סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

פגישה ראשונה בהיכרות בדסמית

סניוריטה
לפני 3 חודשים • 16 באוג׳ 2024

פגישה ראשונה בהיכרות בדסמית

סניוריטה • 16 באוג׳ 2024
אצלי פגישה ראשונה היא פגישת היכרות בלבד ללא בדסמ בכלל. גם אם הכרנו במאנצ', גם אם התכתבתנו שעות, גם אם זורם לנו, גם אם יש חיבור- פגישה ראשונה היא אך ורק ונילית איתי!
יש משהו אחר, נעים יותר, בבדסמ שנעשה עם אנשים שאתם מכירים. זאת החוויה שלי, אתם לא חייבים להסכים עם זה, אבל יש אפקט בזה שנפגשנו לכוס קפה הזאת או ישבנו על בירה ודיברנו על החיים ודיברנו על הבדסמ שלנו והלכנו הבייתה. זה גורם לי להרגיש במרחב מוכר ונעים יותר במפגש הבא, כשנסתשן ביחד.
חזרתי לפני כמה ימים מערב שהתחרבן לחלוטין עם זוג שהיה מקסים ואלגנטי ומושך, מהרגע שהכרתי אותם, עד הרגע שבו סירבתי לשחק בפגישת ההיכרות שלנו. הם הפעילו עלי מניפולציות ולחצים לזרום איתם למרות שהבהרתי מראש הפגישה לא תכלול סשן או מגע מיני אלא רק היכרות. פשוט לא עושים את זה!!! זה לא מתאים. והלחץ הזה פשוט הרס לנו מה שיכול היה להיות מגניב מאוד בהמשך.
זה עורר אצלי סימן שאלה לגבי הרבה דברים. לגבי מפגשים עם זוגות. ולגבי הסירוב הזה להשאיר את הפגישה הראשונה ונילית, רחמנא ליצלן. מה הלחץ הזה של אנשים? מה היה קורה אם הם היו מחכים כמה ימים ואז היינו נפגשים לסשן?
והאם אני כלכך כבדה וחריגה בנוף כמו שהם גרמו לי להרגיש?

פותחת את זה לדיון פה, אזזז.. פגישה ראשונה ונילית בהיכרות בדסמית- כן, לא, שחור, לבן?

מה דעתכם?
    התגובה האהובה בשרשור
Donnie​(נשלט)
Donnie​(נשלט) • 16 באוג׳ 2024
אני מאוד מתחבר לגישה שלך באופן אישי, גם לי חשובים מאוד הכרות ואמון לפני מיניות.
יש הרבה מאוד אנשים עם הגישה הזאת גם בעולם הונילי וגם פה. את מאוד לא חריגה בנוף לדעתי במיוחד בתור אישה, אני בתור גבר מרגיש שאני קצת יותר חריג בנוף לטוב ולרע.

נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שישי אוג' 16, 2024 1:13 pm, סך-הכל נערך פעם אחת
nicknose​(מתחלף)
nicknose​(מתחלף) • 16 באוג׳ 2024
חדמש כן, הפעם הראשונה צריכה להיות בעיניי היכרות עם האדם שמולי ולא רק עם הצד המיני שלו / שלה. צריך להקשיב ולהתבונן, לדבר, להצחיק, לצחוק, לאכול משהו, לשתות משהו, אולי לעשן משהו, כמו בכל היכרות ראשונית.

באותו הזמן, אני לא שולל מראש מיניות, פלירטוט, מגע או סקס בפגישה הראשונה. מה שיבוא בהבנה זהה של הסיטואציה ובהסכמה מפורשת ונלהבת - יבוא. אהלן וסהלן, וולקאם מיי דיר.

ואין שום הבטחה שמה שיקרה בפעם הראשונה ייתן את הטון להמשך. כבר יצא לי להיות בדייט ראשון רגוע ו-ונילי למהדרין, שיצאה ממנו מערכת יחסים סוטה ונהדרת של שנה. יצא לי להיות בדייט ראשון פיזי מאוד שלא המשיך לכלום.

ממש ממש מבאס שזו הייתה החוויה שלך! זה מצער מאוד. יש משהו בדינמיקה מול זוגות שדוחף יותר למיניות, אולי בגלל צורך משותף של שני אנשים לצבירת חוויות והרפתקאות, אני לא בטוח... בכל מקרה, זה מבאס ומצער.
זאלופון​(שולט)
זאלופון​(שולט) • 16 באוג׳ 2024
באופן אישי, אני לא אוהב להגדיר מראש מה יקרה או לא יקרה. מעדיף להפגש, להרגיש את האדם שמולי ושהיא תרגיש אותי, ונזרום עם מה שמרגיש נכון.

יחד עם זאת, אם הוגדר על ידי אחד מהצדדים שלא יקרה שום דבר, כמו במקרה שלך, מן הראוי לכבד זאת. גם אם הכל זורם ויש כימיה. אפשר להציע בעדינות, למקרה שבמהלך הפגישה שינית את דעתך, אבל לא ללחוץ. זה לא נעים ולא מכבד.

מאחל לך חוויות נעימות יותר בהמשך.
סניוריטה
סניוריטה • 16 באוג׳ 2024
זה לא שאין לי ניסיון עם זוגות, היו לי בעבר חוויות עם זוגות אבל מעולם לא היה הלחץ הזה לגשת לעניינים בלי מפגש היכרות. לא מבינה למה זה נהיה ביג דיל..

nicknose כתב/ה:
חדמש כן, הפעם הראשונה צריכה להיות בעיניי היכרות עם האדם שמולי ולא רק עם הצד המיני שלו / שלה. צריך להקשיב ולהתבונן, לדבר, להצחיק, לצחוק, לאכול משהו, לשתות משהו, אולי לעשן משהו, כמו בכל היכרות ראשונית.

באותו הזמן, אני לא שולל מראש מיניות, פלירטוט, מגע או סקס בפגישה הראשונה. מה שיבוא בהבנה זהה של הסיטואציה ובהסכמה מפורשת ונלהבת - יבוא. אהלן וסהלן, וולקאם מיי דיר.

ואין שום הבטחה שמה שיקרה בפעם הראשונה ייתן את הטון להמשך. כבר יצא לי להיות בדייט ראשון רגוע ו-ונילי למהדרין, שיצאה ממנו מערכת יחסים סוטה ונהדרת של שנה. יצא לי להיות בדייט ראשון פיזי מאוד שלא המשיך לכלום.

ממש ממש מבאס שזו הייתה החוויה שלך! זה מצער מאוד. יש משהו בדינמיקה מול זוגות שדוחף יותר למיניות, אולי בגלל צורך משותף של שני אנשים לצבירת חוויות והרפתקאות, אני לא בטוח... בכל מקרה, זה מבאס ומצער.
סניוריטה
סניוריטה • 16 באוג׳ 2024
חיבוק ❤️
הלוואי והרבה היו "חריגים בנוף" כמוך.
Donnie כתב/ה:
אני מאוד מתחבר לגישה שלך באופן אישי, גם לי חשובים מאוד הכרות ואמון לפני מיניות.
יש הרבה מאוד אנשים עם הגישה הזאת גם בעולם הונילי וגם פה. את מאוד לא חריגה בנוף לדעתי במיוחד בתור אישה, אני בתור גבר מרגיש שאני קצת יותר חריג בנוף לטוב ולרע.
Mommy Dom​(שולטת)
Mommy Dom​(שולטת) • 16 באוג׳ 2024
בשבילי זה לא משהו נתון לדיון בכלל. אני קודם כל בן אדם ואני רוצה שמי שמעוניין להכיר אותי יכיר אותי קודם כל כך. זה בסיס מאוד חשוב להיכרות בעיניי בלי קשר לבדסמ. פגישה ראשונה ונילית במקום ציבורי זה מפתח חשוב מאוד להיכרות ראשונית, בדיקת כימיה, חיבור ומשיכה.
אם אין על מה לדבר בפגישה ראשונה זה לא ימשיך לשנייה ולא לסשן או לקשר בדסמי כזה או אחר.
dorisraelian
dorisraelian • 16 באוג׳ 2024
Mommy Dom כתב/ה:
בשבילי זה לא משהו נתון לדיון בכלל. אני קודם כל בן אדם ואני רוצה שמי שמעוניין להכיר אותי יכיר אותי קודם כל כך. זה בסיס מאוד חשוב להיכרות בעיניי בלי קשר לבדסמ. פגישה ראשונה ונילית במקום ציבורי זה מפתח חשוב מאוד להיכרות ראשונית, בדיקת כימיה, חיבור ומשיכה.
אם אין על מה לדבר בפגישה ראשונה זה לא ימשיך לשנייה ולא לסשן או לקשר בדסמי כזה או אחר.

100%. מעבר לכינויים, לקינקים, לכל הדברים הטובים והפחות טובים, אנחנו בני אדם - וצריך קודם כל ולפני הכול להתחיל מהמקום הזה.
הוא​(שולט)
הוא​(שולט) • 16 באוג׳ 2024
רק אני נהנה לסיים מפגש כזה בשרותים כאקט של לקיחה? זה קורה אחרי שהיא מגיעה למפגש מאד מבושלת
ורק צריך את הזמן הזה במציאותאם הנוכחות והאנרגיות המתאימות שהיא תרגיש מספיק בוטחת ומספיק רוצה כדי שנממש עבורינו את שעבורו התכנסנו -
להתכנס ולקחת. איכשהו יש לי הרגשה שהיום אני כבר "חריג" בנוףicon_smile.gif
אין כמו שפת הגוף לדבר את זה.
סניוריטה
סניוריטה • 16 באוג׳ 2024
הוא כתב/ה:
רק אני נהנה לסיים מפגש כזה בשרותים כאקט של לקיחה? זה קורה אחרי שהיא מגיעה למפגש מאד מבושלת
ורק צריך את הזמן הזה במציאותאם הנוכחות והאנרגיות המתאימות שהיא תרגיש מספיק בוטחת ומספיק רוצה כדי שנממש עבורינו את שעבורו התכנסנו -
להתכנס ולקחת. איכשהו יש לי הרגשה שהיום אני כבר "חריג" בנוףicon_smile.gif
אין כמו שפת הגוף לדבר את זה.

אתה לא חריג בנוף, הרוב מחפשים "אקשן" מהמפגש הראשון. אתה מהמעטים שמדברים על זה.
נשמע טוב ושמחה שזה עובד לך.