michaelll |
לפני שבועיים •
8 בנוב׳ 2024
סטרפ און בהפתעה- עושה לכן את זה?
לפני שבועיים •
8 בנוב׳ 2024
michaelll • 8 בנוב׳ 2024
האם יצא למישהי כאן להפתיע בדייט בחור ונילי/חסר ניסיון שמצא את עצמו בסוף הדייט נחדר על 4?
זה מושך אתכן ההיפוך תפקידים הזה בהפתעה? |
|
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} |
לפני שבועיים •
8 בנוב׳ 2024
לפני שבועיים •
8 בנוב׳ 2024
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 8 בנוב׳ 2024
לא רואה איך טכנית זה עובד בלי לשלוח את הבחור עם קרעים ברקטום. צריך הכנה לפני חדירה, לא ישר חרבו דרבו על התחת שלו.
|
|
ArchAngel(שולטת) |
לפני שבועיים •
8 בנוב׳ 2024
לפני שבועיים •
8 בנוב׳ 2024
ArchAngel(שולטת) • 8 בנוב׳ 2024
זה נוראי להפתיע אנשים שלא בקטע עם אקט מיני לא מתואם, ופשוט לצפות שהם יתמודדו איתו "ומקסימום יגידו לא".
חדירה היא אקט אינטימי מאוד, היא לא עניין של מה בכך, בטח כשמדובר בחסר ניסיון. אצל גברים בנוסף זה נוגע בסוגיית "הגבריות", ואפילו כשהם באמת נמשכים לזה הם צריכים לקבל את עצמם, ולהשלים עם ההנחה שזה לא אומר עליהם דבר, אחרת יהיו במתח שלא יאפשר לחדור אליהם בלי כאב. אז זה לא נגמר כמו בפורנו, רוב הסיכויים שגבר ונילי שהאמין שהוא יהיה בצד החודר ולכן בחר להיכנס לסיטואציה אינטימית איתי, לא בהכרח יגיב בשמחה כשיראה סטרפאון נשלף לעברו בלי לשאול אותו קודם. (למזלנו, במקרה של אישה חודרת אי אפשר ממש לחדור בהפתעה. כי הסטרפאון לא מחובר לנו לגוף, צריך לקום וללבוש אותו, וללכת איתו מתחת לבגדים בדייט בלתי אפשרי מבלי לתפוס תשומת לב. התסריט הזה פורנוגרפי מדי, ועם זאת- גם רק לראות סטרפאון בלי הסכמה יכול לעורר תחושות מאיימות) זה לא שונה מגבר שולט שהיה יוצאת עם בחורה ונילית, תחת הרושם שהוא ונילי כמוה, כשלא ניסה לרמוז או לגשש אחרת, ואז בלי התרעה באמצע הסקס שבו אין לה שום סיבה להאמין שלא יהיה עדין וונילי, פשוט אוזק אותה למיטה. רוב הסיכויים? שזה ממש ילחיץ אותה. |
|
Drizztpool(שולט){קושקה שלי} |
לפני שבועיים •
8 בנוב׳ 2024
לפני שבועיים •
8 בנוב׳ 2024
Drizztpool(שולט){קושקה שלי} • 8 בנוב׳ 2024
תן לי להפנות אותך לפוסט האחרון בבלוג שלי, נראה לי שהוא מתאים לאנשים עם כיוון המחשבה שלך.
|
|
Whynotreal |
לפני שבועיים •
8 בנוב׳ 2024
לפני שבועיים •
8 בנוב׳ 2024
Whynotreal • 8 בנוב׳ 2024
מהניסיון שלי יש מעט מאוד אנשים שיכולים לעשות אנאלי נקי (יחסית) בלי הכנה פיזית.
|
|
foxman084(אחר) |
לפני שבועיים •
8 בנוב׳ 2024
לפני שבועיים •
8 בנוב׳ 2024
foxman084(אחר) • 8 בנוב׳ 2024
מניסיון כואב בעבר, של מישהי שתוך כדי אקט רגיל שלפה דילדו והחליטה להחדיר לי, כן זה היה טראומתי עבורי! כאב! ולא נעים בכלל.
אבל משם צמחתי להבין עד כמה זה באמת טוב למי שבאמת אוהבת לחדור. בהפתעה זה בטוח לא יצליח.... |
|
michaelll |
לפני שבועיים •
8 בנוב׳ 2024
לפני שבועיים •
8 בנוב׳ 2024
michaelll • 8 בנוב׳ 2024
Black Lotus כתב/ה: לא רואה איך טכנית זה עובד בלי לשלוח את הבחור עם קרעים ברקטום. צריך הכנה לפני חדירה, לא ישר חרבו דרבו על התחת שלו.
לא התכוונתי שזה בלי הכנה. התכוונתי שרק במהלך הדייט הוא הבין לאן זה הולך והסכים. |
|
michaelll |
לפני שבועיים •
8 בנוב׳ 2024
לפני שבועיים •
8 בנוב׳ 2024
michaelll • 8 בנוב׳ 2024
ArchAngel כתב/ה: זה נוראי להפתיע אנשים שלא בקטע עם אקט מיני לא מתואם, ופשוט לצפות שהם יתמודדו איתו "ומקסימום יגידו לא".
חדירה היא אקט אינטימי מאוד, היא לא עניין של מה בכך, בטח כשמדובר בחסר ניסיון. אצל גברים בנוסף זה נוגע בסוגיית "הגבריות", ואפילו כשהם באמת נמשכים לזה הם צריכים לקבל את עצמם, ולהשלים עם ההנחה שזה לא אומר עליהם דבר, אחרת יהיו במתח שלא יאפשר לחדור אליהם בלי כאב. אז זה לא נגמר כמו בפורנו, רוב הסיכויים שגבר ונילי שהאמין שהוא יהיה בצד החודר ולכן בחר להיכנס לסיטואציה אינטימית איתי, לא בהכרח יגיב בשמחה כשיראה סטרפאון נשלף לעברו בלי לשאול אותו קודם. (למזלנו, במקרה של אישה חודרת אי אפשר ממש לחדור בהפתעה. כי הסטרפאון לא מחובר לנו לגוף, צריך לקום וללבוש אותו, וללכת איתו מתחת לבגדים בדייט בלתי אפשרי מבלי לתפוס תשומת לב. התסריט הזה פורנוגרפי מדי, ועם זאת- גם רק לראות סטרפאון בלי הסכמה יכול לעורר תחושות מאיימות) זה לא שונה מגבר שולט שהיה יוצאת עם בחורה ונילית, תחת הרושם שהוא ונילי כמוה, כשלא ניסה לרמוז או לגשש אחרת, ואז בלי התרעה באמצע הסקס שבו אין לה שום סיבה להאמין שלא יהיה עדין וונילי, פשוט אוזק אותה למיטה. רוב הסיכויים? שזה ממש ילחיץ אותה. הכוונה הייתה להפתיע אותו במהלך הדייט עם הרצון לעשות את זה. לא ישר במיטה להוציא את זה. |
|
bondman(נשלט){FLR} |
לפני שבועיים •
9 בנוב׳ 2024
Re: סטרפ און בהפתעה- עושה לכן את זה?
לפני שבועיים •
9 בנוב׳ 2024
bondman(נשלט){FLR} • 9 בנוב׳ 2024
michaelll כתב/ה: האם יצא למישהי כאן להפתיע בדייט בחור ונילי/חסר ניסיון שמצא את עצמו בסוף הדייט נחדר על 4?
זה מושך אתכן ההיפוך תפקידים הזה בהפתעה? אם הוא ונילי אין סיכוי שהוא יסכים. חבל על האנרגיה. |
|
Seayam |
לפני שבועיים •
9 בנוב׳ 2024
לפני שבועיים •
9 בנוב׳ 2024
Seayam • 9 בנוב׳ 2024
נשמע כמו קטגוריה בפורנו.
ושיהיה ברור - בקטע רע. להפתיע א.נשים בדייט עם אביזרי מין? איפשהו בין הטרדה לתקיפה. |
|