Leaker(נשלט) |
לפני חודש •
24 בספט׳ 2024
בדיקת עניין: קבוצה להקשות על חיי לוקטובריסטים
לפני חודש •
24 בספט׳ 2024
Leaker(נשלט) • 24 בספט׳ 2024
שרשור רעיונות להקשות על כל נעולי לוקטובר וכל מי שנעול באלול ודרכים מטופשות להזכיר להם את העובדה שהם נעולים ביום יום:
- לשנות את הצלצול בטלפון ל"גן נעול". - להוסיף לתפריט השבועי מיני משה בתיבה. - להרשם לקורס פורצי מנעולים. (הכל ברוח טובה... לכל הנעולים- מרחם עליכם וטיפה מקנא בו"ז) |
|
Grey / Green |
לפני חודש •
24 בספט׳ 2024
לפני חודש •
24 בספט׳ 2024
Grey / Green • 24 בספט׳ 2024
מגנומטר ביתי
|
|
נימרייה(שולטת){sub num} |
לפני חודש •
24 בספט׳ 2024
לפני חודש •
24 בספט׳ 2024
נימרייה(שולטת){sub num} • 24 בספט׳ 2024
חושבת מה הייתי עושה אם היה לי נשלט שהייתי נועלת...
הוא היה מחוייב לצפות בפורנו לפחות 20 דקות ביום. הייתי שולחת לו יום יום תמונות סקסיות גם מרחבי האינטרנט וגם שלי. זה דורש השקעה אבל ממש שווה את זה - מקליטה לו אודיו שלי אומרת לו דברים שלוחצים על הנקודות הרגישות שלו, והוא צריך להאזין לזה במקום למוזיקה, בכל הזדמנות שהוא בדרך כלל היה שומע מוזיקה שישמע את זה. כמובן בלי הגירויים הרגישים של שליחוצ ידיים וגירוי בכל דרך אפשרית שלו כשהוא נמצא בהשג יד שלי. בקיצור, איפה נרשמים לקבוצה הזו? |
|
מפית(אחר) |
לפני חודש •
24 בספט׳ 2024
עכשיו המון ירשמו
לפני חודש •
24 בספט׳ 2024
מפית(אחר) • 24 בספט׳ 2024
נימרייה כתב/ה: חושבת מה הייתי עושה אם היה לי נשלט שהייתי נועלת...
הוא היה מחוייב לצפות בפורנו לפחות 20 דקות ביום. הייתי שולחת לו יום יום תמונות סקסיות גם מרחבי האינטרנט וגם שלי. זה דורש השקעה אבל ממש שווה את זה - מקליטה לו אודיו שלי אומרת לו דברים שלוחצים על הנקודות הרגישות שלו, והוא צריך להאזין לזה במקום למוזיקה, בכל הזדמנות שהוא בדרך כלל היה שומע מוזיקה שישמע את זה. כמובן בלי הגירויים הרגישים של שליחוצ ידיים וגירוי בכל דרך אפשרית שלו כשהוא נמצא בהשג יד שלי. ובצדק בקיצור, איפה נרשמים לקבוצה הזו? |
|
StreetCat(שולטת) |
לפני חודש •
24 בספט׳ 2024
לפני חודש •
24 בספט׳ 2024
StreetCat(שולטת) • 24 בספט׳ 2024
כמו פרויקט שוברים את יאיא, רק בכללי.
אז אצלי זה מילים, מלא מילים ומשימות, כאלה קטנות וגדולות, שיזכירו להם כל יום - שהם נעולים, שהמיניות שלהם שייכת למישהי אחרת, וכמה קטנים ויפים הם בתוך הכלובון. לאונן, בלי לגמור, בשלל דרכים מגוונות ושונות לגלות את העולם האנאלי, על שלל הגוונים שבו ועל הגירוי שניתן להשיג ממנו. ועוד קצת מילים, ואקסלים. כי כל תחרות צריכה אקסל. |
|
מפית(אחר) |
לפני חודש •
24 בספט׳ 2024
את לגמרי שם
לפני חודש •
24 בספט׳ 2024
מפית(אחר) • 24 בספט׳ 2024
StreetCat כתב/ה: כמו פרויקט שוברים את יאיא, רק בכללי.
אז אצלי זה מילים, מלא מילים ומשימות, כאלה קטנות וגדולות, שיזכירו להם כל יום - שהם נעולים, שהמיניות שלהם שייכת למישהי אחרת, וכמה קטנים ויפים הם בתוך הכלובון. לאונן, בלי לגמור, בשלל דרכים מגוונות ושונות לגלות את העולם האנאלי, על שלל הגוונים שבו ועל הגירוי שניתן להשיג ממנו. ועוד קצת מילים, ואקסלים. כי כל תחרות צריכה אקסל. שמעתי מחבר 😅 |
|
Leaker(נשלט) |
לפני חודש •
25 בספט׳ 2024
לפני חודש •
25 בספט׳ 2024
Leaker(נשלט) • 25 בספט׳ 2024
הוא היה מחוייב לצפות בפורנו לפחות 20 דקות ביום. הייתי שולחת לו יום יום תמונות סקסיות גם מרחבי האינטרנט וגם שלי. זה דורש השקעה אבל ממש שווה את זה - מקליטה לו אודיו שלי אומרת לו דברים שלוחצים על הנקודות הרגישות שלו, והוא צריך להאזין לזה במקום למוזיקה, בכל הזדמנות שהוא בדרך כלל היה שומע מוזיקה שישמע את זה. כמובן בלי הגירויים הרגישים של שליחוצ ידיים וגירוי בכל דרך אפשרית שלו כשהוא נמצא בהשג יד שלי. בקיצור, איפה נרשמים לקבוצה הזו? הרגע התמנית למנהלת הקבוצה |
|
Leaker(נשלט) |
לפני חודש •
25 בספט׳ 2024
לפני חודש •
25 בספט׳ 2024
Leaker(נשלט) • 25 בספט׳ 2024
[quote="Grey / Green"]מגנומטר ביתי[/quote
😂 מעולה |
|
bondman(נשלט){FLR} |
לפני חודש •
25 בספט׳ 2024
לפני חודש •
25 בספט׳ 2024
bondman(נשלט){FLR} • 25 בספט׳ 2024
הוא היה מחוייב לצפות בפורנו לפחות 20 דקות ביום. הייתי שולחת לו יום יום תמונות סקסיות גם מרחבי האינטרנט וגם שלי. זה דורש השקעה אבל ממש שווה את זה - מקליטה לו אודיו שלי אומרת לו דברים שלוחצים על הנקודות הרגישות שלו, והוא צריך להאזין לזה במקום למוזיקה, בכל הזדמנות שהוא בדרך כלל היה שומע מוזיקה שישמע את זה. כמובן בלי הגירויים הרגישים של שליחוצ ידיים וגירוי בכל דרך אפשרית שלו כשהוא נמצא בהשג יד שלי. בקיצור, איפה נרשמים לקבוצה הזו? תתחתני איתי? |
|
Ofan |
לפני חודש •
25 בספט׳ 2024
לפני חודש •
25 בספט׳ 2024
Ofan • 25 בספט׳ 2024
הוא היה מחוייב לצפות בפורנו לפחות 20 דקות ביום. הייתי שולחת לו יום יום תמונות סקסיות גם מרחבי האינטרנט וגם שלי. זה דורש השקעה אבל ממש שווה את זה - מקליטה לו אודיו שלי אומרת לו דברים שלוחצים על הנקודות הרגישות שלו, והוא צריך להאזין לזה במקום למוזיקה, בכל הזדמנות שהוא בדרך כלל היה שומע מוזיקה שישמע את זה. כמובן בלי הגירויים הרגישים של שליחוצ ידיים וגירוי בכל דרך אפשרית שלו כשהוא נמצא בהשג יד שלי. בקיצור, איפה נרשמים לקבוצה הזו? לדעתי, אם תפתחי קבוצה כזאת בטלגרם, תוכלי להזמין קונטיינר של מנעולים לארץ. |
|