תחת כנפיך |
לפני שבועיים •
2 בדצמ׳ 2024
אם תהיה רובטית כוסית. זה ימשוך אתכם לסגוד לה?
לפני שבועיים •
2 בדצמ׳ 2024
תחת כנפיך • 2 בדצמ׳ 2024
או שההנאה היא מזה שמישהי אשכרה נהנת
|
|
StreetCat(שולטת) |
לפני שבועיים •
2 בדצמ׳ 2024
לפני שבועיים •
2 בדצמ׳ 2024
StreetCat(שולטת) • 2 בדצמ׳ 2024
אני מזמן כבר חשבתי לפתח ai לשיחות עם נשלטים גנריים.
אלו נטולי הפרופיל והתוכן, נותנת לו כמה שיחות שלי, מהסוג המוצלח וזהו, שישלמו לו לפי שעה או ווטאבר. אגב, לא חסר שולטות בתשלום שלוקחות גבר או גורם חיצוני שמנהל להן את השיחות הכתובות, אז כל ההשפלות והתקשורת עם "השולטת" זה לא באמת איתה. |
|
bondman(נשלט){FLR} |
לפני שבועיים •
2 בדצמ׳ 2024
לפני שבועיים •
2 בדצמ׳ 2024
bondman(נשלט){FLR} • 2 בדצמ׳ 2024
רגע, אתה טוען שלרובוטיות אין תודעה?
|
|
kalladin |
לפני שבועיים •
2 בדצמ׳ 2024
לפני שבועיים •
2 בדצמ׳ 2024
kalladin • 2 בדצמ׳ 2024
StreetCat כתב/ה: אני מזמן כבר חשבתי לפתח ai לשיחות עם נשלטים גנריים.
אלו נטולי הפרופיל והתוכן, נותנת לו כמה שיחות שלי, מהסוג המוצלח וזהו, שישלמו לו לפי שעה או ווטאבר. אגב, לא חסר שולטות בתשלום שלוקחות גבר או גורם חיצוני שמנהל להן את השיחות הכתובות, אז כל ההשפלות והתקשורת עם "השולטת" זה לא באמת איתה. אני מכיר בחור שמנהל כמו only fans של בחורות. כל השיחות הארוטיות עם אותו בחורה זה בעצם איתו... ואם חושבים על זה אז די חכם כי גברים יודעים מה נוגע בנקודות של גברים. |
|
MyLexicon |
לפני שבועיים •
2 בדצמ׳ 2024
אתה לא. שמעת את זה ביצחקי כמו כולנו
לפני שבועיים •
2 בדצמ׳ 2024
MyLexicon • 2 בדצמ׳ 2024
kalladin כתב/ה: StreetCat כתב/ה: אני מזמן כבר חשבתי לפתח ai לשיחות עם נשלטים גנריים.
אלו נטולי הפרופיל והתוכן, נותנת לו כמה שיחות שלי, מהסוג המוצלח וזהו, שישלמו לו לפי שעה או ווטאבר. אגב, לא חסר שולטות בתשלום שלוקחות גבר או גורם חיצוני שמנהל להן את השיחות הכתובות, אז כל ההשפלות והתקשורת עם "השולטת" זה לא באמת איתה. אני מכיר בחור שמנהל כמו only fans של בחורות. כל השיחות הארוטיות עם אותו בחורה זה בעצם איתו... ואם חושבים על זה אז די חכם כי גברים יודעים מה נוגע בנקודות של גברים. |
|
kalladin |
לפני שבועיים •
2 בדצמ׳ 2024
Re: אתה לא. שמעת את זה ביצחקי כמו כולנו
לפני שבועיים •
2 בדצמ׳ 2024
kalladin • 2 בדצמ׳ 2024
MyLexicon כתב/ה: kalladin כתב/ה: StreetCat כתב/ה: אני מזמן כבר חשבתי לפתח ai לשיחות עם נשלטים גנריים.
אלו נטולי הפרופיל והתוכן, נותנת לו כמה שיחות שלי, מהסוג המוצלח וזהו, שישלמו לו לפי שעה או ווטאבר. אגב, לא חסר שולטות בתשלום שלוקחות גבר או גורם חיצוני שמנהל להן את השיחות הכתובות, אז כל ההשפלות והתקשורת עם "השולטת" זה לא באמת איתה. אני מכיר בחור שמנהל כמו only fans של בחורות. כל השיחות הארוטיות עם אותו בחורה זה בעצם איתו... ואם חושבים על זה אז די חכם כי גברים יודעים מה נוגע בנקודות של גברים. לא, אני מכיר אותו אישית. הוא היה גם עובד בשיחות ארוטיות בטלפון, מסתבר שהרבה חרדים מתקשרים. אתה לא מאמין לא צריך |
|
תחת כנפיך |
לפני שבועיים •
2 בדצמ׳ 2024
לפני שבועיים •
2 בדצמ׳ 2024
תחת כנפיך • 2 בדצמ׳ 2024
bondman כתב/ה: רגע, אתה טוען שלרובוטיות אין תודעה?
אם אין פאן פסיכיזם. למה שתהיה תודעה |
|
ArchAngel(שולטת) |
לפני שבועיים •
2 בדצמ׳ 2024
לפני שבועיים •
2 בדצמ׳ 2024
ArchAngel(שולטת) • 2 בדצמ׳ 2024
הם כבר מתייחסים אלינו ככה, כאילו אנחנו רובוטיות שפוקדים עליהן לשמוע ולבצע פנטזיות לפי דרישה. מה שאנחנו מרגישות לגבי זה, או בכלל עצם הנאה שלנו פחות חשובה להם.
כן, כמובן שלא כולם וכו'... אבל מספיק כדי להרגיש שעצם זה שיש לנו רגשות ורצונות משל עצמנו זה אפילו ה- turn off של "נשלטים" מהסוג שנשלט על ידי הדחף המיני של עצמו בלבד. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שני דצמ' 02, 2024 5:36 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
Master Bruce |
לפני שבועיים •
2 בדצמ׳ 2024
לפני שבועיים •
2 בדצמ׳ 2024
Master Bruce • 2 בדצמ׳ 2024
אני נתקל מדי פעם בפרסומות לאתרים שבהם אנשים משלמים כסף כדי לנהל "מערכת יחסים" עם בוטיות (אני משער שזה מיועד במיוחד למזרח הרחוק, אבל אין לי מושג). לפיכך, קל לי להאמין שחלקם משתמשים גם בבוטיות שמתנהגות יותר בצורה שדומה לשולטות.
בעיני כל העסק הזוי, אבל כנראה שהם מתפרנסים... |
|
bondman(נשלט){FLR} |
לפני שבועיים •
2 בדצמ׳ 2024
לפני שבועיים •
2 בדצמ׳ 2024
bondman(נשלט){FLR} • 2 בדצמ׳ 2024
תחת כנפיך כתב/ה: bondman כתב/ה: רגע, אתה טוען שלרובוטיות אין תודעה?
אם אין פאן פסיכיזם. למה שתהיה תודעה שמע, זה בעיקר סימן שלא קראת מספיק אסימוב. |
|