לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

הפרעות אישיות ובדס״מ

sir stephen​(שולט)
לפני חודשיים • 1 בספט׳ 2024

הפרעות אישיות ובדס״מ

sir stephen​(שולט) • 1 בספט׳ 2024
שם את זה כאן..: לא מעט מחקרים פסיכולוגים מצבעים על מתאם בין מיניות בדס״מית להפרעת אישיות בעיקר להפרעת אישיות גבולית ולהפרעת אישיות נרקיסיסטית. האם אתם מכירים את זה על עצמכם או אולי על אחרים ?

נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך ראשון ספט' 01, 2024 11:22 pm, סך-הכל נערך פעם אחת
Bluecollar​(שולטת)
Bluecollar​(שולטת) • 1 בספט׳ 2024
אנשים שאין להם הסמכה צריכים להפסיק לאבחן אנשים!
ובטח שלא לחפור לאנשים בתיק הרפואי
    התגובה האהובה בשרשור
sir stephen​(שולט)
מסכים, למען הסר ספק, זה לא הזמנה לאבחן כאן אנשים בהפרעות כאלו או אחרות, אלה יותר להסתכל פנימה אם זה משהו שהם מכירים על עצמם או מסביבתם הקרובה
barnacle​(שולט)
barnacle​(שולט) • 1 בספט׳ 2024
sir stephen כתב/ה:
שם את זה כאן..: לא מעט מחקרים פסיכולוגים מצבעים על מתאם בין מיניות בדס״מית להפרעת אישיות בעיקר להפרעת אישיות גבולית ולהפרעת אישיות נרקיסיסטית. האם אתם מכירים את זה על עצמכם או אולי על אחרים ?

נראה אותך מצטט מחקר אחד. אחד.
sir stephen​(שולט)
Exploring the Link Between BDSM and Borderline Personality Disorder” (2014, Personality and Mental Health)
אחד קבלת, אתה יכול לקרוא גם את קופר על הקשר בין נרקיסיסטיות ומזוכיזם וגם קוהוט אבל אין לי כוח לחפש
masoul
masoul • 1 בספט׳ 2024
מחקר. אוקיי.

נגיד, התוצאה הראשונה בגוגל?
מצא שאצל נשים עם הפרעת אישיות גבולית יש פי עשר יותר מזוכיזם מיני.

יש כמובן עוד מלא מחקרים ומלא תוצאות.
אביא ( למרות שהשרשור לא שלי, הסתימת פיות צורמת לי ולכן אני מביא את המחקר ) את התוצאה הראשונה בגוגל, משם כל אחד
יכול להמשיך בעצמו.

Sexual masochism disorder is considered the most prevalent paraphilia among women. However, little is known about the etiology and clinical correlates involved in this disorder. We aimed at addressing this issue through a potentially high-risk clinical cohort. This case-control study consisted of 60 women who met DSM-IV criteria for borderline personality disorder (BPD) and 60 women with other personality disorders. For both groups, sexual masochism disorder comorbidity was assessed through the Structured Clinical Interview, Sexual Disorders Module. Several etiological, psychosexual, and personality features were measured. Sexual masochism disorder was 10 times higher in BPD women than in women with other personality disorders (10 vs. 0 %)

וזה לקוח מכאן.

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/27600835/

אף אחד לא מאבחן כאן אף אחד אחר.
אפשר לדבר, מותר לדבר, רצוי לדבר, ולשתף בתחושות ובידע. רצוי, כדאי. מותר.
לדבר. בלי שיסתמו לאנשים את הפה.

ולא ערכתי מחקר, אבל בתחושה, ענייני שליטה וסאדו מאזו הרבה יותר נפוצים אצל בורדר ליינס ונרקסיסטים. ואגב, גם אצל אנשים עם ADHD,
שוב, לא ערכתי מחקר, זו תחושתי.

אפשר מותר ורצוי לדבר על זה.
littelcati
littelcati • 1 בספט׳ 2024
בעצם אתה מחפש קשר בין חווית אונס לבידיאסאם? בדרך כלל אישיות גבולית מתפתחת כתוצאה מחוויית אונס ממושכות בנשים.
אישיות אנטי סוציאלית היא הבחנה מקבילה אצל גברים, האם קיים גם פה קשר?

בא לי להאמין שנשים שמוצאות את עצמן מסתקרנות בבידיאסאם לא פועלות מתוך מנגנוני שחזור…ואם אתה מזהה קשר, אולי זה המצב.
אם זה המצב, התוצאה היא שהיא צוברת נזק נוסף גם בחוויה הבידיאסאמית.
Adonai Elah Elahin
Adonai Elah Elahin • 1 בספט׳ 2024
masoul כתב/ה:
מחקר. אוקיי.

אביא ( למרות שהשרשור לא שלי, הסתימת פיות צורמת לי ולכן אני מביא את המחקר ) את התוצאה הראשונה בגוגל, משם כל אחד
יכול להמשיך בעצמו.

Sexual masochism disorder is considered the most prevalent paraphilia among women. However, little is known about the etiology and clinical correlates involved in this disorder. We aimed at addressing this issue through a potentially high-risk clinical cohort. This case-control study consisted of 60 women who met DSM-IV criteria for borderline personality disorder (BPD) and 60 women with other personality disorders. For both groups, sexual masochism disorder comorbidity was assessed through the Structured Clinical Interview, Sexual Disorders Module. Several etiological, psychosexual, and personality features were measured. Sexual masochism disorder was 10 times higher in BPD women than in women with other personality disorders (10 vs. 0 %)

וזה לקוח מכאן.

ולא ערכתי מחקר, אבל בתחושה, ענייני שליטה וסאדו מאזו הרבה יותר נפוצים אצל בורדר ליינס ונרקסיסטים. ואגב, גם אצל אנשים עם ADHD,
שוב, לא ערכתי מחקר, זו תחושתי

אני לא רואה כאן סתימת פיות. אם כבר אתה מדבר על מותר אז מותר לחלוק על דעה ורצוי לדגול בסקפטיות לגבי שיט שאנשים כותבים באינטרנט או בכלל פולטים מהפה, אדרבה ואדרבה כשמדובר בענייני הנפש. אני מבינה מאיפה הוא כותב, הקלות הזו של אנשים לומר "מחקרים אומרים" ולתקוע אחר כך כל דבר כאילו אז זה נותן אמינות ותוקף למה שנאמר. יותר מכך, לרוב על כל מחקר שקיים ניתן למצוא את המחקר שמראה הפוך ממנו.
באשר לתחושתך, כפי שחזרת ואמרת היא שלך ואין מה להשליך ממנה על הכלל (הסקה אינדוקטיבית איננה תמיד תקינה לוגית).
Bluecollar​(שולטת)
Bluecollar​(שולטת) • 1 בספט׳ 2024
masoul כתב/ה:
מחקר. אוקיי.

יכול להמשיך בעצמו.

וזה לקוח מכאן.

שוב, לא ערכתי מחקר, זו תחושתי.

אני לא מכירה את זה על עצמי או על אחרים.
כי אני לא מוסמכת לאבחן הפרעות כאלו או אחרות
Butterfly caught
Butterfly caught • 1 בספט׳ 2024
בידסמ על כל רבדיו לא בנוי על בסיס בריא.
מי שחושב אחרת, יש לי כמה רציונליזציות למכור לך.