שיש קשר בין נשלט ומספר השולטים כמו שאין קשר בין שולט למספר נשלטים. הכול תלוי ביכולת של השולט או הנשלט "למקבל" ולהישאר ביכולת וכנות עם כולם/ן. אני חושב שקראתי כאן שיח מתישהו על מה קורה אם לנשלט יש שני שולטים והם אומרים דברים מנוגדים, או שולטים לא מתואמים. האם צריך להפגיש וליצור שיח כ-נשלט עם השולטים שלו? דיון מעניין ומיוחד |
|
Master Bruce |
לפני 3 חודשים •
13 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
13 באוג׳ 2024
Master Bruce • 13 באוג׳ 2024
איכס, מונוגמיה
(סתם, אני צוחק, לא באמת. זה סתם לא עבורי) |
|
לפני 3 חודשים •
13 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
13 באוג׳ 2024
whisperoz כתב/ה: Purple Phoenix כתב/ה: whisperoz כתב/ה: נכון, בהרבה פרופיל יש גבולות כאלו שנוגעים לקשרים פתוחים, צירופים וכדומה...
אבל יש פה גם כאלו א-מונוגמיים ואפשר למצוא אותם/ן! לאט לאט בסופו של דבר, יש מקומות אחרים יותר טובים, לדעתי. למצוא את השילוב של בדסמ וא-מונוגמיה כמו קבוצות ספציפיות בפייסבוק, פטלייף, גם אפליקציות היכרויות כמו אוקיקיופיד וטינדר ,וגם אפליקצייה נחמדה בשם FEELD. מקווה שעזרתי. בגדול מסכימה אני כן אסייג ואומר, על בסיס הניסיון שלי, שאם את.ה נשלט.ת (נכתב באופן כללי ולא רק כמענה לפותח השרשור) אז עדיף לצפות להמון שיפוטיות בקבוצות השונות בפייסבוק (כן, גם כאלו שהן מוגדרות כבדס"מיות וא-מונוגמיות) כי יש עדיין גישה רווחת (שוב, בחוויה שלי) שאם יש לנשלט.ת שני/שתי שולטים.ות אז הוא/היא לא "נשלט.ת אמיתי.ת" בהחלט דיון מעניין. לדעתי אני לא חושב שיש קשר בין נשלט ומספר השולטים כמו שאין קשר בין שולט למספר נשלטים. הכול תלוי ביכולת של השולט או הנשלט "למקבל" ולהישאר ביכולת וכנות עם כולם/ן. אני חושב שקראתי כאן שיח מתישהו על מה קורה אם לנשלט יש שני שולטים והם אומרים דברים מנוגדים, או שולטים לא מתואמים. האם צריך להפגיש וליצור שיח כ-נשלט עם השולטים שלו? דיון מעניין ומיוחד אני יכולה לומר איך זה עובד אצלי: הפוליאמוריה שלי היררכית וזה אומר שיש קשר ראשי וקשר משני ככה גם הבדס"מי - שולט ראשי ושולט משני כיום אני בלי בן זוג משני אז אין לי דוגמה עכשווית, אבל אני יכולה לומר שהייתי בשנים האחרונות כבר במצב שבו היה לי את השולט הראשי שהוא גם בן הזוג הראשי (בעלי) והיה לי שולט משני שהוא גם היה בן הזוג המשני והיה לי קולר מכל אחד מהם ברור שזה לא קל (באופן כללי, מערכות יחסים זה לא דבר קל) אבל עבורי (ועבור בעלי והשולט הראשי שלי) זה משהו שהוא מתגמל וזאת דרך חיים שבחרנו בה (ובוחרים בה כל יום מחדש) זה מצריך כנות, תקשורת, שקיפות, שמירה על גבולות ויכולת הכלה (של כל הצדדים המעורבים) ומהניסיון שלי, כאשר כל הפרמטרים במשפט הקודם שלי מתקיימים (פלוס אהבה כמובן) אז אין התנגשות בין שני השולטים |
|