כלב צייתן |
לפני חודש •
29 בספט׳ 2024
סיפרי שליטה
לפני חודש •
29 בספט׳ 2024
כלב צייתן • 29 בספט׳ 2024
לפני שנים באתר זה ובאתרים אחרים, ניתן היה למצוא סיפורים מעניינים ומרתקים, אפילו בהמשכים. איפה כל מספרי הסיפורים? איפה ניתן לקרוא סיפורים טובים בעברית???
|
|
Grey / Green |
לפני חודש •
29 בספט׳ 2024
לפני חודש •
29 בספט׳ 2024
Grey / Green • 29 בספט׳ 2024
הארכיון של המגזין מצוין.
|
|
masoul |
לפני חודש •
29 בספט׳ 2024
לפני חודש •
29 בספט׳ 2024
masoul • 29 בספט׳ 2024
כנראה שהסיפורים עברו לבלוגים.
פעם לא היו בלוגים, והפורום היה כיכר העיר, והשוק של העיר, ואולם הקולנוע, והבר השכונתי וגם הבורקס השכונתי. כל האינטראקציות היו שם. ואם רצית להכיר או לספר סיפור או לשאול שאלה, הכל היה בפורום. בפרהסיה אינטרנטית. היום יש בלוגים, כל אחד והפינה שלו, הסלון שלו, ובסלון הזה כל אחד מחליט מי יהיה ומי לא, מי ידבר ומי לא, וכן הלאה. הבלוגים הרגו את הפורומים. הבלוגים הרגו את כיכר העיר. יש יתרונות לבלוגים. אבל הם לא תחליף לפורום, לכיכר העיר. והסיפורים, גם הם עברו לבלוגים. ובפורום מידי פעם יש שרשור של איזה בלוגים מומלצים ובאיזה בלוגים יש סיפורים מעניינים. ופטור בלא כלום אי אפשר. אז אמליץ על הבלוג של סנטוריון, שם תוכל למצוא סיפור קצר בכמה המשכים שנכתב לאחרונה, פמדום משובח מכמה וכמה בחינות. |
|
Grey / Green |
לפני חודש •
29 בספט׳ 2024
לפני חודש •
29 בספט׳ 2024
Grey / Green • 29 בספט׳ 2024
סנטוריון נהדר
|
|
masoul |
לפני חודש •
29 בספט׳ 2024
לפני חודש •
29 בספט׳ 2024
masoul • 29 בספט׳ 2024
Grey / Green כתב/ה: סנטוריון נהדר
הייתי צריך לדבר על המשיח. או לכל הפחות על מאה מליון שקל רק אמרתי סנטוריון ורגע לאחר מכן עלה פרק חדש בסיפור בהמשכים. |
|
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) |
לפני חודש •
29 בספט׳ 2024
לפני חודש •
29 בספט׳ 2024
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) • 29 בספט׳ 2024
מספרי הסיפורים כאן.
רובם בחיים. המגזין מעולה. יש לי שם כמה סיפורים שכתבתי שעדיין מדליקים אותי אפילו שעברו מלא שנים. היו סיפורים טובים באתר סוכנות אירוטיקה. האתר והבעלים כבר לא בחיים אבל חלק מעזבונו (הביטוי הכי מתאים שמצאתי) נמצא באתר סליזי. |
|
פרלין(נשלטת){ש} |
לפני חודש •
29 בספט׳ 2024
לפני חודש •
29 בספט׳ 2024
פרלין(נשלטת){ש} • 29 בספט׳ 2024
אני פה אלפי שנים ותמיד היו בלוגים.
מה שהרג את הכתיבה אלה התמונות. אבל מסול, נראה לי שאתה דווקא סבבה עם תמונות… זה מה שאני יודעת: המרתף / ירושלמיתבדם היפנוזה / סנטוריון טעות בזיהוי / siren במקביל, משתי זוויות: סיפור ללא שם - מילים מילים כותב את הגבר וhardonforbrokenthings כותבת את הנערה. |
|
masoul |
לפני חודש •
29 בספט׳ 2024
לפני חודש •
29 בספט׳ 2024
masoul • 29 בספט׳ 2024
פרלין כתב/ה: אני פה אלפי שנים ותמיד היו בלוגים.
מה שהרג את הכתיבה אלה התמונות. אבל מסול, נראה לי שאתה דווקא סבבה עם תמונות… . סליחה שאני קטנוני קצת, פשוט הזיכרון שלי הוא שבהתחלה לא היו בלוגים, וזה פיצ'ר שנוסף באיזה שהוא שלב. אז הלכתי לבדוק את העובדות, והנה הן: ניקח את תאריך היווצרות הניק של כלובי כתאריך הקמת האתר, והוא 7 בדצמ׳ 2002 וניקח את תאריך הפוסט הראשון בבלוג הראשון, והוא לפני 20 שנים. 24 בנובמבר 2003 בשעה 0:35 כמעט שנה לאחר הקמת הכלוב. ככה שטכנית אני צודק. אם תרצי לטעון שהשנה הזו חסרת חשיבות ובתכאלס כמעט תמיד היו בלוגים ושזה טיעון קטנוני, כנראה שתהיי צודקת. אולי לקח זמן עד שהבלוגים תפסו תאוצה ואת המקום והחשיבות שלהם? לא יודע, הזיכרון שלי הוא שזה משהו שבא בשלב מאוחר יותר. מה שהרג את הכתיבה אלו התמונות את אומרת, וזה נכון באופן כללי, לכל מקום, לעולם, לא רק לסיפורים ארוטיים או לכלוב. אבל לדעתי מה שהרג את הכתיבה בכלוב, את הסיפורים בכלוב, זה הבלוגים, אם תלכי אחורה בפורומים להתחלה של הכלוב, היו שם סיפורים, וזה נעלם כמעט לגמרי. לסיפא של דבריך... את משליכה מתמונות התחת המפואר שלך, שאיתן אני סבבה ובחסך מתמיד ( מה קורה עם זה? מה זו הדיאטה הזו? זה כבר נסיון לרצח ולא דיאטה, רחמים? הצילו? ) על תמונות בכלל, שגם איתן אני סבבה לגמרי, אבל לגמרי לא בחסך ( תודה אייל וכל השאר ) (: ומצד שני, יש הרבה כתיבה אירוטית בבלוג שלי ( שיש האומרים שהיא לא רעה ), ואפס תמונות, מה שקצת מלמד איפה אני ובמה אני מושקע. הייתי שמח לו זה היה בפורום, אבל השם הוא מאסול, לא דון קישוט (: |
|
shirazbar(שולטת) |
לפני חודש •
29 בספט׳ 2024
לפני חודש •
29 בספט׳ 2024
shirazbar(שולטת) • 29 בספט׳ 2024
אולי תתחבר למה שאני כתבתי 🙂
|
|
פרלין(נשלטת){ש} |
לפני חודש •
29 בספט׳ 2024
לפני חודש •
29 בספט׳ 2024
פרלין(נשלטת){ש} • 29 בספט׳ 2024
פרלין כתב/ה: אני פה אלפי שנים ותמיד היו בלוגים.
מה שהרג את הכתיבה אלה התמונות. אבל מסול, נראה לי שאתה דווקא סבבה עם תמונות… זה מה שאני יודעת: המרתף / ירושלמיתבדם היפנוזה / סנטוריון טעות בזיהוי / siren במקביל, משתי זוויות: סיפור ללא שם - מילים מילים כותב את הגבר וhardonforbrokenthings כותבת את הנערה. יש פה טעויות בכינויים וכבר אי אפשר לערוך. סליחה! Sirene hardonforbrokenthing |
|