צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

"שלחת לי את המספר שלך בכלוב ... "

טרנסית קרוסית
לפני 4 שבועות • 28 בנוב׳ 2024

"שלחת לי את המספר שלך בכלוב ... "

טרנסית קרוסית • 28 בנוב׳ 2024
ופתאום, ביום בהיר אחד , אמצע הלילה ...

"היי
מהכלוב, נתת לי את המספר שלך "
ואז הודעה כאילו מתנחמדת חמודה "אהיה חייב להיות כן ולהגיד שאף פעם לא הייתי עם גברים או טרנסיות " ובלה בלה בלה בלה .

זה יכול להיות בכלוב.
או בכל אפליקציה .

רק ש...

לא נתתי לאחרונה את המספר שלי לאף אחד. הפעם האחרונה שנתתי לאחרונה את המספר שלי בכלוב למישהו הייתה אולי ב 2005.

אז תופעת כל ה"אספני מספרים" וכאלה שנזכרים להשתמש בהם ולסמס להם מתי שנוח להם . זה מטריף אותי. כיום , כמעט בכל אפליקציה , אני לא זו הראשונה שמוסרת את המספר שלי . לא שיש לי מה להסתיר. תמיד אפשר לחסום את הבן אדם .הסיבה שלא אתן אפילו למישהו מאומיגל את המספר שלי קודם. ויש מלא שיחות כאלה, שהבחור בצד השני מתעקש "תני קודם את " . ואני אומרת "מצטערת , תרשום לי מספר ואטאצאפ, ואסמס לך מיד הודעה" .
ואז הוא עונה "מה זה משנה מי שולח קודם" ? ואז התשובה המתבקשת שלי להגיון הפשוט, "אם זה לא משנה מי שולח קודם, אז בבקשה תשלח".

כי אני מכירה גברים. הם יקחו את המספר , אולי במיוחד וכנראה במיוחד כשזה אצל טרנסיות, פתאום יקבלו רגליים קרות ואחרי שנה כשפתאום יבוא להם, אקבל את הסמס מהם. זה לא הולך ככה. זה לא שאני צריכה אותם, זה לא שאני חרמנית אליהם וחיכיתי כל השנה רק לטלפון הזה. זה העיקרון המכבד . קיבלת מספר , ואמרת שתסמס עוד מעט. והחלטת לסמס אחרי חודש כש"היית באזור" . לא יקרה . לא עובד ככה . זה בסטוץ רגיל . ובמיוחד אצל דרי הכלוב , וניסיון שרק קרה לי היום , עם הודעה לכאורה ממש נחמדה ומנומסת, אבל זה שהאדם דיבר איתי , ביקש טלפון , שציפיתי לו באותו יום וכו' , אבל השתמש בו אחרי שנה אחרי שהתבשל והחליט שבא לו להתנסות . זה לא הולך ככה.
    התגובה האהובה בשרשור