SwitchSwatch(מתחלף) |
לפני 6 ימים •
27 בנוב׳ 2024
שאלה לותיקים פה בקשר ליחס המתדרדר
לפני 6 ימים •
27 בנוב׳ 2024
SwitchSwatch(מתחלף) • 27 בנוב׳ 2024
אני סביבות 20 שנה באתר
ויכול להעיד ממקור ראשון שבהתחלה היה עם מי לדבר משום מה עם השנים היחס פה של הגולשות התדרדר יותר ויותר עד שאי אפשר בכלל להכיר אם הצלחת לשוחח עם מישהי זה כבר הישג. גם זה בקושי קורה. בעיקר התעלמויות או העלמויות. לא מובן למה נכנסות בכלל. גם אתם שמתם לב לזה? |
|
RoyalWolf(שולט) |
לפני 6 ימים •
27 בנוב׳ 2024
לפני 6 ימים •
27 בנוב׳ 2024
RoyalWolf(שולט) • 27 בנוב׳ 2024
לא, דווקא רוב השיח די ענייני. אני לא יכול לסווג את זה לגולשות או גולשים, אבל יש אחוז קטן של גולשים שפונים בצורה משעממת / לא נעימה.
בגדול, אני מאמין שאם אתה מדייק במה שאתה מבקש, אתה גם תקבל בהתאם. |
|
masoul |
לפני 6 ימים •
27 בנוב׳ 2024
Re: שאלה לותיקים פה בקשר ליחס המתדרדר
לפני 6 ימים •
27 בנוב׳ 2024
masoul • 27 בנוב׳ 2024
SwitchSwatch כתב/ה: גם אתם שמתם לב לזה?
לא. אבל שמתי לב למשהו אחר. כמות המסכנים פה גדלה פלאים. כמות אלו שכל העולם עושה להם רע ועוול ומתנהג אליהם לא יפה גדלה פלאים. כמות האכלו לי שתו לי גדלה פלאים. ובמיוחד במיוחד כמות אלו שכל העולם חייב להם משהו, גם היא גדלה פלאים. שמת לב לזה? |
|
המטפלת המתעללת(שולטת) |
לפני 6 ימים •
27 בנוב׳ 2024
לפני 6 ימים •
27 בנוב׳ 2024
המטפלת המתעללת(שולטת) • 27 בנוב׳ 2024
שמתי לב שכמות ההשלכות כאן גדלה.
שיח של אנחנו והם, הרבה אצבעות מופנות החוצה ומעט אם בכלל פנימה- אחריות אישית בסכנת הכחדות. ויונג אומר ״אין אחר״ No one besides you has your soul. It is always with״ you, yet you see it in others, and thus it is never with you.״ (The red book) |
|
הצחקתם(שולטת) |
לפני 6 ימים •
28 בנוב׳ 2024
לפני 6 ימים •
28 בנוב׳ 2024
הצחקתם(שולטת) • 28 בנוב׳ 2024
RoyalWolf כתב/ה: לא, דווקא רוב השיח די ענייני. אני לא יכול לסווג את זה לגולשות או גולשים, אבל יש אחוז קטן של גולשים שפונים בצורה משעממת / לא נעימה.
בגדול, אני מאמין שאם אתה מדייק במה שאתה מבקש, אתה גם תקבל בהתאם. 98% זה אחוז קטן??? הצחקת. |
|
LittolRainbow(אחרת) |
לפני 6 ימים •
28 בנוב׳ 2024
לפני 6 ימים •
28 בנוב׳ 2024
LittolRainbow(אחרת) • 28 בנוב׳ 2024
בדרך כלל מתעלמות מהודעות משעממות כמו "היי מה קורה?"
או אם שולח ההודעה חי בסרט שבגלל שזה אתר בדסמ, הוא יכול לשלוח הודעות בסגנון "כלבה טובה בואי לדאדי" או שמציצות לו בפרופיל והוא לא רלוונטי. בכל מקרה אתה צריך להבין שאף אחת פה לא חייבת לך כלום ואם לא בא להן להחזיר לך הודעה תקבל את זה ואל תיקח את זה אישית. יש הרבה בנות שלא באו לכאן לשחק משחקים ולבזבז את הזמן שלהן, ומחפשות דברים ספציפיים. |
|
the rain song |
לפני 6 ימים •
28 בנוב׳ 2024
לפני 6 ימים •
28 בנוב׳ 2024
the rain song • 28 בנוב׳ 2024
זה לא הם, זה אנחנו.
מי שנמצא פה כל כך הרבה זמן זוכר שהאתר היה מצומצם יותר והכל היה חדש ומלהיב אז כולם דיברו עם כולם. פעם היינו הגיל הממוצע, היום אנחנו המבוגרים. חוץ מזה, סביר להניח שמי שהיית לפני 20 שנה, לא מי שאתה היום. בקיצור, האתר לא השתנה ברוח הכללית שלו. אנחנו אלו שמשתנים. |
|
פותחת מוסך(שולטת) |
לפני 6 ימים •
28 בנוב׳ 2024
לפני 6 ימים •
28 בנוב׳ 2024
פותחת מוסך(שולטת) • 28 בנוב׳ 2024
המצב בהחלט הדרדר -
אינספור פניות של היי יפיופה, מה קורה? ממצב? חרמנית? הודעות העתק הדבק ועוד מיני פיהוקים שלא ראויים להתייחסות כמות בני 20 "מנוסים בבדסמ" הודעה ראשונה עם תמונה 🤦🏻♀️ שולטים/זוגות/נשים למרות שכתוב לא במפורש בפרופיל נשלטים עם טענות על העדפותיי, כאלו שכותבים כדאי לך גברים כמו חול ואין מה לאכול |
|
אביב נעורים |
לפני 6 ימים •
28 בנוב׳ 2024
לפני 6 ימים •
28 בנוב׳ 2024
אביב נעורים • 28 בנוב׳ 2024
גברת מוסך, מה רע לאכול חול?😂
|
|
לב האריה |
לפני 6 ימים •
28 בנוב׳ 2024
Re: שאלה לותיקים פה בקשר ליחס המתדרדר
לפני 6 ימים •
28 בנוב׳ 2024
לב האריה • 28 בנוב׳ 2024
SwitchSwatch כתב/ה: אני סביבות 20 שנה באתר
ויכול להעיד ממקור ראשון שבהתחלה היה עם מי לדבר משום מה עם השנים היחס פה של הגולשות התדרדר יותר ויותר עד שאי אפשר בכלל להכיר אם הצלחת לשוחח עם מישהי זה כבר הישג. גם זה בקושי קורה. בעיקר התעלמויות או העלמויות. לא מובן למה נכנסות בכלל. גם אתם שמתם לב לזה? אתה צודק 100% זה משהו שלא רק השתנה באתר, זה גם השתנה בעידן המודרני. המדיה פגעה בהכרות טהורה (גם אם היא וירטואלית) לנשים פה יש מבחר - ומעבר לגברים הסוטים שהורסים לגברים הטובים כאן את הסיכויים להכיר בחורה פה, עצם הכמות גורמת להן לברור בצורה מאוד מאוד יסודית וקשוחה את כולם פה. ולא , אני לא מקבל תירוץ כמו ״אני לא עונה להודעה משעממת כמו מה קורה ומה שלומך״ - מה אתן רוצות שהגבר ייתן לכם מונולוג שייקספיר בכל הודעת פתיחה? ואז מתפלאות שיש קופי פייסט🤦🏻♂️🤷🏻♂️ בכל אופן הסיכוי פה להכיר קטן מדי שנה בשנה ויש המון אשמים לסיפור - אבל העיקר שיהיו פה בלוגים של בחורות שחסר להן ״מישהו לחבק או גבר אמיתי ״ - מציאות דפוקה. |
|