ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

סקס ויחסי שליטה

evedon4​(נשלט)
לפני חודשיים • 11 בספט׳ 2024

סקס ויחסי שליטה

evedon4​(נשלט) • 11 בספט׳ 2024
סקס ביחסי שליטה

שולטת ונשלטת - לרוב יש סקס
שולט ונשלט - לרוב יש סקס
שולט ונשלטת - לרוב יש סקס

שולטת ונשלט - אין לי באמת סטטיסטיקה אבל נראה לי שפה יש הכי פחות

א. האם זה באמת כך?
ב. אם כן אז למה?

שלכם
masoul

Re: סקס ויחסי שליטה

masoul • 11 בספט׳ 2024
evedon4 כתב/ה:
סקס ביחסי שליטה

שולטת ונשלט - אין לי באמת סטטיסטיקה אבל נראה לי שפה יש הכי פחות

א. האם זה באמת כך?
ב. אם כן אז למה?

אני חושב שקודם כל צריך להגדיר מהו סקס. מה נקרא סקס.
האם סקס הוא חדירה? ואז אני נוטה להסכים איתך, ביחסים בן שולטת לנשלט כנראה שיהיה פחות חדירות, מנסיוני ולדעתי, ואפשר מאוחר יותר לנסות להסביר גם למה זה כך.

אבל אם סקס הוא משחק מיני, אקט מיני, כל אקט מיני, שהעניין שלו מיני, שהמטרה שלו מינית, שההנאה שלו מינית.
נדמה לי שאתה טועה, ויהיה בין שולטת לנשלט לא פחות ואולי אפילו יותר סקס מהאפשרויות האחרות שהבאת. שוב לדעתי ומניסיוני.
FootJunky
FootJunky • 11 בספט׳ 2024
ברור שביחסי שולטת-נשלט יהיה הכי פחות חדירות של הגבר לאישה,
כי בדס"מ במתכונת הזו זה הדבר הכי שובניסטי בעולם,
אפילו ב-2024, חדירה של גבר לאישה נתפסת כאקט שמשפיל את האישה, ולכן מעטות השולטות שיסכימו שנשלט יזיין אותן.

איך שולטת משפילה גבר נשלט?
היא קוראת לו "כלבה", "חור",
היא מזיינת אותו ואומרת לו "זונה שלי"
ומה שנחשב שיא ההשפלה - היא מניישת אותו, כלומר, שיא ההשפלה זה כשהוא הופך להיות אישה, כמוה,
כלומר להיות אישה זה משפיל.

זה כל כך אבסורדי, מטומטם, מצחיק ועצוב שבאמת, אין מילים.
ArchAngel​(שולטת)
לפני חודשיים • 12 בספט׳ 2024
ArchAngel​(שולטת) • 12 בספט׳ 2024
ג'אנקי, אני חושבת שזה קצת יותר מורכב מאיך שהצגת את זה.

קודם כל, הצביעות הזו שאתה מדבר עליה, שבהחלט קיימת, מגיעה בהרבה פעמים מנשלטים עצמם, שיש להם כזה צורך להרגיש מושפלים ולמצות את הקינק שלהם, שהם עצמם מכריזים שהם לא מעוניינים לחדור אליך כאילו זאת שיא ההשפלה עבורך.
הם גם לא חוסכים בלתאר לך "שהזין שלהם לא יטמא אותך" ועוד משפטים שדוחה לשמוע.

אם יש להם פנטזיה להינעל בחגורת צניעות לתקופה ממושכת כי זה שיא הריגוש שלהם, הם לא בדיוק חושבים על השולטת, שאולי מחסירים ממנה חדירה שמסבה לה הנאה ואינטימיות- שהיא תסתדר איכשהו לבד.
אם יש להם פנטזיה להיות מניושים, ובמסגרת הפנטזיה הזו "בגלל שהם נשיים הם לא מזיינים"- שוב, שהשולטת תסתדר עם זה איכשהו. לא בעיה שלהם לדאוג לה, היא "מלכה עוצמתית ועצמאית" ושתסתדר עם עצמה.

בפרופיל ההמוצע של הנשלט הממוצע קוראים איך הוא מכריז שלא מעוניין לתת לשולטת דבר שעונה על צרכיה שלא משרתים אותו.
כמובן מכסים על זה במילים כיבכול שירותיות ונכנעות כלפיה (שאינן נכתבות אלא כדי לחרמן את הכותב) אבל השורה התחתונה היא לשמר אותה כדמות מרוחקת, "רעה" ומרגשת, שלא בדיוק צריך להשקיע בה בחזרה רגשית או מינית- ושהיא זאת שתצליף, תשפיל, תגביל, תזיין.
והם? פשוט ינכחו ויקבלו ממנה את הריגושים האלו שהיא כל הזמן תצטרך למלא.
באנגלית קוראים לזה treating someone as a kink dispenser.
כמו המתקן הזה של הסבון בשירותים ציבוריים, שמוציא עבורך כמות רצויה של קינק לפי דרישה- ואתה לא בדיוק חושב עליו בחזרה.

(אגב, זה לא שכל השולטת הן איזשהו קורבן, כן? לא חסרים אלימות ואגואיזם גם מהצד שלהן.
פשוט גם כשאת שולטת רגילה ונורמלית שמחפשת זוגיות שליטה בריאה והדדית את הולכת להיתקל ברוב של נשלטים כאלו, ובמיעוט של כאלו שמתייחסים אליך מעבר לאוביקט של קינק)

באשר לניוש עצמו- נכון שיש כאלו שיראו בלהיות אישה משהו משפיל בפני עצמו.
אבל זאת לא הסיבה היחידה לניוש. לפעמים ניוש הוא פשוט פטיש לפרטי לבוש נשיים, שהגבר מתחרמן מללבוש אותם ומפניה אליו בלשון נקבה, ולא בשם השפלה.

ויש פעמים שההשפלה היא בשם הדיסוננס שבלהתייחס לגבר לא במגדר שלו.
זה בדיוק כמו שלהיות ילד זה לא משפיל בפני עצמו, אבל להתייחס למבוגר כמו ילד זו השפלה.
גם להתייחס לאישה כאילו הייתה גבר זה משפיל,
אבל מעטים השולטים הסטרייטים שימשכו לאישה ש"גיבררו" והדביקו לה שפם וקוראים לה "אחי", לעומת שולטות שיזרמו עם נשלט ששם חוטיני וחזיה.

אני זוכרת שפעם הגבת לי באיזה שרשור שהומואים גם אוהבים לקרוא לצד הנשלט "חור", "זונה", "כלבה" אבל אז זה נעשה בשם הריגוש, כי הצד הפסיבי אוהב להרגיש נשי.
למה אתה מניח שזה לא אפשרי גם במקרה של שולטת ונשלט?
אני לא מחובבות השימוש באף אחת מהמילים האלו, אבל אם יש לי פרטנר שמתחרמן מלשמוע שהוא זונה במיטה, אני אשמח להדליק אותו ולא כי אני חושבת שנשים בזנות הן תת-אדם או משהו.
פשוט בהקשר בנינו זה מחרמן, ובא לי שיהנה.
    התגובה האהובה בשרשור
deepThinker​(נשלט)
deepThinker​(נשלט) • 12 בספט׳ 2024
פנטזיות ומשמעויות אינן מנותקות מהחברה, לכן מה שאתם אומרים הוא לא צביעות אלא פשוט שיקוף. אני גם לא חושב שזה אנוכי שיש לנשלט כמיהה והוא מבקש אותה או מזדהה לפיה, ובמקרה הזה בלממש (או בעצם לא לממש) פנטזיית pussyfree כזו.
ArchAngel​(שולטת)
deepThinker כתב/ה:
פנטזיות ומשמעויות אינן מנותקות מהחברה, לכן מה שאתם אומרים הוא לא צביעות אלא פשוט שיקוף. אני גם לא חושב שזה אנוכי שיש לנשלט כמיהה והוא מבקש אותה או מזדהה לפיה, ובמקרה הזה בלממש (או בעצם לא לממש) פנטזיית pussyfree כזו.

כמובן שהפנטזיות שלנו הן שיקוף של מה שחווינו בחברה מסביבנו כי אף אחד לא גדל בוואקום.
ועם זאת, יש הבדל בין פנטזיה למימוש. במימוש יש את הצד השני שאתה חייב לקחת בחשבון, ואם אתה לא- אתה אנוכי, בין אם אתה השולט או הנשלט.
וכשמישהו פשוט נואם לך על פנטזיית ה pussyfree שיש לו, ומחליט עבורך שחדירה אליך משפילה אותך, הוא אנוכי.
כשמישהו מתעלם מהצורך שלך בחדירה כלפיך או בכל סוג של אינטימיות כי הוא מרוכז כל כך בדמות הקינקית המושפלת והמרוחקת שכיף לו לגלם- הוא אנוכי.
זה שיש למישהו פנטזיה מסוימת, ואפילו אם יש לו ניתוח פסיכולוגי מדויק מאיפה היא נובעת ומה היא משרתת עבורו, לא נותן לו פטור מיחסי אנוש ומלראות מעבר לצרכים של עצמו.

חוץ מזה, גם אם נניח ש"זו זכותו לעשות מה שבא לו", ברגע שאדם בוחר בהתנהגות מסוימת הוא בוחר בהשלכות שיבואו איתה.
יש סיבה שהפנטזיות שממוקדות בעצמי ורואות בצד השולט רק אוביקט לסיפוק הצורך המאזוכיסטי לא באמת מתקדמות למשהו ממשי.
איכשהו שולטות מדלגות מעליהם, או אם נוצר משהו התחלתי אז לא ממשיכות איתם מעבר. ולהם נוח לתרץ את זה עם "היצע וביקוש" הלעוס הזה, במקום לבחון את ההתנהגות של עצמם שהרתיעה את הצד השני.
חלקם גם ישתמשו בזה כסוג של "דלק" לפנטזיות הדחייה האלו, במקום להבין שיש מצב שפגעו במישהי בתהליך.
Kitty frank
Kitty frank • 12 בספט׳ 2024
קונטרה פוינט ניתחה את פנטזיות האונס הנשיות ב- אני רוצה להיות מינית, אבל אמרו לי שזה רע אז אני מפנטזת שמכריחים אותי לעשות סקס ככה שאני לא חוטאת מוסרית ומקבלת מה שאני רוצה.
אני לא נשלט, אבל אולי אפשר לנתח ככה גם פנטזיות של נשלטים- אני לא רוצה לזיין, אבל אמרו לי שגבר חייב לזיין, אז אם מישהי תמנע ממני מין אני גם לא מאבד את התיקוף הגברי וגם מקבל מה שאני רוצה.
deepThinker​(נשלט)
deepThinker​(נשלט) • 12 בספט׳ 2024
Kitty frank כתב/ה:
קונטרה פוינט ניתחה את פנטזיות האונס הנשיות ב- אני רוצה להיות מינית, אבל אמרו לי שזה רע אז אני מפנטזת שמכריחים אותי לעשות סקס ככה שאני לא חוטאת מוסרית ומקבלת מה שאני רוצה.
אני לא נשלט, אבל אולי אפשר לנתח ככה גם פנטזיות של נשלטים- אני לא רוצה לזיין, אבל אמרו לי שגבר חייב לזיין, אז אם מישהי תמנע ממני מין אני גם לא מאבד את התיקוף הגברי וגם מקבל מה שאני רוצה.

אני יכול לתת לך הסברים אחרים של נשלטים, הוא כנראה חושב לעצמו:
1. אני מעדיף להיות בקצה המשווע מאשר לקבל את השלם.
2. אני לא מצליח לזיין, אז אני עושה רומנטיזציה ללא להצליח וללא לזיין בזמן שאני עדיין מקבל שייכות מיוחדת.
3. אני רוצה להיות הכי למטה בניגוד לה שהכי למעלה, וזה מרגיש לי המקום המתאים ביחס לדמות בלתי מושגת כזו.
4. וכמו שאמרת, לפעמים אני מעדיף אקט פיסי אחר מחדירה.
5. פרשנות אחרת שלא חשבנו עליה.
ArchAngel​(שולטת)
בדיוק קיטי.
יש הרבה שמניחים שפנטזיית אונס זו איזו צביעות של נשים "הנה אתן מפנטזות על זה, רק כשהוא לא חתיך אתן מתלוננות" ושטויות כאלו.
ובפועל? לכל פנטזיה יש את "מאחורי הקלעים" שלה ואת מה שהיא מגלמת מעבר לאקט עצמו.
מי שמפנטזת "להיאנס" בעצם יכולה בכלל לפנטז לחוות מיניות יצרית מבלי להרגיש שהיא "רצתה במשהו מלוכלך כזה" ולקבל את החוויה מינוס תחושות האשמה שהוטמעה בה מהחברה שבה גדלה.
וזה לא שהיא באמת מייחלת לכפיה אמיתית ואלימות ממשית כלפיה, אלא שהשולט ישתוקק אליה ובעיקר יקח ממנה את נטל "האשמה".

כנ"ל ניוש- לפעמים זה בכלל לא קשור ל"להיות אישה זה משפיל" אלא הולך בנוסחא הזו שתיארת של "אני רוצה משהו, החברה אמרה שאסור, אז אם הצד השני כיבכול מכריח או מונע ממני, האחריות עוברת אליו וזה בסדר".

גם גם רלוונטי לפנטזיות פורסד בי וכדומה- קושי בלהודות שהמיניות הזו היא צורך שנובע ממך, ושימוש בצד השולט כאוביקט "שמשליכים עליו את האחריות" לעובדה שלבשת בגדי נשים, מצצת זין, או נשארת בתול.