פרלין(נשלטת){ש} |
לפני 3 ימים •
19 בדצמ׳ 2024
אז מה קראתם טוב לאחרונה?
לפני 3 ימים •
19 בדצמ׳ 2024
פרלין(נשלטת){ש} • 19 בדצמ׳ 2024
גם יכול להיות כיפי!
ואין צורך להגזים, ברור לי שאתם בדיוק בין יוליסס לבעקבות הזמן האבוד, אבל תנו לי בזורם, במתאים למצבים מחורבנים, לימים קשים, באסקפיזם! תודה רבה 🙏 שאו ברכה! |
|
masoul |
לפני 3 ימים •
19 בדצמ׳ 2024
לפני 3 ימים •
19 בדצמ׳ 2024
masoul • 19 בדצמ׳ 2024
דאגלס אדמס.
תמיד תמיד מצליח להעלות חיוך על הפנים, תמיד מצליח לגרום לך לחשוב קצת אחרת. את דירק ג'נטלי הבלש ההוליסטי שלו פחות מכירים, וזה לדעתי עוד יותר טוב מאשר המדריך שלו. קל זורם עמוק ומעלה חיוך על הפנים. דירק ג'נטלי, הוא תמיד מכוון לקשר שבין כל הדברים כולם. תהני. |
|
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) |
לפני 3 ימים •
19 בדצמ׳ 2024
לפני 3 ימים •
19 בדצמ׳ 2024
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) • 19 בדצמ׳ 2024
הכי זורם שהיה לי לאחרונה: הספר העברי "כרצונך" מאת הסופרת הישראלית מיכל חזון.
ביקורת מפורטת בלינק הבא: https://thecage.co.il/blog/userblog.php?blog_id=84&postid=1476419 |
|
Sirene{John} |
לפני 3 ימים •
19 בדצמ׳ 2024
לפני 3 ימים •
19 בדצמ׳ 2024
Sirene{John} • 19 בדצמ׳ 2024
בהמשך לדיון על AI, הספר Annie Bot מצויין.
לאסקפיזם: - The Humans - חייזר בקרב בני האדם. נהניתי מאוד. - Gideon The Ninth - פנטזיה, נהדר - That Bonesetter Woman - פשוט כיף. - אדונית התבלינים - כל הספרים של אמי טאן, פחות או יותר לא בדיוק אסקפיזם כי זה קצת יותר על הסקאלה הקשה (לא מבחינת קריאה אלא רגשית), אבל הספרים שהכי זכורים לי לטובה מהשנים האחרונות ושהיה לי קשה להפסיק לקרוא: - The Last Tale of the Flower Bride במיוחד לאוהבי פיות, סיפורי אגדות, פולקלור, ופסיכולוגיה - These Violent Delights ספציפית של Micah Nemerever כי יש ספר נוסף תחת אותו שם של סופר אחר. ספר מצויין שמתאר דינמיקה של Codependency. מאוד אפל, מאוד שואב. מזכיר טיפה את ההיסטוריה הסודית, אבל מבחינתי אפילו יותר טוב. - Babel: Or the Necessity of Violence - האמת שאולי יהיה קשה לקרוא אותו עכשיו, אבל זה עדיין ספר מצויין. - Tender is the Flesh קונספט מזוויע, כתיבה מעולה, ספר שקשה מאוד לקרוא ו(לפחות בעבורי) היה קשה להפסיק לקרוא. - The Darkling Bride - רומנטיקה, גותיקה, מסתורין - כל דבר שמדליין מילר כתבה אי פעם - A Dowry of Blood מצויין לחובבי ערפדים |
|
No glitter |
לפני 3 ימים •
19 בדצמ׳ 2024
לפני 3 ימים •
19 בדצמ׳ 2024
No glitter • 19 בדצמ׳ 2024
זה אסקפיזם קצת כבד ואולי הכי הפוך
סוטרות היוגה של פטנג´לי סוואמי ונקסטאננדה זה לקריאה קטנה כל פעם כי כבד אבל האסקפיזם זה כל המחשבות בעקבות הטקסט אני תומכת גם בדירק ג'נטלי למרות שרק ראיתי את הסדרה שנקטעה בטרם עת |
|
Seayam |
לפני 3 ימים •
19 בדצמ׳ 2024
לפני 3 ימים •
19 בדצמ׳ 2024
Seayam • 19 בדצמ׳ 2024
טראש. רומנים רומנטיים. כרגע קוראת שוב את אדום, לבן וכחול מלכותי. ספר מושלם.
בחיים לא אסלח להם על זה שהורידו את הדמות של ג'ון בסרט. |
|
StarFox(נשלט) |
לפני 3 ימים •
19 בדצמ׳ 2024
לפני 3 ימים •
19 בדצמ׳ 2024
StarFox(נשלט) • 19 בדצמ׳ 2024
DanDaDan
|
|
Arsene |
לפני 3 ימים •
19 בדצמ׳ 2024
לפני 3 ימים •
19 בדצמ׳ 2024
Arsene • 19 בדצמ׳ 2024
קראתי לאחרונה כמה ספרים מוצלחים. ההכי נישתי היה Theft of Fire, שהיה רומן אוייבים-לאוהבים אבל בחלל עם שוד שמסתבך, עם וייב ליברטריאני כזה.
קצת פחות נישתי אבל גם קצת יותר נישתי היה Unsong, שהוא ספר על עולם שבו תורת הקבלה עובדת וכשקוראים באחד מהשמות של אלוהים זה עושה קסמים - זה מאוד נישתי בעולם אבל קצת פחות נישתי בישראל. סך הכל מוצלח. |
|
Arsene |
לפני 3 ימים •
19 בדצמ׳ 2024
לפני 3 ימים •
19 בדצמ׳ 2024
Arsene • 19 בדצמ׳ 2024
Sirene כתב/ה: בהמשך לדיון על AI, הספר Annie Bot מצויין.
לאסקפיזם: - The Humans - חייזר בקרב בני האדם. נהניתי מאוד. - Gideon The Ninth - פנטזיה, נהדר - That Bonesetter Woman - פשוט כיף. - אדונית התבלינים - כל הספרים של אמי טאן, פחות או יותר לא בדיוק אסקפיזם כי זה קצת יותר על הסקאלה הקשה (לא מבחינת קריאה אלא רגשית), אבל הספרים שהכי זכורים לי לטובה מהשנים האחרונות ושהיה לי קשה להפסיק לקרוא: - The Last Tale of the Flower Bride במיוחד לאוהבי פיות, סיפורי אגדות, פולקלור, ופסיכולוגיה - These Violent Delights ספציפית של Micah Nemerever כי יש ספר נוסף תחת אותו שם של סופר אחר. ספר מצויין שמתאר דינמיקה של Codependency. מאוד אפל, מאוד שואב. מזכיר טיפה את ההיסטוריה הסודית, אבל מבחינתי אפילו יותר טוב. - Babel: Or the Necessity of Violence - האמת שאולי יהיה קשה לקרוא אותו עכשיו, אבל זה עדיין ספר מצויין. - Tender is the Flesh קונספט מזוויע, כתיבה מעולה, ספר שקשה מאוד לקרוא ו(לפחות בעבורי) היה קשה להפסיק לקרוא. - The Darkling Bride - רומנטיקה, גותיקה, מסתורין - כל דבר שמדליין מילר כתבה אי פעם - A Dowry of Blood מצויין לחובבי ערפדים הוספתי את A Dowry of Blood לרשימה שלי בגודרידס. תודה. |
|
anyzeany |
לפני 3 ימים •
19 בדצמ׳ 2024
לפני 3 ימים •
19 בדצמ׳ 2024
anyzeany • 19 בדצמ׳ 2024
את החוברת הקטנה שתפורה בצד של החולצה ומגרדת בלי הפסקה. ספרות מדהימה.
|
|