בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

האם יש כאן נשים שנמשכות לקטע של אומנויות לחימה?

פשוט שלך
לפני יום • 21 בדצמ׳ 2024

האם יש כאן נשים שנמשכות לקטע של אומנויות לחימה?

פשוט שלך • 21 בדצמ׳ 2024
האם יש כאן נשים שחושבות שזה מהנה\היו נהנות להביס גבר במעין קרב?
קיטיארה​(נשלטת){זאלוטוסים}
לפני יום • 21 בדצמ׳ 2024
אתה שואל באופן כללי או בקטע פטישיסטי?

בעקרון זאלו ואני עושים כבר מעל לשנתיים שיעורי קרב מגע ובוודאי שאני נהנית כשאני מצליחה להתגבר עליו במהלך הקרב.
אבל אנחנו יותר מידי מרוכזים בלמידה, בטכניקה ובמאמץ הפיזי (שנותנים את ההנאה שלהם) מכדי להרגיש את זה בקטע מיני.
חוץ מבקרקע. לפעמים בקרקע כשהמורה אומר לו לדמות תקיפה מינית זה עלול להרגיש אחרת לפעמים 🤦‍♀️
    התגובה האהובה בשרשור
פשוט שלך
לפני 16 שעות • 22 בדצמ׳ 2024
פשוט שלך • 22 בדצמ׳ 2024
קיטיארה כתב/ה:

בעקרון זאלו ואני עושים כבר מעל לשנתיים שיעורי קרב מגע ובוודאי שאני נהנית כשאני מצליחה להתגבר עליו במהלך הקרב.
אבל אנחנו יותר מידי מרוכזים בלמידה, בטכניקה ובמאמץ הפיזי (שנותנים את ההנאה שלהם) מכדי להרגיש את זה בקטע מיני.
חוץ מבקרקע. לפעמים בקרקע כשהמורה אומר לו לדמות תקיפה מינית זה עלול להרגיש אחרת לפעמים 🤦‍♀️

ובקרב רגיל זה משהו שהיה יכול להיות מהנה לדעתך להתגבר על מישהו? לא קרב חלילה של פציעות. אלא משהו של אימון.
teacher​(שולט)חשבון מאומת
teacher​(שולט)חשבון מאומת
לפני 15 שעות • 22 בדצמ׳ 2024
teacher​(שולט)חשבון מאומת • 22 בדצמ׳ 2024
1. בקרב חופשי אי אפשר שזה יהיה ללא פציעות אם אחד מהפרטנרים לא מספיק מיומן.
2. בדמיון זה מאוד מושך, אך במציאות מתנשפים הרבה ולא בקטע סקסי.
3. המקומות בהם אפשר לפנות את המוח למחשבות פטישיסטיות זה בטח בריתוקים ובריחים,
כי אז יש זמן למוח לנוח + כאב עקבי, מגע גופני מקסימלי וחוסר נוחות שהם קרקע פוריה למחשבות שכאלה.

צמד המילים "קרב רגיל" דורש איזה הסבר/תיאום ציפיות מורחב, כי בגדול זה אוקסימורון. אין כזה דבר "קרב רגיל" icon_smile.gif
זוג פלוס​(שולטת)
לפני 14 שעות • 22 בדצמ׳ 2024
זוג פלוס​(שולטת) • 22 בדצמ׳ 2024
בארוררר.

אני יודעת ג'ודו, קפוארה, ג'יאוג'יטסו, טייקוואנדו, אייקידו ועוד מלא מילים מפחידות כאלו.
לפני 12 שעות • 22 בדצמ׳ 2024
פשוט שלך כתב/ה:
קיטיארה כתב/ה:

ובקרב רגיל זה משהו שהיה יכול להיות מהנה לדעתך להתגבר על מישהו? לא קרב חלילה של פציעות. אלא משהו של אימון.

אההה אולי לא הייתי ברורה אבל זה בדיוק מה שאנחנו עושים חח
ובוודאי שיש פציעות לפעמים 🤷‍♀️
Leaker​(נשלט)
לפני 11 שעות • 22 בדצמ׳ 2024
Leaker​(נשלט) • 22 בדצמ׳ 2024
קיטיארה כתב/ה:

כשאת אומרת "אני מצליחה להתגבר עליו" את מתכוונת "אני יחד עם שאר המשתתפים בשיעור עושים עליו ערימת ילדים" נכון?
אחרת אני לא מבין איך זה אפשרי 😂
לפני 11 שעות • 22 בדצמ׳ 2024
Leaker כתב/ה:
קיטיארה כתב/ה:

כשאת אומרת "אני מצליחה להתגבר עליו" את מתכוונת "אני יחד עם שאר המשתתפים בשיעור עושים עליו ערימת ילדים" נכון?
אחרת אני לא מבין איך זה אפשרי 😂

א. אם היית רואה את הבדל הגדלים בינינו היית יודע כמה זה נכון מה שאתה אומר.
ב. הרעיון הזה נשמע ממש כיפי! אני צריכה לנסות את זה מתישהו. אבל לצערי (לא באמת) אנחנו עושים שיעורים פרטיים אז הערימה היחידה שאפשר לעשות עליו היא אני והמורה (שזה גם קורה לפעמים).
ג. ההסבר הוא מאוד פשוט - המורה שלנו מעודד אותי לעשות טריקים מלוכלכים כמו לדחוף לזאלו אצבעות לעיניים (וגם הואשמתי בזה שכשאני מתעצבנת אני הופכת ל"חתול בר" שנע בפרץ של מרץ ומכות 😁).