סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

גמילה מפינדום

TheLonelyWarrior
לפני שבוע • 13 בדצמ׳ 2024

גמילה מפינדום

TheLonelyWarrior • 13 בדצמ׳ 2024
האמת שגיליתי רק לפני כמה שנים כמה התחום של שליטה נשית ופינדום זה כנראה הפטיש הכי מוזר וגדול שלי גיליתי את זה במקרה בצבא מאז שקיבלתי מודעות זה הפך אותי למכור כל תמונה או פוסט שמישהי מבקשת שישלחו לה כסף
משנה את הגוף שלי 180 מעלות פתאום מרגיש דפיקות לב חזקות והזעה מרוב המשיכה הגדולה שלי לזה
הוצאתי לא מעט כסף ואני מפחד שיהרסו לי החיים מהתמכרות הזאת אני רוצה להיכנס לזוגיות בריאה אבל התחום הנורא הזה של הניצול כספי משאיר אותי באותו מקום
וכמובן שקשה למצוא נשים כאלה במיוחד שאתה לוחם שנמצא תקופות ארוכות בעזה
בלית ברירה אני כרגע עם יזיזה אבל משדרת לי שהיא יותר רוצה להיות הפסיבית
האם לנסות להיגמל בכוח ולא להתקרב לזה יותר?
יולי Yuli​(לא בעסק){טדי}
אני חושבת שענית לעצמך: מדובר בהתמכרות.
אתה לא נהנה מזה ולא מצליח לשים לעצמך גבולות בריאים. ולכן מוטב להתרחק מזה ולא להמשיך ולגרום לעצמך נזק.

העקרון דומה בכל גמילה: הימנעות + התבוננות פנימית להבין על איזה חסך רגשי זה עונה בשביל למצוא דרך בריאה יותר למלא את אותו הצורך באופן מיטיב ולא ממכר.

אולי יש פה חברים שהיו במצב דומה ויוכלו לחלוק מה עזר להם.

בהצלחה 🫂
    התגובה האהובה בשרשור
אלפא-בטא​(מזוכיסט){כנוע}חשבון מאומת
אלפא-בטא​(מזוכיסט){כנוע}חשבון מאומת • 13 בדצמ׳ 2024
הי לך,
מהכתיבה ברור, לך וקוראים שאתה מודע לדרך ההרסנית והמזיקה שעד כה הלכת בה.
אבל בדיוק מאותה המודעות, אתה כבר יודע ממה עליך להתרחק כבר מהיום.
תאמין בעצמך שאתה יכול.
בפעם הבאה שתעמוד בפני הפיתוי להעביר כסף למי שאינו ראוי לו, ותתגבר עליו,
תוכל אפילו לפנק את עצמך במתנה קטנה, מאותו הסכום שחשבת להעביר למי שאיננה מעריכה אותך ואת עצמה.
אולי אפילו תציב לעצמך לוח זמנים להצלחה, שבסיומו, תחזור לכתוב כאן כמה ההצלחה האישית שלך, הניצחונות הקטנים גדולים האלו, בונים אותך מחזקים את הביטחון והאמונה שלך בעצמך.
סווריןן
סווריןן • 13 בדצמ׳ 2024
נראה לי שהקו המבחין בין פטיש סתם לא מקובל שקשה למצוא עבורו פרטנרית לבין העדפה מינית שצריך להאבק בה, הוא הנזק. בדרך כלל חושבים על נזק לזולת (לכן פדופיליה אינה קול פנימי שצריך לטפח ולאמץ). אבל יש גם קינק מיני שכרוך בנזק עצמי. פינדום נשמע לי הסתעפות מתוך רצון להיות מנוצל, לכאורה, משהו שכל מזוכיסט מן השורה רוצה בו... הנקודה בפינדום היא שמנסים לזקק מתוך משחק בין אישי מלא יותר אך ורק את הניצול. האינסטרומנטליזציה כמעט מושלמת: תפקידך בעולם הוא להעביר כסף, היינו את פרי עמלך, למישהי, שרואה בך רק אמצעי לכסף עצמו. הכוח של פנטזיה כזו, של איון עצמי עבור מישהי, ברור. אבל ברור גם כיצד אתה גם מטפח נזק עצמי: אם מישהי משחקת אתך משחק ניצול בכזו רמה, אין מצב שזה מתיישב גם עם יחסים בהם שניכם בקשר ארוטי. אתה מראש מבקש ממנה להיות עיוורת לכל מי שאתה. לכן אם אתה עמוק בפינדום, אתה גם עמוק עם הלבד. לכן יש כאן נזק עצמי, ופנטזיה שלא טוב להניח לה.
אתה צעיר. יש לך זמן לחפש לבנות קשר בדסמי ארוך טווח, בו לאט לאט נבנה ביטחון שמאפשר לך להעביר שליטה לבת הזוג, כולל שליטה כלכלית, כולל משחקי ניצול קיצוניים, אבל אז אתה תעשה זאת עם רשת ביטחון. באופן הזה, לא תזיק לעצמך, אלא תממש את כמיהתך להיות אמצעי עבור מישהי, בהבדל אחד: זו תהיה מישהי שהרוויחה עמדה זו ביושר. בהצלחה
Silver Surfer
Silver Surfer • 13 בדצמ׳ 2024
אתה חייב להיגמל מזה, ועדיף כמה שיותר מוקדם. אומר לך מניסיון.
שנאוצר​(נשלט)
שנאוצר​(נשלט) • 13 בדצמ׳ 2024
ממש מצטער בשבילך שאתה חווה את זה. אני בטוח שזה קשה, אבל אתה בדרך לפיתרון. ממליץ לך לנסות להיכנס למערכת יחסים יציבה ומונוגמית ולשתף את זה עם בת הזוג בשלב כלשהו ביחסים.
אולי לנסות אפילו לשלב את זה בתוך המערכת יחסים בצורה מבוקרת ומוגבלת. על מנת כן לתת לזה מקום אבל באופן בו אתה תשמור על עצמך.
bondman​(נשלט){FLR}
bondman​(נשלט){FLR} • 13 בדצמ׳ 2024
מה שסוורין כתב.
אבל לדעתי אתה צריך גם יעוץ מקצועי לגמילה כל כך קשה. ושיהיה
Bdsm friendly

יש פה לדעתי מטפלים,
המרכז למיניות אלטרנטיבית.
ArchAngel​(שולטת)
ArchAngel​(שולטת) • 13 בדצמ׳ 2024
קודם כל אני רוצה להגיד לך כל הכבוד על התובנה שזה לא בריא לך.
נוח להתגונן מאחורי התירוץ "שהכל בסדר כי זה הקינק" על דפוסים שהם לגמרי לא בריאים, ככה שלגמרי לא מובן שאתה מסוגל להודות בזה שזה בעצם לא טוב לך. זה כבר 50% מהפתרון.

שנית, יצא לי לדבר עם לא מעט נשלטים במהלך 12 השנים שלי בקהילה הבדס"מית, ואני שמתי לב שמה שמושתף לכל מכורי הפינדום הוא הדפוס של התמכרות לריגוש המיידי שזה מספק.
שהרי היכרות עם אישה רגילה שלא מוכרת מיניות היא תהליך איטי, במובן מסוים "משעמם" כי הריגוש מגיע הרבה אחרי.
קודם יש שיחות חולין, דייטים ונילים, גישושים קטנים ורק אז היא אולי תהפוך להיות השולטת שלך.

בפינדום? רק שלפת כסף מהארנק וכבר זכית להשפלה המרגשת.
אפילו אם אלו פירורים ממנה. ברגע שאתה משלם ישר יש תמורה, ישר היא מתייחסת אליך ככלב/משרת ואתה לא צריך לחזר אחריה ולא לבסס שום היכרות כדי שזה יקרה.

זו לא עצם הוצאת הכסף עצמה, אחרת היית מתרגש ככה מלשלם לניצולת שואה על סל מזון.
זה ספציפית תשלום בתמורת לריגוש מיני שאותה אחת מהווה עבורך. היא כן מוכרת לך משהו, חוויה מינית מסוימת, שזו הדרך היחיד להשיג אותה אינסטנט.

אבל בדיוק בגלל שמדובר בפירורים של ריגוש שמתפוגגים יחסית מהר לאחר רגע התשלום, ולאחר מכן היא כבר לא תתייחס אליך בלי עוד תשלום, אתה נשאר צמא לעוד, ומוציא עוד כסף כדי לשחזר את הרגעים האלו.

וכשאתה מנסה להפסיק כי אתה לא עומד בסכומים, ומנסה להכיר שולטת רגילה, זה מרגיש סוג של ריקני כזה כי הריגוש המיידית שהתרגלת אליו לא שם, ומגיע הרבה אחר כך.
ויש לה צרכים מעבר ללהשפיל אותך, ו"קונים" את הלב שלה בדרך יותר מורכבת מללחוץ על כפתור "שלם" באתר, שדורשת סבלנות רבה שקשה להתמיד בה, בטח כשיש פיתוי של ריגוש מיידי בלחיצת כפתור.
פיתוי שאינו אלא אשליה, אבל באותם רגעים היא כל כך מטשטשת את הבדידות, גם אם מתחרטים עליה אחר כך.

אני חושבת שברגע שאתה מבין שזה לא בריא ולא סתם "עוד קינק", ובנוסף כשתחקור עם עצמך (מומלץ להיעזר באיש מקצוע) את הדפוסים שמניעים אותך לפעולה הזו, אתה תלמד גם איך למלא את הצרכים האלו בדרכים מטיבות יותר עבורך.
איך להעניק משמעות ככה שתוכל לפתח סבלנות שתקח אותך מעבר לריגושים מיידים.
subfun
subfun • 13 בדצמ׳ 2024
תחשוב חיובי. האם פעולה שאתה עושה משרתת אותך כלכלית?
כל השוק עולה, מחירים מתייקרים. תיכנס למצב הישרדותי. האם במצב הישרדותי אתה תעביר כסף לאיזו פאקצה שיושבת בבית ומזמינה אוכל?
הכל זה הסיפור שאתה מספר לך בראש. תכניס מחויביות אחרות לחיים. כושר, שכר דירה כשאתה משתחרר מהצבא, עבודות, וכן גם מערכת יחסים שבה תוכל להשקיע
deepThinker​(נשלט)
deepThinker​(נשלט) • 13 בדצמ׳ 2024
יש קבוצות תמיכה באינטרנט לפינדום. חפש אותן ותתכתב שם עם אנשים כמוך.