Smart wolf |
לפני שבועיים •
4 בנוב׳ 2024
SPH למה לא?
לפני שבועיים •
4 בנוב׳ 2024
Smart wolf • 4 בנוב׳ 2024
אז ראשית למי שלא מכיר מה זה SPH (כי מסתבר שיש הרבה מאוד כאלה בעולם הBDSM)
Small Penis Humiliation אז לאחר שנים באתר הזה והמון מחקר על מה שמדליק אותי, הקינק שלי בעצם. הבנתי שפטיש הSPH הוא מאוד מאוד לא פופללרי כאן בארץ (עוד לא בדקתי בחו"ל אבל ממידע אינטרנטי נראה שהנושא שם יותר פופולרי בקרב נשים). אני מנסה לשאול את עצמי למה ? ממקרי ושיחות העבר יכול להיות שהנושא נתפס כשיטחי ונישתי מידי אבל אני חייב לומר שאני לא מסכים. יש בו כל כך הרבה רבדים שהם מעבר לרק השפלת זין קטן הן במובן הפיזי והן במובן המנטאלי (friendzone, pussyfree ). הנושא יכול להתקשר לדימויי גוף לדברים שהחווה חווה בעברו והם לאו דווקא בהכרח קשורים באופן ראשוני לגודל הזין (מנסיון אין לי קטן). עכשיו.. אני יכול להבין שהאסוציאציה הראשונה לפטיש זה היא "רדוד" "נישתי" "פשוט" "משעמם" כי אם תשאלו את רוב הנשים "האם הגודל קובע" רובן יגידו שלא והן צודקות בעיני,הוא לא המרכיב הראשון שחשוב ולכן הוא גם לא ממש "קובע" כהגדרה. אבל הפטיש הזה ממש לא מתבבסס רק על הפן הפיזיולוגי של האם הגודל קובע, זה הרבה מעבר לכך. ואולי נשות הארץ ברובן נוטות לחשוב ככה וזה מה שלא מאתגר אותן בסוג הפטיש הזה. לעומת זאת בחיפוש אחר אחר מילות המפתח בגוגל נראה שבעולם יש המון מידע בנושא, המון ממים ואפילו דיונים מעמיקים. מעניין אותי לדעת מה אתן ואתם חושבים, מדוע נראה לכאורה שאין היענות מצד נשים לפטיש הזה בארץ? אולי בכלל זה פטיש ונילי לגמרי , אני לא רואה את זה כסוג של עבד או נשלט כל כך ? אולי הכלוב הוא לא המקום לקינק כזה ונילי ? מעניין..... |
|
Boy Toy |
לפני שבועיים •
4 בנוב׳ 2024
לפני שבועיים •
4 בנוב׳ 2024
Boy Toy • 4 בנוב׳ 2024
עשו לי את זה לא מעט פעמים..דווקא מהחוויה האישית שלי נשים אוהבות לעשות את זה ברגע שהן קולטות שיש לך חוסן מנטלי ואתה יכול להכיל דיבורים כאלה. אולי רוב הגברים פה נעלבים מהר מדי
|
|
-RayHere-(מתחלפת){RayHere} |
לפני שבועיים •
4 בנוב׳ 2024
לפני שבועיים •
4 בנוב׳ 2024
-RayHere-(מתחלפת){RayHere} • 4 בנוב׳ 2024
זה קינק שנכנס לנושא של השפלה כמובן, לכן אין סיבה מבחינתי שהוא ייחשב ונילי. מאוד בדסמי לדעתי.
אני אישית אוהבת לשחק עם הקינק הזה כשאני מרגישה שהצד השני פתוח לזה. חשוב לשים לב שהוא יודע להכיל את זה באמת ושזה לא משהו שפוגע באיך שהוא חושב שאני מסתכלת עליו מחוץ למשחק הבדסמי או באיך שהוא מסתכל על עצמו. אין לי מושג אם זה אכן קינק פחות נפוץ כאן בקרב שולטות. אבל אם כך, אז אולי זה פשוט כי אין מספיק חשיפה אליו? בכללי לכל קינק יש יותר קהל בחו"ל מאשר כאן פשוט כי יש יותר א.נשים בכללי כמובן ובהתאם גם יותר כאלה שיהדהדו את מה שהם אוהבים אינטרנטית וכו' (באנגלית למשל) |
|
masoul |
לפני שבועיים •
4 בנוב׳ 2024
Re: SPH למה לא?
לפני שבועיים •
4 בנוב׳ 2024
masoul • 4 בנוב׳ 2024
Smart wolf כתב/ה: אז ראשית למי שלא מכיר מה זה SPH (כי מסתבר שיש הרבה מאוד כאלה בעולם הBDSM)
Small Penis Humiliation לאחר שנים באתר הזה והמון מחקר על מה שמדליק אותי, הקינק שלי בעצם. הבנתי שפטיש הSPH הוא מאוד מאוד לא פופללרי כאן בארץ מעניין..... נדמה לי שהנקודה שאתה מפספס היא הספציפיות. SPH בהחלט נפוץ ובהחלט קורה במערכות פמדום גם פה בארץ.. חלק במודע, חלק בספונטניות וטבעיות מבלי לדעת שיש נושא כזה בכלל, אבל לרוב זה מתקיים וזה נוכח ( מה לעשות, מנסיון, ודי לחכימא ) אבל זה חלק ממשהו גדול יותר, זה קורה ומעניין שולטות כחלק ממשהו גדול יותר. כחלק מקשר עמוק ובעיקר רחב יותר. ופחות עומד בפני עצמו. את אותה הדוגמה אני יכול לתת לך לגבי פוט פטיש. רוב השולטות יש במידה כזו או אחרת פוט פטיש. ומצד שני, יהיה נדיר למצוא שולטת שזה כל מה שיש לה, שזה כל מה שיש בה, שתסתפק בקשר שנסוב רק על הפוט פטיש. ושוב ולחדד, אותה שולטת שתסרב לקשר שנסוב רק על פוט פטיש, תשמח מאד לקבל פוט מסאג' בתוך קשר בדסמי רחב ועמוק יותר. עוד נקודה, כמו שכתבו פה אחרים, זה הביטחון של השולטת שהיא לא מזיקה לנשלט. ופה בניגוד וההפך מפוט פטיש, שלא יכול לגרום נזק ממשי לנשלט, במה שקשור ל SPH השולטת לרוב תבדוק שהנשלט יכול להכיל השפלה מהסוג הזה, ושזה לא פוגע לנשלט בדימוי או בערך העצמי, מה שאומר, זה לא יהיה אקט ספונטני שמגיע ללא הכרות קרובה וטובה, ושוב, בניגוד לפוט פטיש שאין נזק בלהגיד לנשלט רד לרגלים שלי ותנשק או תעסה אותן. נדמה לי שזה שופך קצת יותר אור על היחס של שולטות לנושא SPH לכל הפחות על פי הנסיון שלי. |
|
TinyBoy |
לפני שבועיים •
4 בנוב׳ 2024
לפני שבועיים •
4 בנוב׳ 2024
TinyBoy • 4 בנוב׳ 2024
אני מן הסתם מתחבר לפטיש הזה מתוך היותי נמנה עם בעלי הזין הקטן,
הזין הקטן תמיד היה אישיו אצלי שאני עדיין מתמודד איתו ובתהליך מתמשך, אבל מה שמושך אותי בפטיש הזה הוא פחות ההשפלה, כי מושפל אני כבר מושפל גם ככה, אני שנים מושפל ואין לי בעיה שישפילו אותי כל עוד זה לא באמת מגיע ממקום מזלזל, חשוב לי שכן יהיה כבוד בסיסי ושכן רואים אותי, מה שכן מושך אותי זה העניין שהשולטת מגלה בי בעקבות זה שהיא מוצאת אותי מתאים וראוי לפטיש שהיא נמשכת אליו, לתשומת הלב שאני זוכה לקבל ממנה, להרגיש שהנוכחות שלי רצויה במרחב שלה ובסיטואציה, שנבחרתי לכך כי זה אני, אמנם בעקבות הנתונים שלי, אבל זה מה שמייחד אותי וזה גורם לי להרגיש שונה ומיוחד, הסיפוק שאני מפיק הוא מהבחירה שלה בי ומההנאה והסיפוק שאני מסב לה. |
|
shirazbar(שולטת) |
לפני שבועיים •
4 בנוב׳ 2024
לפני שבועיים •
4 בנוב׳ 2024
shirazbar(שולטת) • 4 בנוב׳ 2024
https://thecage.co.il/blog/userblog.php?blog_id=157291&postid=1550238
מוזמן לקרוא. * הגודל כן קובע. אך תלוי במבנה של האשה והאם חדירה משמעותית עבורה. לרוב ממוצע מינוס יפגע בהנאה. |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני שבועיים •
4 בנוב׳ 2024
לפני שבועיים •
4 בנוב׳ 2024
מיתוסית(שולטת) • 4 בנוב׳ 2024
1. בסקס הגודל מבחינתי לגמרי קובע
2. אם לנשלט אין זין קטן, מה הטעם בלהשפיל על משהו שהוא לא נכון וזה ברור לשני הצדדים? 3. אם לנשלט יש זין קטן, אני לעולם לא אשפיל אותו על זה או על שום דבר אחר במציאות שיכול להעליב במציאות על בסיס פגם או חיסרון או מאפיין כלשהו שנחשב ככזה עבור האדם או מבחינה חברתית כמו גובה, משקל, גודל זין, שיניים עקומות, אף גדול, ריח, ווטאוור וגם לא על רקע דתי, תרבותי, מוצא וכו. מבחינתי זה אכזרי, זה מתעלל, זה אלים, זה משפיל באמת- ואין לי שום צורך או רצון באמת להקטין או לפגוע באדם אחר. זה לא יגרום לי להרגיש טוב, זה לא יגרום לו להרגיש טוב וזה לא משחק בשום צורה. אני לא אדם רע ולא רוצה לגרום רע לאחר. עבורי השפלה כדי שתהיה מינית ומשחק, היא חייבת להיות משחק, עם גבולות ברורים שאין כוונה ואין ספק שאולי התכוונתי. אני מעדיפה השפלות "גנריות" יותר, על היותו גבר, אפס, נשלט, סמרטוט, כלב, זונה, עבד מין, בלה בלה... זה הבדל עצום מ"הזין שלך קטן ואף אישה לא תרצה אותך", "אתה מסריח והריח שלך דוחה אותי", "הגוף שלך שמן ומכוער, מי בכלל רוצה לגעת בך"- שרק מלכתוב את האיכסה הזה, מתכווצת לי הבטן מכאב. ולטעמי האישי- מי שיש לו אישיוז עם מאפיינים גופניים, עדיף שיילך לטיפול וילמד לקבל ולאהוב את עצמו ושיחפש בת/בן זוג/ פרטנרים שיאהבו אותו כמו שהוא ויפרגנו לו ויגרמו לו להרגיש סקסי ונחשק כנשלט/אובייקט שמשתמשים בו ולא שיהרסו לו עוד יותר את שאריות הביטחון העצמי באופן שכנראה ישפיע גם מחוץ לסשן. אני לא בעד בדסמ ככלי להרס עצמי/ הרס האחר. |
|
Mary Jane |
לפני שבועיים •
5 בנוב׳ 2024
לפני שבועיים •
5 בנוב׳ 2024
Mary Jane • 5 בנוב׳ 2024
יש משהו לא מגניב ביסודו בלעג לגופניות או לנראות של מישהו אחר. זה מרחיק מאהבה עצמית ומאהבת הזולת, זה מביא להרגשה רעה. וזה גם הופך את המשתתפים לשחקנים בתסריט כתוב מראש, בייחוד את האישה, מן מוציאה לפועל ומאשררת שוב ושוב את אותו תסביך גברי-ילדותי.
|
|
אלפא-בטא(מזוכיסט){נשלט} |
לפני שבועיים •
5 בנוב׳ 2024
לפני שבועיים •
5 בנוב׳ 2024
אלפא-בטא(מזוכיסט){נשלט} • 5 בנוב׳ 2024
זה אמנם פטיש שיכול לעמוד (😛) בפני עצמו, אך הוא מגיע, בעיקר בקהילת הקאקאולדינג עם אורינטציה ל BBC (לא ערוץ הטלווזיה הממלכתי הבריטי 😂) בארצות הברית,
כמעט כעסקת חבילה (😛). אולי אני תוהה, והליפסטייל של קאקאולדינג, נפוץ פחות בארצנו היפה, ויחד עם תפוצת החוסר, ישנם פחות מגשימי SPH. |
|
Smart wolf |
לפני שבועיים •
5 בנוב׳ 2024
לפני שבועיים •
5 בנוב׳ 2024
Smart wolf • 5 בנוב׳ 2024
Mary Jane כתב/ה: יש משהו לא מגניב ביסודו בלעג לגופניות או לנראות של מישהו אחר. זה מרחיק מאהבה עצמית ומאהבת הזולת, זה מביא להרגשה רעה. וזה גם הופך את המשתתפים לשחקנים בתסריט כתוב מראש, בייחוד את האישה, מן מוציאה לפועל ומאשררת שוב ושוב את אותו תסביך גברי-ילדותי.
חייב להגיד שאני לא מבין לגמרי את המחשבה שלך על הנושא. הרי אנחנו בכלוב וכמעט רוב הפטישים פה זה פחות או יותר תסריט כתוב מראש ולעג כזה או אחר לגופניות לערכיות של אדם זה או אחר ולהפיכתו לכלי. אין זה אומר כמו שאמרו פה לפני שביציאה מן הסשן השולט או הנשלט מרגישים אותו דבר. בסוף בעיני זה משחק. ונכון אמרו פה מעליי שהרבה נשים יעשו זאת רק אחרי שיוודאו שהרוצה את ההשפלה הזאת אכן יכול לעמוד בה. כנ"ל לגבי התגובה של מיתוסית. |
|