לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

חגורת צניעות לאישה

חשופה כמעט
לפני שבועיים • 8 בדצמ׳ 2024

חגורת צניעות לאישה

חשופה כמעט • 8 בדצמ׳ 2024
אמנם כלובון הרבה יותר אפנתי בבדסמ בתקופה זו, אבל בעקבות מחשבה מסוימת שיש לי אשמח לשמוע שיתופים ממי שהתנסו בחגורת צניעות נשית.

נראה לי שהשאלות שהכי מעניין אותי לדעת כרגע הן:
- האם הנוכחות של המתכת הזו מעל הפות לא מאפשרת בעצם humping תמידי כמו להתחכך ברהיט או משטח?
- האם ניתן להסוות בצורה הגיונית מתחת לבגדים?
- איך זה עובד מבחינת היגיינה? זה לא כר פורה מדי לזיהומים ודלקות?

אבל בכנות אשמח לשמוע שיתופים ומחשבות גם על החוויה בכללי או על דברים שלא שאלתי. חיפוש בפורומים הניב מידע דל מאוד והסקרנות שלי גבוהה icon_wink.gif
    התגובה האהובה בשרשור
masoul
masoul • 8 בדצמ׳ 2024
ההבדל הגדול ביותר, וגם הקריטי, בין חגורת צניעות לנשים לבין חגורת צניעות לגברים הוא ההיגיינה.
בזמן שחגרות צניעות לגברים מאפשרת היגיינה מסוימת, אפשר להגיד מינימלית, אבל בכל זאת היגיינה.
החגורה לנשים לא מאפשרת זאת.

בזמן שכל הפרשה מהאיבר מין הגברי יוצאת החוצה מהגוף, הפרשה מהאיבר מין הנשי נשארת בתוכו אם הדרך החוצה חסומה.
החל ממחזור, דרך שתן, ועד כל שאר ההפרשות.
ולכן חגורת צניעות לנשים תמיד תהיה לטווח של כמה שעות בלבד, ולכן משחק מיני או משחק במניעה ולא באמת
מניעה אמתית ארוכה ומתמשכת.

גם לגבי האוננות, בזמן שאצל גברים צריך את האיבר בשביל לאונן, ואם הוא נעול ואי אפשר לגעת בו אי אפשר לאונן,
אצל נשים אפשר להכניס אצבע מתחת לחגורת צניעות, ובא לציון ( או ציונה ) גואל ( גואל רצון, או אורגזמה )

זה ככה כראשי פרקים, למה חגורת צניעות לנשים לא פרקטיות, ולכן כמעט ולא נוכחות במרחב הבדסמי.

( לא התנסתי, כמובן, הידע מגיע מקריאה רבת שנים של מאמרים פורומים בלוגים וכו בנושא, לרוב באנגלית )
jerryM
jerryM • 8 בדצמ׳ 2024
masoul כתב/ה:
ההבדל הגדול ביותר, וגם הקריטי, בין חגורת צניעות לנשים לבין חגורת צניעות לגברים הוא ההיגיינה.
בזמן שחגרות צניעות לגברים מאפשרת היגיינה מסוימת, אפשר להגיד מינימלית, אבל בכל זאת היגיינה.
החגורה לנשים לא מאפשרת זאת.

בזמן שכל הפרשה מהאיבר מין הגברי יוצאת החוצה מהגוף, הפרשה מהאיבר מין הנשי נשארת בתוכו אם הדרך החוצה חסומה.
החל ממחזור, דרך שתן, ועד כל שאר ההפרשות.
ולכן חגורת צניעות לנשים תמיד תהיה לטווח של כמה שעות בלבד, ולכן משחק מיני או משחק במניעה ולא באמת
מניעה אמתית ארוכה ומתמשכת.

גם לגבי האוננות, בזמן שאצל גברים צריך את האיבר בשביל לאונן, ואם הוא נעול ואי אפשר לגעת בו אי אפשר לאונן,
אצל נשים אפשר להכניס אצבע מתחת לחגורת צניעות, ובא לציון ( או ציונה ) גואל ( גואל רצון, או אורגזמה )

זה ככה כראשי פרקים, למה חגורת צניעות לנשים לא פרקטיות, ולכן כמעט ולא נוכחות במרחב הבדסמי.

( לא התנסתי, כמובן, הידע מגיע מקריאה רבת שנים של מאמרים פורומים בלוגים וכו בנושא, לרוב באנגלית )

מסתבר שחגורות הצניעות צברו פופלריות בתקופה הוויקטוריאנית (לפני 200 שנה) והם היו יותר סימליים מאשר חפץ שאנשים לובשים במשך שנים (כמו ללבוש את זה ליום החתונה או כנסייה) .
קטע ששמתי לב אליו זה שחגורת צניעות לגברים מעסיקה הרבה יותר את הגברים באתר מאשר את הנשים, ולכן בדיוק על אותו קוו
חגורת צניעות לנשים תסקרן יותר את הבחורות פה מהגברים .