![]() |
![]()
לפני 3 חודשים •
11 בדצמ׳ 2024
תהיות פוסט כלוב
לפני 3 חודשים •
11 בדצמ׳ 2024
SupperNova • 11 בדצמ׳ 2024
** לא פעיל / לא מעוניין / לא מחפש. **
אחרי זמן מה בכלוב ואינטרקציה שהייתה בעיקר עם הנשים בכלוב יש בי כמה תהיות שעולות מהסקרנות חסרת הנקודה שלי. היו לי כמה וכמה אינטרקציות ושיחות עם נשים שהייתי אומר מעל הליגה הכלובית שלי. זאת אומרת שיש להן בלוג מושקע, פרופיל מלא, נראות טוב ופעילות בניגוד למה שהיה לי שזה שלא בדיוק רוחו של שייקספיר בבלוג שלי (יש לי בעיקר פורנו). בשלב מסויים הייתי שואל אותן למה הן בכלל מדברות איתי? התשובה שהפתיע אותי הרבה פעמים היא: ״פנית אליי בצורה נחמדה״. עכשיו זה לא שכתבתי להן חמשיר ולא עשיתי פנייה יותר מנומסת מאשר שהייתי פונה למוכרת בחנות. פשוט פניתי לבן אדם זר בצורה מנומסת. לכן זה מפתיע אותי כי זה אומר שיש כאן רף מאד נמוך של נימוסים? ובכל זאת, יש כאן כל כך הרבה גברים וכוכבות כלוב מקבלות מספיק הודעות שהסתברותית יהיה מספיק אנשים שפונים מנומס. הייתי אומר שהחוש החברתי והיכולת שלי לקרוא אנשים די גבוהה (הולך לי יותר טוב עם נשים במציאות מכאן זה בטוח) ולכן יש כאן משהו שגורם לי לתהות, מה הסיפור האמיתי? - האם בכלוב יש bias לאוכלוסייה נשית מסוג מסויים? זאת אומרת אני מכיר המון אנשים בקטע של bdsm אבל הכלוב לא מעניין אותם אם הם בכלל שמעו עליו. - האם יש כאן סיבה נסתרת שלא עליתי עליה? - האם המצב של פניות הגברים כאן עד כדי כך גרוע? |
|
![]() |
![]()
לפני 3 חודשים •
11 בדצמ׳ 2024
לפני 3 חודשים •
11 בדצמ׳ 2024
ArchAngel(שולטת) • 11 בדצמ׳ 2024
גברים לא קולטים כמה הרף שלנו נמוך כאן כשזה מגיע למענה.
נשים מקבלות זוועות לאינבוקס. הטרדות מיניות בוטות, הודעות שהן כמו הזמנה מוולט רק של מיניות/סשנים, לפעמים אפילו לא יטרחו "להזמין" אלא רק יזרקו "אלף שקל, מה המיקום?". אנחנו מקבלות הודעות שמזלזלות באינטליגנציה שלנו "התחברתי לפרופיל שלך" כשהעתק הדבק הזה מדבר על תוכן שנלקח מפרופיל אחר, לפעמים מבלי שאפילו טרחו למחוק את הכינוי של הקודמת. לכן כל מה שגבר בכלוב צריך לעשות הוא פשוט לפנות אלינו בצורה נחמדה, אנושית, קלילה, לא פורנוגרפית, לא לדבר רק על עצמו, להביע קצת סקרנות אמיתית בנו ולא בסשן שהוא מנסה להשיג מאיתנו, ונענה לו. לא צריך להיות שייקסיפר, לא צריך לנהל בלוג מושקע, צריך להיות בן אדם. תודה שכתבת את זה, כי כשאנחנו אומרות את זה באינספור שרשורים, נשלטים (בעיקר) מתווכחים איתנו שזה לא יעבוד ולא נענה במילא, אז למה לטרוח לשנות משהו ולהתנהג אחרת, עדיף להמשיך לשלוח את אותן ההודעות ויום אחת מישהי בטוח תעוף על מה שלא מזכה אותם במענה שנים. הנה דוגמא לכך שזה עובד, שהרף ממש נמוך ואין פה שום תחרות חסרת סיכוי מול שייקסיפרים ופרוידים. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך רביעי דצמ' 11, 2024 2:11 pm, סך-הכל נערך 2 פעמים |
|
![]() |
![]()
לפני 3 חודשים •
11 בדצמ׳ 2024
לפני 3 חודשים •
11 בדצמ׳ 2024
MyLexicon • 11 בדצמ׳ 2024
אנשים שמצאו את הבדסמ שלהם (בגלל זוגיות בדסמית, או כי פשוט הצליחו להגשים את אורח החיים הזה) פחות זקוקים לכלוב - אין להם צורך להכיר או להיתמך בקהילה פה.
ולדעתי, אלה שמצאו את הבדסמ שלהם ועדיין מתירים פה חותם זה בגלל שהם כנראה אוהבים לכתוב בלוגים ו/או להיות קצת מוחצנים בבדסמ שלהם. וכן,המצב של הפניות פה גרוע ממה שאתה חושב. אני ראיתי איך נראת תיבת הודעות של אישה בכלוב. הסיפור האמיתי מאוד פשוט - מי שמצא, עוזב. מי שהבדסמ כבר לא מעניין אותו, עוזב הכלוב הוא תחנת מעבר לאנשים עם סקרנות בדסמית, ועוד אתר הכירויות עם טוויסט. מיעוט מסויים נשאר פה לצרכי כתיבה והדיינות. |
|
![]() |
![]()
לפני 3 חודשים •
11 בדצמ׳ 2024
לפני 3 חודשים •
11 בדצמ׳ 2024
SupperNova • 11 בדצמ׳ 2024
ArchAngel כתב/ה: גברים לא קולטים כמה הרף שלנו נמוך כאן כשזה מגיע למענה.
נשים מקבלות זוועות לאינבוקס. הטרדות מיניות בוטות, הודעות שהן כמו הזמנה מוולט רק של מיניות/סשנים, לפעמים אפילו לא יטרחו "להזמין" אלא רק יזרקו "אלף שקל, מה המיקום?". אנחנו מקבלות הודעות שמזלזלות באינטליגנציה שלנו "התחברתי לפרופיל שלך" כשהעתק הדבק הזה מדבר על תוכן שנלקח מפרופיל אחר, לפעמים מבלי שאפילו טרחו למחוק את הכינוי של הקודמת. לכן כל מה שגבר צריך בכלוב צריך לעשות הוא פשוט לפנות אלינו בצורה נחמדה, אנושית, קלילה, לא פורנוגרפית, לא לדבר רק על עצמו, להביע קצת סקרנות אמיתית בנו ולא בסשן שהוא מנסה להשיג מאיתנו, ונענה לו. לא צריך להיות שייקסיפר, לא צריך לנהל בלוג מושקע, צריך להיות בן אדם. תודה שכתבת את זה, כי כשאנחנו אומרות את זה באינספור שרשורים, נשלטים (בעיקר) מתווכחים איתנו שזה לא יעבוד ולא נענה במילא, אז למה לטרוח לשנות משהו ולהתנהג אחרת, עדיף להמשיך לשלוח את אותן ההודעות ויום אחת מישהי בטוח תעוף על מה שלא מזכה אותם במענה שנים. הנה דוגמא לכך שזה עובד, שהרף ממש נמוך ואין פה שום תחרות חסרת סיכוי מול שייקסיפרים ופרוידים. מעניין, אני גם יכול להניח שאצל נשלטים זה אחרת. הם יותר נואשים אולי? |
|
![]() |
![]()
לפני 3 חודשים •
11 בדצמ׳ 2024
לפני 3 חודשים •
11 בדצמ׳ 2024
נשלטים פשוט בוחרים לא לקחת אחריות ולהסתתר תחת הדמות של "המסכן" כי הרי הם נשלטים, ומקסימום אם נתעצבן "אז נעניש אותם" ואיזה מדליק.
הם לא קולטים שזה פשוט מציק לנו, שאף אישה לא רוצה במיניות כלשהי עם גבר שהיא לא מרגישה שום כימיה איתו והיא רק תחווה תסכול אם ימשיך להתחנן על זה או להפעיל מניפולציות שונות, גם אם הוא יכנה אותה "המלכה" תוך כדי. הם חושבים שהבעת כבוד מצידם היא לקרוא לנו בכינויים שמחרמנים אותם בסשן, שלהציע לנו מההודעה הראשונה לנקות לנו את הבית בעירום זה שירות עבורינו ולא מקריפ בכלל. הם לא מבינים שיחסי אנוש לא מדלגים מעל עולם הבדס"מ, שזה שמישהי שולטת לא הופך אותה לאישה לא אנושית. כל אישה אנושית מצפה להיכרות אנושית עם הגבר כדי להגשים איתו פנטזיה מינית, וזה כולל אותנו. שולטים מבינים את זה שלפקוד על מישהי זרה למצוץ להם זאת הטרדה מינית, או לכל הפחות לא מספרים לעצמם סיפור "שהם משרתים אותה" ככה. נשלטים לא רוצים לקבל את זה שלהכריז שתלקק למישהי את הרגליים זאת בדיוק אותה הטרדה גם אם הפנטזיה שונה. וכשמישהו כל כך משכנע את עצמו שאין מצב שהוא מטריד, שהוא הרי "הנשלט המשרת והמעריץ", הוא ממשיך בשלו. ולכן הם גם בטוחים שנעשה להם איזשהו עוול וכולנו סנוביות אם אנחנו לא עונות להצעות "השירותיות" האלו. וזה בהחלט מייאש לשלוח את אותה הודעה אלף פעם ולא לזכות למענה, אבל כל זה יכול להסתיים אחרת ברגע שהם יבחרו לבחון את ההתנהגות של עצמם. |
|
![]() |
![]()
לפני 3 חודשים •
11 בדצמ׳ 2024
לפני 3 חודשים •
11 בדצמ׳ 2024
StreetCat(שולטת) • 11 בדצמ׳ 2024
זה לא נואשות, זה טמטום.
זו מחשבה צרת אופקים ונטולת היגיון בסיסי. הם לא רואים בנו נשים, אלא מוצר שולטת ולכן מתנהגים כמו שהיו מתנהגים לחפץ, בצורה לא מכבדת ולא אנושית. וכן, הרמה פה למענה היא נמוכה מאוד, סה"כ לכתוב הודעה סבירה. אבל אתה תראה פה מגילות על כמה אין שולטות באתר, כמה אין להם כבר כוח או יכולת להשקיע מחשבה או זמן בקריאה של פרופיל (כי מה? הם יעברו עכשיו על מלא פרופילים אחד אחד?? זה מלא עבודה) , כמה הם מסכנים שכולם מתעלמות מהן וכמה אנחנו טועות בגישה שלנו. הרי אנחנו משקרות, אם הם יעשו מה שאנחנו אומרת זה בטוח לא יעבוד, עדיף להמשיך לשלוח לכולןןןן (וכולם. כי אם לא קראתי את הפרופיל אני לא אבדוק אם זה גבר או אישה) הודעות שמתרכזות בעצמי שלהם בלבד באופן עיוור. וכן, הם אמרו לי מפרושות שהם לא מוכנים להשקיע את הזמן לקרוא פרופיל (לא ביקשתי בלוג. פרופיל) ופשוט שולחים לכולן. אני הפסקתי להיות בעדם או לנסות לעזור ולהסביר. מי שלא מוכן לעשות שינוי שלא יתפלא שהוא חוזר שוב ושוב על אותן הטעויות. |
|
![]() |
![]()
לפני 3 חודשים •
11 בדצמ׳ 2024
לפני 3 חודשים •
11 בדצמ׳ 2024
אוי זה מזכיר לי שפעם אחת בצ'אט מישהו התחיל לתאר לי איזו פנטזיה מינית שלו, שהוא ירצה להיות המשרת שלי, ומה אני אלבש ועוד דברים שלא ביקשתי לשמוע, כמובן שלא עניתי.
אבל אז הוא שלח "אוף...מה אני יכול לעשות כדי ששולטות יענו לי" בתום לב הנחתי שהוא באמת רוצה להבין, אז עניתי "לא להתחיל שיחה ככה". הוא נעלב, האשים אותי ברוע וחסם אותי לפני שהספקתי לכתוב משפט נוסף. כמה שהם משוכנעים שהם הקורבן שזה פשוט מדהים. ומה שהם טוענים על "אני לא רוצה לבזבז את הזמן שלי"? הם מבזבזים הרבה יותר ממנו על הקורבנות הזו. הם ישקיעו בלכתוב נאומים בפורומים ובבלוגים שלהם כמה כולנו רעות, במקום להשקיע פחות מזה לקרוא אותנו. כי האמת היא שאנחנו לא מעניינות. אנחנו אוביקט, ומתסכל אותם שלאוביקט יש רצונות משל עצמה ושהם צריכים להתחשב בנו. איך אנחנו מעיזות לא להיות מלכות בתשלום בחינם, איך אנחנו מעיזות להטריח אותם להתייחס אלינו כנשים ולא כמוצר. אבל אלו חדשות טובות לכל היתר, אין לכם תחרות באמת. |
|