קיטיארה(נשלטת){זאלוטוסים} |
לפני יום •
21 בדצמ׳ 2024
מה אתם עושים כשזה קורה לכם?
לפני יום •
21 בדצמ׳ 2024
קיטיארה(נשלטת){זאלוטוסים} • 21 בדצמ׳ 2024
אם התחלתם לקרוא סדרה. שתיתם את הספר הראשון.
הגעתם לספר השני וגיליתם להפתעתכם שהשלישי יצא רק ביוני 25 (ויש גם רביעי שיצא במועד לא ידוע?!). אני לא טובה בדחיית סיפוקים. שזה אומר שמצד אחד יהיה לי ממש קשה לחכות לספרים הבאים עד כי אהיה מסוגלת לייצר אנטי ופשוט לנטוש את הסדרה אחרי השני (ע"ע שיר של...). ומצד שני, היות שאני לא טובה בדחיית סיפוקים, ממש קשה לי להפסיק לקרוא את השני עד שכולם (או לפחות השלישי) יצאו. אז... מה אתם עושים במצבים כאלה? *אגב, אם הייתי שמה לב מראש שלא יצאו כל ספרי הסדרה עדיין, כנראה לא הייתי מתחילה לקרוא בכלל. |
|
CharlieI{Lotus} |
לפני יום •
21 בדצמ׳ 2024
לפני יום •
21 בדצמ׳ 2024
CharlieI{Lotus} • 21 בדצמ׳ 2024
אני הייתי מזמין מראש (pre order) את הספר הקרוב, ואז חוזר לשאר החיים.
בהיותי אני, הייתי גם שוכח לחלוטין מהספר (: ואז, בבוא הזמן, זה היה מופיע והייתי ממש שמח בהפתעה (כי שכחתי) וקורא שוב את כל הסדרה עם הספר החדש. לא בהכרח עובד לאנשים עם בעיות זכרון שונות משלי, או, למשל, זכרון תקין. |
|
Sirene{John} |
לפני יום •
21 בדצמ׳ 2024
לפני יום •
21 בדצמ׳ 2024
Sirene{John} • 21 בדצמ׳ 2024
הייתי קוראת את השני, ואז קוראת מחדש את שניהם במהלך יוני.
ועד אז כנראה קוראת המון פאנפיקים? |
|
לפני יום •
21 בדצמ׳ 2024
לפני יום •
21 בדצמ׳ 2024
קיטיארה(נשלטת){זאלוטוסים} • 21 בדצמ׳ 2024
Sirene כתב/ה: הייתי קוראת את השני, ואז קוראת מחדש את שניהם במהלך יוני.
ועד אז כנראה קוראת המון פאנפיקים? כן... זה כנראה הדבר הכי סביר שיקרה איתי 🤦♀️ |
|
lori(נשלטת){ע_מ} |
לפני יום •
21 בדצמ׳ 2024
לפני יום •
21 בדצמ׳ 2024
lori(נשלטת){ע_מ} • 21 בדצמ׳ 2024
בדיוק כמו שעשיתי עם הארי פוטר בזמנו, קוראת כל פעם שיוצא ספר חדש את כל הסדרה מהתחלה.
|
|
תחת אש |
לפני 23 שעות •
21 בדצמ׳ 2024
לפני 23 שעות •
21 בדצמ׳ 2024
תחת אש • 21 בדצמ׳ 2024
מזמינה וולט
|
|
לפני 19 שעות •
22 בדצמ׳ 2024
לפני 19 שעות •
22 בדצמ׳ 2024
קיטיארה(נשלטת){זאלוטוסים} • 22 בדצמ׳ 2024
lori כתב/ה: בדיוק כמו שעשיתי עם הארי פוטר בזמנו, קוראת כל פעם שיוצא ספר חדש את כל הסדרה מהתחלה.
אני גם עשיתי את זה עם הארי פוטר (למרות שלמזלי גיליתי את הסדרה כשכבר הּיו שלושה בחוץ). העניין הוא שעם הזקנה יש לי פחות ופחות סבלנות אז לפעמים אני פשוט נוטשת ולפעמים באמצע הקריאה מחדש אני נוטשת עוד לפני שהגעתי לספר שהתווסף חח |
|
פרלין(נשלטת){ש} |
לפני 18 שעות •
22 בדצמ׳ 2024
לפני 18 שעות •
22 בדצמ׳ 2024
פרלין(נשלטת){ש} • 22 בדצמ׳ 2024
כשהייתה לי את האובססיה הזאת לזרה אז:
קראתי שוב ושוב את העברית ואז את האנגלית ואז האזנתי לכל הסדרה באנגלית. קראתי כל נובלה כמובן ואת סדרת הבת. (מה שיצר התמכרות חדשה כמובן) הצטרפתי לקבוצת הפייסבוק כדי שאני אוכל ליילל על הכאב שאני חווה. ואז היא פרסמה את ספר תשע והוא היה בסדר כזה והאובססיה חלפה. |
|
לפני 14 שעות •
22 בדצמ׳ 2024
לפני 14 שעות •
22 בדצמ׳ 2024
קיטיארה(נשלטת){זאלוטוסים} • 22 בדצמ׳ 2024
פרלין כתב/ה: כשהייתה לי את האובססיה הזאת לזרה אז:
קראתי שוב ושוב את העברית ואז את האנגלית ואז האזנתי לכל הסדרה באנגלית. קראתי כל נובלה כמובן ואת סדרת הבת. (מה שיצר התמכרות חדשה כמובן) הצטרפתי לקבוצת הפייסבוק כדי שאני אוכל ליילל על הכאב שאני חווה. ואז היא פרסמה את ספר תשע והוא היה בסדר כזה והאובססיה חלפה. אויש זה נשמע נורא. אני שונאת שיש ציפייה כזו לספר המשך ובסוף הוא סתמי :/ |
|
Bluecollar(שולטת) |
לפני 14 שעות •
22 בדצמ׳ 2024
לפני 14 שעות •
22 בדצמ׳ 2024
Bluecollar(שולטת) • 22 בדצמ׳ 2024
למזלי אני תמיד מגיעה לטרנדים באיחור כך שיש מספר ספרים שאפשר לחרוש עליהם שוב ושוב.
יש מצב שהייתי מתסוכלת ובשבר... ואחר כך עוברת לספר אחר |
|