Vanila princess |
לפני 3 ימים •
24 בדצמ׳ 2024
האם אתם מסכימים/ת?
לפני 3 ימים •
24 בדצמ׳ 2024
Vanila princess • 24 בדצמ׳ 2024
האם אתם מסכימים/ת ש*רוב הגברים תופסים נשים בדסמיות רק לסטוץ/סשן או קשר מיני בלבד?
|
|
טוטאלוס(שולט) |
לפני 3 ימים •
25 בדצמ׳ 2024
לפני 3 ימים •
25 בדצמ׳ 2024
טוטאלוס(שולט) • 25 בדצמ׳ 2024
"סטוץ בדס"מי" זה קצת כמו ליפול על בורקס עמיקם ב 02:00 כשאתה מת מרעב אחרי יציאה.
זה טעים לאללה, אבל איך שדפקת את הביס האחרון, עמוק בפנים אתה יודע שאתה מחפש משהו אחר. |
|
dominica(נשלטת) |
לפני 3 ימים •
25 בדצמ׳ 2024
לפני 3 ימים •
25 בדצמ׳ 2024
dominica(נשלטת) • 25 בדצמ׳ 2024
לא. בדסמיים/וניליים, זה ממש לא משנה, יהיו מי שירצו זוגיות ויהיו את מי שירצו חד״פ. מה שמשנה היא השאלה למה אישה x מושכת אליה את אותם אלה שרוצים רק סטוץ.. אחרת לא רואה סיבה להגיע להכללה כזו
|
|
אלפא-בטא(מזוכיסט){כנוע} |
לפני 3 ימים •
25 בדצמ׳ 2024
לפני 3 ימים •
25 בדצמ׳ 2024
אלפא-בטא(מזוכיסט){כנוע} • 25 בדצמ׳ 2024
לא.
עובדתית, נפגשנו כאן כולנו על בסיס צרכים מיניים. אז נכון, המיניות המפורטת יחסית שלה או שלי כבר על השולחן, עוד לפני שאנו יודעים את השמות הפרטיים אחת של השני. אבל בפועל חלים כאן כל שאר החוקים האנושיים על מפגשים בין אישיים, של סקרנות, חיבה, הרצון להצחיק ולצחוק, להניח זרוע סביבה כשמסתובבים ברחוב, ולהגיש לה את הקפה, לא כי אני בעמדת נותן השרותים, אלא כי אני רוצה ליצור ביני ובינה חיבה. ובכלל המלצתי לחיים, לרווקים רווקות, גרושים גרושות, שכאן, למצוא את השלב הבא בחיים בין סורגי הכלוב. |
|
Bluecollar(שולטת) |
לפני 3 ימים •
25 בדצמ׳ 2024
לפני 3 ימים •
25 בדצמ׳ 2024
Bluecollar(שולטת) • 25 בדצמ׳ 2024
dominica כתב/ה: לא. בדסמיים/וניליים, זה ממש לא משנה, יהיו מי שירצו זוגיות ויהיו את מי שירצו חד״פ. מה שמשנה היא השאלה למה אישה x מושכת אליה את אותם אלה שרוצים רק סטוץ.. אחרת לא רואה סיבה להגיע להכללה כזו
למה היא מושכת אנשים לא הגונים לא ישרים שבוחרים להתנהג רע? אתם עוד שואלים את השאלה הזו? מי. שבחר להתנהג רע הוא הדפוק לא מי שבחרה להתנהג כמו אדם טוב והגון. בטח גם נפגעות אונס הזמינו את זה. הרי זה לא זר ברחוב זה לרוב אדם מוכר. איך היא משכה אליה אדם שאנס אותה |
|
Bluecollar(שולטת) |
לפני 3 ימים •
25 בדצמ׳ 2024
לפני 3 ימים •
25 בדצמ׳ 2024
אלפא-בטא כתב/ה: לא.
עובדתית, נפגשנו כאן כולנו על בסיס צרכים מיניים. אז נכון, המיניות המפורטת יחסית שלה או שלי כבר על השולחן, עוד לפני שאנו יודעים את השמות הפרטיים אחת של השני. אבל בפועל חלים כאן כל שאר החוקים האנושיים על מפגשים בין אישיים, של סקרנות, חיבה, הרצון להצחיק ולצחוק, להניח זרוע סביבה כשמסתובבים ברחוב, ולהגיש לה את הקפה, לא כי אני בעמדת נותן השרותים, אלא כי אני רוצה ליצור ביני ובינה חיבה. ובכלל המלצתי לחיים, לרווקים רווקות, גרושים גרושות, שכאן, למצוא את השלב הבא בחיים בין סורגי הכלוב. מחזקת כל מילה |
|
masoul |
לפני 3 ימים •
25 בדצמ׳ 2024
Re: האם אתם מסכימים/ת?
לפני 3 ימים •
25 בדצמ׳ 2024
masoul • 25 בדצמ׳ 2024
Vanila princess כתב/ה: האם אתם מסכימים/ת ש*רוב הגברים תופסים נשים בדסמיות רק לסטוץ/סשן או קשר מיני בלבד?
אני לא מצליח להבין את הרלוונטיות של השאלה. האם הרוב כאלו או כאלו. או ההפך מכאלו. או שונים מכאלו או אחרים מכאלו. מה זה משנה לך? את מחפשת מישהו מסוים, אז תכווני אליו. ולא לרוב. הוא אחד יחיד ומיוחד. הוא לא הרוב. כווני אליו. אלא אם כן את מחפשת אלף מישהו מסוים, ואז אולי באמת צריך להבין מה ומי הם הרוב ומה הם מחפשים. בהנחה שאלף זה אכן הרוב, אולי זה מאה אלף. |
|
dominica(נשלטת) |
לפני 3 ימים •
25 בדצמ׳ 2024
לפני 3 ימים •
25 בדצמ׳ 2024
Bluecollar כתב/ה: dominica כתב/ה: לא. בדסמיים/וניליים, זה ממש לא משנה, יהיו מי שירצו זוגיות ויהיו את מי שירצו חד״פ. מה שמשנה היא השאלה למה אישה x מושכת אליה את אותם אלה שרוצים רק סטוץ.. אחרת לא רואה סיבה להגיע להכללה כזו
למה היא מושכת אנשים לא הגונים לא ישרים שבוחרים להתנהג רע? אתם עוד שואלים את השאלה הזו? מי. שבחר להתנהג רע הוא הדפוק לא מי שבחרה להתנהג כמו אדם טוב והגון. בטח גם נפגעות אונס הזמינו את זה. הרי זה לא זר ברחוב זה לרוב אדם מוכר. איך היא משכה אליה אדם שאנס אותה סליחה, אבל זו השוואה מטופשת ביותר. את משווה אנשים שבעניין של סטוצים לאנסים, או בכלל, ככאלה בעלי התנהגות רעה. מה רע באנשים המעוניינים בסטוץ? הדבר היחיד פה שעוד יכול להיחשב כרע הוא ההכללה שגברים תופסים בדסמיות כטובות לסטוץ בלבד, ואין לי מושג אם ככה מרגישה הכותבת אז ציינתי״אישה x”, והבעתי את דעתי המנוגדת כאישה שלא נתפסה כסטוץ לפחות עשור, ע״י ונילים או בדסמים כאחד. אז נא לא להפוך את דבריי למה שהם לא! צדקנות בשקל לא על הגב שלי |
|
Bluecollar(שולטת) |
לפני 3 ימים •
25 בדצמ׳ 2024
לפני 3 ימים •
25 בדצמ׳ 2024
dominica כתב/ה: Bluecollar כתב/ה: dominica כתב/ה: לא. בדסמיים/וניליים, זה ממש לא משנה, יהיו מי שירצו זוגיות ויהיו את מי שירצו חד״פ. מה שמשנה היא השאלה למה אישה x מושכת אליה את אותם אלה שרוצים רק סטוץ.. אחרת לא רואה סיבה להגיע להכללה כזו
למה היא מושכת אנשים לא הגונים לא ישרים שבוחרים להתנהג רע? אתם עוד שואלים את השאלה הזו? מי. שבחר להתנהג רע הוא הדפוק לא מי שבחרה להתנהג כמו אדם טוב והגון. בטח גם נפגעות אונס הזמינו את זה. הרי זה לא זר ברחוב זה לרוב אדם מוכר. איך היא משכה אליה אדם שאנס אותה סליחה, אבל זו השוואה מטופשת ביותר. את משווה אנשים שבעניין של סטוצים לאנסים, או בכלל, ככאלה בעלי התנהגות רעה. מה רע באנשים המעוניינים בסטוץ? הדבר היחיד פה שעוד יכול להיחשב כרע הוא ההכללה שגברים תופסים בדסמיות כטובות לסטוץ בלבד, ואין לי מושג אם ככה מרגישה הכותבת אז ציינתי״אישה x”, והבעתי את דעתי המנוגדת כאישה שלא נתפסה כסטוץ לפחות עשור, ע״י ונילים או בדסמים כאחד. אז נא לא להפוך את דבריי למה שהם לא! צדקנות בשקל לא על הגב שלי בראבו לך. אנשים לא פגעו בך. יש מי שמחפשת את החד פעמי וזה נהדר ומדהים. אבל אם יש מי שפוגע באחרת, זה הוא ולא היא. היא לא הזמינה את זה שמישהו יתנהג אליה דפוק |
|
dominica(נשלטת) |
לפני 3 ימים •
25 בדצמ׳ 2024
לפני 3 ימים •
25 בדצמ׳ 2024
Bluecollar כתב/ה: dominica כתב/ה: Bluecollar כתב/ה: dominica כתב/ה: לא. בדסמיים/וניליים, זה ממש לא משנה, יהיו מי שירצו זוגיות ויהיו את מי שירצו חד״פ. מה שמשנה היא השאלה למה אישה x מושכת אליה את אותם אלה שרוצים רק סטוץ.. אחרת לא רואה סיבה להגיע להכללה כזו
למה היא מושכת אנשים לא הגונים לא ישרים שבוחרים להתנהג רע? אתם עוד שואלים את השאלה הזו? מי. שבחר להתנהג רע הוא הדפוק לא מי שבחרה להתנהג כמו אדם טוב והגון. בטח גם נפגעות אונס הזמינו את זה. הרי זה לא זר ברחוב זה לרוב אדם מוכר. איך היא משכה אליה אדם שאנס אותה סליחה, אבל זו השוואה מטופשת ביותר. את משווה אנשים שבעניין של סטוצים לאנסים, או בכלל, ככאלה בעלי התנהגות רעה. מה רע באנשים המעוניינים בסטוץ? הדבר היחיד פה שעוד יכול להיחשב כרע הוא ההכללה שגברים תופסים בדסמיות כטובות לסטוץ בלבד, ואין לי מושג אם ככה מרגישה הכותבת אז ציינתי״אישה x”, והבעתי את דעתי המנוגדת כאישה שלא נתפסה כסטוץ לפחות עשור, ע״י ונילים או בדסמים כאחד. אז נא לא להפוך את דבריי למה שהם לא! צדקנות בשקל לא על הגב שלי בראבו לך. אנשים לא פגעו בך. יש מי שמחפשת את החד פעמי וזה נהדר ומדהים. אבל אם יש מי שפוגע באחרת, זה הוא ולא היא. היא לא הזמינה את זה שמישהו יתנהג אליה דפוק יכולת הסקת המסקנות שלך מדהימה, באמת. איך הגעת מהכתוב ל״אנשים לא פגעו בך״ תמוה ביותר. אני גם לא העניין פה אגב. ויפה שהסקת מהשאלה של הכותבת מה היא מחפשת ושהתנהגו אליה דפוק ואיזו מסכנה היא וכל הגברים שמחפשים סטוצים זבל! מוזמנת להמשיך עם עצמך (: |
|