זוג פלוס(שולטת) |
לפני שבועיים •
2 בנוב׳ 2024
אתם משאילים/ מחליפים צעצועים?
לפני שבועיים •
2 בנוב׳ 2024
זוג פלוס(שולטת) • 2 בנוב׳ 2024
חברה שמכירה את ארסנל הצעצועים הנרחב שיש לי מבקשת מדי פעם להשאיל כל מיני דברים.
יש צעצועים שאין לי בעיה לתת, כמו גאג, שוט, בגדים כל מיני רצועות והתקנים למיניהם. אבל... יש לי בעיה לתת את הצעצועים היותר אינטימים. העובדה שאני לא יודעת איפה ואצל מי זה היה בשימוש מפריעה לי. בקטע הזה, סומכת רק על עצמי. אני גם לא אשאיל ממישהי אחרת כלום. בקטע של הגיינה, אני לא מתפשרת וכל הצעצועים עוברים אצלי חיטוי וניקוי אחרי השימוש. אז נכון שאני יכולה לעשות את זה כשצעצוע חוזר אליי אבל זה יושב לי בבאק או מיינד, מפריע לי וגורם לי חוסר נוחות. בפעם האחרונה, היא התלהבה מהמג'יק וונדר. נתתי לה אותו ובסופו של יום אמרתי לה להשאיר אותו אצלה כמתנה ממני וקניתי לי חדש. הפעם, היא ביקשה את הסטראפ-און שיש לי וגם את המכונת סקס. בסטראפ-און שלי אני משתמשת רק עם נשים ולא בחדירה אנאלית. עם המכונת סקס, שוב יש את העניין ההגייני ובנוסף זה גם מכשיר יקר. שורה תחתונה - סירבתי בנימוס להשאיל לה. אין מה לדאוג. אנחנו חברות טובות ולא יהיו בינינו משקעים כתוצאה מהסירוב הזה. איך זה אצלכם? משאילים צעצועים? לוקחים מאחרים? מגבילים כמוני מה לתת ומה לא? |
|
זאלופון(שולט) |
לפני שבועיים •
2 בנוב׳ 2024
לפני שבועיים •
2 בנוב׳ 2024
זאלופון(שולט) • 2 בנוב׳ 2024
לא הייתי מעלה על דעתי בכלל לשאול או להשאיל צעצועים אינטימיים, חיטוי או לא חיטוי.
|
|
dominica(נשלטת) |
לפני שבועיים •
2 בנוב׳ 2024
לפני שבועיים •
2 בנוב׳ 2024
dominica(נשלטת) • 2 בנוב׳ 2024
לא שיש לי יותר מדי צעצועים, אבל אם זה בא במגע עם נוזלי גוף היא יכולה להשאיל ולהשאיר אותם אצלה לנצח
|
|
ערן-(נשלט) |
לפני שבועיים •
2 בנוב׳ 2024
לפני שבועיים •
2 בנוב׳ 2024
ערן-(נשלט) • 2 בנוב׳ 2024
לא הייתי שואל ולא משאיל
|
|
הברון בכפכפים{זהרורים} |
לפני שבועיים •
2 בנוב׳ 2024
לפני שבועיים •
2 בנוב׳ 2024
הברון בכפכפים{זהרורים} • 2 בנוב׳ 2024
אף פעם לא ביקשו ממני אבל גרמת לי לחשוב על זה והגעתי למסקנה שהייתי משאיל בכיף וזה אפילו היה מדליק אותי קצת.
הקטע ההגייני הוא פסיכוסומטי ומבוטל בסופו של דבר באמצעות חיטוי. הרבה מהכלים של רופא השיניים הם לא חד פעמיים, עוברים חיטוי בין מטופלים ואנחנו בכלל לא חושבים על זה. |
|
זוג פלוס(שולטת) |
לפני שבועיים •
2 בנוב׳ 2024
לפני שבועיים •
2 בנוב׳ 2024
זוג פלוס(שולטת) • 2 בנוב׳ 2024
הברון בכפכפים כתב/ה: אף פעם לא ביקשו ממני אבל גרמת לי לחשוב על זה והגעתי למסקנה שהייתי משאיל בכיף וזה אפילו היה מדליק אותי קצת.
הקטע ההגייני הוא פסיכוסומטי ומבוטל בסופו של דבר באמצעות חיטוי. הרבה מהכלים של רופא השיניים הם לא חד פעמיים, עוברים חיטוי בין מטופלים ואנחנו בכלל לא חושבים על זה. כן, זה בראש, אני יודעת. זה רק ככה בצעצועים האינטימיים, כשאין לי מושג מה ''ההסטוריה'' שעברה עליו כשלא היה בידיים שלי. נכון שברוב המקרים הפרטנרים מתחלפים והצעצוע הוא זה שנשאר וצעצוע ששיחקת איתו עם פרטנר/ית, אתה תשחק איתו גם עם מי שבא/ה אחריו. ועדיין... |
|
שרף אורנים(אחר) |
לפני שבועיים •
2 בנוב׳ 2024
לפני שבועיים •
2 בנוב׳ 2024
שרף אורנים(אחר) • 2 בנוב׳ 2024
בחיים לא הייתי מעלה על דעתי לבקש להשאיל פלאג או דילדו... זה באמת חוסר טאקט וטפשות מתקדמת
|
|
אננס מתוק |
לפני שבועיים •
2 בנוב׳ 2024
לפני שבועיים •
2 בנוב׳ 2024
אננס מתוק • 2 בנוב׳ 2024
מה ששלי, שלי. היא רוצה גם ? שתקנה..
לא רואה את עצמי מעבירה דברים בהשאלה, וגם לא מקבלת מאחרים. גם עם פרטנרים - מביאה את שלי. אם זה לא חדש מהניילון ואני רואה בעיניים. לא סומכת על אף אחד במה שנכנס לי לגוף חחחח |
|
bondman(נשלט){FLR} |
לפני שבועיים •
2 בנוב׳ 2024
לפני שבועיים •
2 בנוב׳ 2024
bondman(נשלט){FLR} • 2 בנוב׳ 2024
תלוי.
לא חושב שהייתי משאיל ממישהו/י באט פלג, אבל לדוגמא כלובון למה לא? מה ששימוש חיצוני נראה שכן מה ששימוש פנימי לא. |
|
אליפסה(שולטת) |
לפני שבועיים •
2 בנוב׳ 2024
לפני שבועיים •
2 בנוב׳ 2024
אליפסה(שולטת) • 2 בנוב׳ 2024
לא. מעולם לא ביקשו. וגם אם היו מבקשים, לא הייתי מסכימה. קשה לי אפילו לדמיין סיטואציה שבה אני מראה למישהי או מישהו את הצעצועים שלנו.
זה לא קשור להיגיינה כמו שלצעצועים הללו יש מטען רגשי ואינטימי. עבורי הם לא סתם כלי עבודה. זה דומה לטבעת נישואים, תכשיט שעבר במשפחה, או חפצים אחרים שיש להם משמעות רגשית ואינטימית ולא רק פונקציה שימושית. |
|