מפית(אחר) |
לפני 3 שבועות •
29 באוק׳ 2024
FLR בעולם - מה אתם מכירים
לפני 3 שבועות •
29 באוק׳ 2024
מפית(אחר) • 29 באוק׳ 2024
עברתי על התכתבויות שהיו לי לפני שנים. מישהי מארה"ב שממש נהניתי להתכתב איתה ושהיה לה כל כך טבעי לנעול את בעלה אמרה לי שהיא קוראת המון חומר ברשת. היא אמרה שהיא מאוד אוהבת את:
https://www.evolvingyourman.com/ שהיא לומדת שם המון. חשבתי שאולי זה יעניין גם אתכם. אם יש לכם מקורות נוספים אשמח אם תשרשרו בתגובות. |
|
deepThinker(נשלט) |
לפני 3 שבועות •
29 באוק׳ 2024
לפני 3 שבועות •
29 באוק׳ 2024
deepThinker(נשלט) • 29 באוק׳ 2024
נכנסתי לקרוא את האתר, אם לומר את האמת זה מחרמן כחומר לפנטזיה, אבל לא מרגיש כמו משהו ש"מלמד", אני לא חושב שיש משהו שבאמת יכול ללמד בדברים כאלה.
|
|
miss FLR(שולטת) |
לפני 3 שבועות •
30 באוק׳ 2024
לפני 3 שבועות •
30 באוק׳ 2024
miss FLR(שולטת) • 30 באוק׳ 2024
deepThinker כתב/ה: נכנסתי לקרוא את האתר, אם לומר את האמת זה מחרמן כחומר לפנטזיה, אבל לא מרגיש כמו משהו ש"מלמד", אני לא חושב שיש משהו שבאמת יכול ללמד בדברים כאלה.
מסכימה. זה הרבה ניסוי וטעייה ותקשורת טובה בין בני הזוג (הכי חשוב!). וכמובן ראש פתוח 😉 |
|
מפית(אחר) |
לפני 3 שבועות •
30 באוק׳ 2024
אני חייב להוסיף
לפני 3 שבועות •
30 באוק׳ 2024
מפית(אחר) • 30 באוק׳ 2024
miss FLR כתב/ה: deepThinker כתב/ה: נכנסתי לקרוא את האתר, אם לומר את האמת זה מחרמן כחומר לפנטזיה, אבל לא מרגיש כמו משהו ש"מלמד", אני לא חושב שיש משהו שבאמת יכול ללמד בדברים כאלה.
מסכימה. זה הרבה ניסוי וטעייה ותקשורת טובה בין בני הזוג (הכי חשוב!). וכמובן ראש פתוח 😉 חייב להוסיף שמדובר בתהליך, זה לא שיושבים ומדברים ופתאום בום זה קורה. זה יכול לנוע מזה שצד אחד לא מעוניין בכלל דרך זה שבמשך חודשים ושנים יהיו דברים קטנים עד למצב (קרה לי פעם אחת) שפשוט נפקחו העיניים לצד השני, ממש התפרצות לדלת פתוחה. |
|
סווריןן |
לפני 3 שבועות •
30 באוק׳ 2024
לפני 3 שבועות •
30 באוק׳ 2024
סווריןן • 30 באוק׳ 2024
אהבתי לקרוא את הפוסטים באתר שלה. זה נראה קצת מג'ונרט מבחינת הניסוחים, אבל כתוב טוב
|
|
deepThinker(נשלט) |
לפני 3 שבועות •
30 באוק׳ 2024
לפני 3 שבועות •
30 באוק׳ 2024
deepThinker(נשלט) • 30 באוק׳ 2024
סווריןן כתב/ה: אהבתי לקרוא את הפוסטים באתר שלה. זה נראה קצת מג'ונרט מבחינת הניסוחים, אבל כתוב טוב
נכון זה באמת מרגיש ככה, ותהיתי אם היא בכלל גבר (זה עדיין חירמן חחחח). |
|