אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

עצה ותובנה

SupperNova​(שולט)
לפני שבועיים • 1 בנוב׳ 2024

עצה ותובנה

SupperNova​(שולט) • 1 בנוב׳ 2024
לגברים שמנסים להתחיל כאן עם נשים:

אם היא לא פנתה אלייך כנראה שזה לא יילך. יכול להיות שזה כן יילך פשוט הזמן שתבזבז בלשלוח הודעות ושיחות חסרות עתיד כנראה לא שווה את זה.
מתי זה כן יילך? כשהיא פונה אלייך. מהפעמים שהצליח לי כאן נראה לי 90% מהמקרים זה היא פנתה אליי קודם.
נכון, גבר רוצה להיות ה״צייד״ ולפזר הודעות לכל הכיוונים שאולי משהו יתפוס אבל זה פשוט נראה לי בזבוז של זמן.

״אז מה לשבת ולחכות שמישהי תשלח לי הודעה? אף אחת לא פונה אליי״.

בגדול? כן. תשב ותחכה. אבל אם תצא מהמחשבה שאתה זה שצריך לרדוף אחריה תגדיל את הסיכוי שלך. המחשבה שלך צריכה להיות שאתה צריך למשוך אותה לשלוח לך הודעה.

מה לעשות כאן הנשים ציידות והגברים יושבים ומחכים ביציע אם מישהי תבחר אותם. זה אולי לא אינטואיטיבי לגברים אבל הסביבה של האינטרנט שונה מסביבה של בר.
נימרייה​(שולטת){sub num}
חושבת שבאמת נגעת במהות, תעשה מאמץ להיות אטרקטיבי מספיק שירצו אותך.
תעשה מאמץ להיות מעניין, מסקרן, אדם עם אופי, תחומי עניין, חיים, ודעות.

ואני מסכימה גם עם הנקודה השניה שלך, לצאת מהמחשבה שאתה צריך לרדוף אחרי נשים, זו לא אמורה להיות רדיפה או צייד שהרי אלו נמדדים בהאם תפסת משהו או לא. הפרספקטיבה של "אני מעוניין להכיר את הצד השני ולראות האם יש עניין משותף", תביא לפחות תסכול.

אבל לא חושבת שלשלוח הודעה יפגע בסיכויים שלך... החוויה שלי הפוכה ברוב המקרים שלי הגברים שהיו בחיי התחילו/יזמו את תחילת הקשר.

פשוט הם היו מעניינים ועשו חשק להכיר אותם גם לפני שהרגשתי משיכה אליהם, והביעו עניין בי כבן אדם ולא כ"טרף" שצריך לצוד.

אז אישית לא הייתי אומרת שאסור לשלוח הודעות לנשים שמעניינות אותך כי זה מתכון לאכזבה...
ArchAngel​(שולטת)
ArchAngel​(שולטת) • 1 בנוב׳ 2024
ברור שאם מישהי פנתה אליך אז היא מעוניינת בך, אבל רוב הסיכויים שמי שיחכה שזה יקרה מעצמו ימשיך לחכות.
כמו שאמרת "המחשבה שלך צריכה להיות שאתה צריך למשוך אותה לשלוח לך הודעה".

הגברים שמקבלים הודעות לפרטי הם לא כאלו שיושבים ומחכים. הם פועלים, הם טורחים ליצור פרופיל מקורי, מתחזקים בלוג מסקרן או מתנסחים בצורה מעוררת עניין בפורומים.
אפשר לראות אותם יוצרים אינטרקציה קודמת עם האישה שמעוניינים בה בתגובות לדיון כשלהו.

לנשים יש את "הפריוולגיה" פשוט להיות נוכחות כאן וזהו, ישר אינבוקס שלנו יוצף (המרכאות כי הרי הוא מוצף בהרבה מטרידים והזויים, ממש לא רק בכל טוב).
אצל גברים זה אחרת. פרופיל ריק או גנרי, ישאר עם אינבוקס ריק.

אבל האמת היא? שאם מישהו בראש שלנו שולח לנו הודעה, אנחנו פשוט נתקדם איתו במקום לחשוב על ההוא שנשאר בצד.
נניח שהוא לא היה מעוניין בנו, אחרת היה כבר פונה או משאיר איזה סימן התעניינות כלשהו כמו שגברים בדר"כ עושים.
המחשבה האינטואיטיבית לא תהיה "הוא מחכה שאעשה צעד" אלא שהוא פשוט לא בקטע, כי זו המציאות החברתית שלנו.
אז אני חושבת שזה עניין של איזון נכון בין השניים- גם לסקרן, אבל גם לשלוח הודעות רק כשהן באמת רלוונטיות.

לגברים באמת עדיף לצמצם את כמות ההודעות שהם שולחים.
לנשום עמוק, לטרוח כמה דקות לקרוא פרופיל (ואם מרגישים שמייגע להשקיע בו ולו כמה דקות- לדלג מעליו), לחשוב לרגע אם הם מתאימים למה שנכתב בו והאם זה מתאים להם.
לא לשלוח את אותו העתק הדבק, לא לאלץ שיחות.
לפנות רק למי שאתה באמת רוצה להכיר ספציפית אותה.
כשבאמת רוצים להכיר מישהי ולא "העיקר שזה פרופיל של אישה" יש אווירה שונה ומזמינה יותר, השיחה תזרום מעצמה,לא תהיה יבשה, הסקרנות תהיה כנה.
Ollie​(נשלטת)
Ollie​(נשלטת) • 1 בנוב׳ 2024
מי שלא יודע לפנות בצורה אטרקטיבית, לא ישיג היענות לפניות שלו. הבעיה היא לא בקונספט של לפנות אל נשים, הבעיה היא בכם ובפניות שלכם.
לפני כמה ימים נפגשתי עם מישהו שפנה אליי כאן בסגולות, והוא סיפר לי שהוא בדיוק חזר לאתר יום קודם (היה לו פרופיל בן שנתיים לא פעיל, והוא החיה אותו יום לפני שנפגשנו). ביום האחד שלו באתר הוא פנה לכמה נשים והספיק לקבל כמה תשובות.
אמרתי לו שאם גברברי הכלוב ישמעו עליו - גבר שנכנס לאתר ותוך יום אחד הוא לא כמה אינטראקציות ופגישה - הם לא יאמינו שזה סיפור אמיתי. ממש כך, גבר מתנהל מול נשים וזה עובד לו. לא להאמין 🙄

בכללי פגשתי בחודשים האחרונים לא מעט גברים שפנו אליי בכלוב.

כן, אני גם פונה לגברים, זה נכון. כי אין לי רצון לחכות שהחומר האנושי המוצלח ייחשף לקיומי ויואיל בטובו לפנות אליי. אני מעדיפה לקדם בעצמי את הנושא. אבל באותה מידה גם ההפך נכון - אין לאף אחד, גם לא לגבר, סיבה לחכות שישימו לב אליו במקרה. בטח לא כשמדובר באדם שיש לו סטנדרטים והעדפות, מעבר ל"שיהיה לה פות".
כדי לזמן לעצמך אינטראקציות עם נשים רלוונטיות כדאי שתפנה אליהן. אבל תעשה את זה בצורה שתגרום להן לרצות לענות.
SupperNova​(שולט)
ArchAngel כתב/ה:
ברור שאם מישהי פנתה אליך אז היא מעוניינת בך, אבל רוב הסיכויים שמי שיחכה שזה יקרה מעצמו ימשיך לחכות.
כמו שאמרת "המחשבה שלך צריכה להיות שאתה צריך למשוך אותה לשלוח לך הודעה".

הגברים שמקבלים הודעות לפרטי הם לא כאלו שיושבים ומחכים. הם פועלים, הם טורחים ליצור פרופיל מקורי, מתחזקים בלוג מסקרן או מתנסחים בצורה מעוררת עניין בפורומים.
אפשר לראות אותם יוצרים אינטרקציה קודמת עם האישה שמעוניינים בה בתגובות לדיון כשלהו.

לנשים יש את "הפריוולגיה" פשוט להיות נוכחות כאן וזהו, ישר אינבוקס שלנו יוצף (המרכאות כי הרי הוא מוצף בהרבה מטרידים והזויים, ממש לא רק בכל טוב).
אצל גברים זה אחרת. פרופיל ריק או גנרי, ישאר עם אינבוקס ריק.

אבל האמת היא? שאם מישהו בראש שלנו שולח לנו הודעה, אנחנו פשוט נתקדם איתו במקום לחשוב על ההוא שנשאר בצד.
נניח שהוא לא היה מעוניין בנו, אחרת היה כבר פונה או משאיר איזה סימן התעניינות כלשהו כמו שגברים בדר"כ עושים.
המחשבה האינטואיטיבית לא תהיה "הוא מחכה שאעשה צעד" אלא שהוא פשוט לא בקטע, כי זו המציאות החברתית שלנו.
אז אני חושבת שזה עניין של איזון נכון בין השניים- גם לסקרן, אבל גם לשלוח הודעות רק כשהן באמת רלוונטיות.

לגברים באמת עדיף לצמצם את כמות ההודעות שהם שולחים.
לנשום עמוק, לטרוח כמה דקות לקרוא פרופיל (ואם מרגישים שמייגע להשקיע בו ולו כמה דקות- לדלג מעליו), לחשוב לרגע אם הם מתאימים למה שנכתב בו והאם זה מתאים להם.
לא לשלוח את אותו העתק הדבק, לא לאלץ שיחות.
לפנות רק למי שאתה באמת רוצה להכיר ספציפית אותה.
כשבאמת רוצים להכיר מישהי ולא "העיקר שזה פרופיל של אישה" יש אווירה שונה ומזמינה יותר, השיחה תזרום מעצמה,לא תהיה יבשה, הסקרנות תהיה כנה.

תודה על ההסגברה והסברת לי מה החוויה הגברית 🤦

כתבתי שלשלוח הודעות לא עוזר אלא צריך למשוך הודעות מנשים. שזה אומר פרופיל, תגובות וכו'.

וכן מניסיוני הגברי לפנות לנשים כמעט אף פעם לא עובד. אם היא בקטע שלך היא כבר תפנה אלייך. אם לא, זה לא משנה.
SupperNova​(שולט)
Ollie כתב/ה:
מי שלא יודע לפנות בצורה אטרקטיבית, לא ישיג היענות לפניות שלו. הבעיה היא לא בקונספט של לפנות אל נשים, הבעיה היא בכם ובפניות שלכם.
לפני כמה ימים נפגשתי עם מישהו שפנה אליי כאן בסגולות, והוא סיפר לי שהוא בדיוק חזר לאתר יום קודם (היה לו פרופיל בן שנתיים לא פעיל, והוא החיה אותו יום לפני שנפגשנו). ביום האחד שלו באתר הוא פנה לכמה נשים והספיק לקבל כמה תשובות.
אמרתי לו שאם גברברי הכלוב ישמעו עליו - גבר שנכנס לאתר ותוך יום אחד הוא לא כמה אינטראקציות ופגישה - הם לא יאמינו שזה סיפור אמיתי. ממש כך, גבר מתנהל מול נשים וזה עובד לו. לא להאמין 🙄

בכללי פגשתי בחודשים האחרונים לא מעט גברים שפנו אליי בכלוב.

כן, אני גם פונה לגברים, זה נכון. כי אין לי רצון לחכות שהחומר האנושי המוצלח ייחשף לקיומי ויואיל בטובו לפנות אליי. אני מעדיפה לקדם בעצמי את הנושא. אבל באותה מידה גם ההפך נכון - אין לאף אחד, גם לא לגבר, סיבה לחכות שישימו לב אליו במקרה. בטח לא כשמדובר באדם שיש לו סטנדרטים והעדפות, מעבר ל"שיהיה לה פות".
כדי לזמן לעצמך אינטראקציות עם נשים רלוונטיות כדאי שתפנה אליהן. אבל תעשה את זה בצורה שתגרום להן לרצות לענות.

לא אמרתי שישימו לב לגבר במקרה, איפה קראת את זה? אמרתי בדיוק הפוך.

אני אומר שלשלוח הודעות סתם זה בזבוז של זמן (מניסיון). מי שיש לו זמן וסבלנות, בהצלחה אבל לרוב זה לא עובד באמת.
Ollie​(נשלטת)
Ollie​(נשלטת) • 1 בנוב׳ 2024
SupperNova כתב/ה:

אני אומר שלשלוח הודעות סתם זה בזבוז של זמן (מניסיון). מי שיש לו זמן וסבלנות, בהצלחה אבל לרוב זה לא עובד באמת.

הניסיון שלך לא יכול להוכיח שלשלוח הודעות זה בזבוז זמן. כל מה שהניסיון שלך יכול להוכיח זה שאתה לא מצליח לקבל תוצאות כשאתה שולח הודעות. כמו שכתבתי בתגובה הקודמת שלי - הבעיה היא כנראה בך (ולדעתי האישית השרשור הזה מבהיר מה טיבה של הבעיה...).

לעומת זאת, הניסיון האישי שלי מפריך את הטענה שלך. אם הכרתי לא מעט גברים שמצליחים לייצר לעצמם אינטראקציות מוצלחות עם נשים באמצעות פנייה אליהן, זה מפריך את הטענה שלך שאין טעם לפנות.
Donnie​(נשלט)
Donnie​(נשלט) • 1 בנוב׳ 2024
אף פעם לא התחברתי לאנלוגיה הזאת של צייד וטרף זה כל כך לא רלוונטי להכרויות בעיני.

לאדם שמחפש איכות ולא כמות זה לגמרי עדיף להשקיע בעצמו ובמה שהוא משדר באופן קבוע יותר משהוא משקיע בפניות.
אבל זה עדיין נכון להשקיע גם בפניות, יש הרבה שבאופן לגיטימי לא מודעות לקיומך עד הפניה.
זה נכון לפה, לברים, ולכל מקום אחר.
SupperNova​(שולט)
Ollie כתב/ה:
SupperNova כתב/ה:

הניסיון שלך לא יכול להוכיח שלשלוח הודעות זה בזבוז זמן. כל מה שהניסיון שלך יכול להוכיח זה שאתה לא מצליח לקבל תוצאות כשאתה שולח הודעות. כמו שכתבתי בתגובה הקודמת שלי - הבעיה היא כנראה בך (ולדעתי האישית השרשור הזה מבהיר מה טיבה של הבעיה...).

לעומת זאת, הניסיון האישי שלי מפריך את הטענה שלך. אם הכרתי לא מעט גברים שמצליחים לייצר לעצמם אינטראקציות מוצלחות עם נשים באמצעות פנייה אליהן, זה מפריך את הטענה שלך שאין טעם לפנות.

אני מדבר מהזווית של גבר, איזה ניסיון יש לך בתור גבר?
זה שמישהו פה אלייך וזה הצליח לא אומר שאת יודעת כמה זה הוא השקיע עד שהוא הגיע אלייך.

אני לא מצליח להבין את ההסגברה הזאתי על החוויה הגברים כשאת אשה. מאיפה היהירות הזאת 😅
Tallario
Tallario • 1 בנוב׳ 2024
פשוט- זה לא מי שולח את ההודעה, אלא מה יש בהודעה. אם אתה בא באותה גישה לכתיבה שלך בין אם היא לבלוג שלך או כהודעה למישהי שאתה מעוניין בה, גישה שלא ממוקדת מטרה אלא ממוקדת קונטקסט, אתה תקבל תשומת לב גם בצורת הודעות יזומות אליך וגם בצורת תגובות להודעות שלך.