לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

תעזרו לי בבקשה

lovely​(נשלטת)
לפני שבוע • 28 בדצמ׳ 2024

תעזרו לי בבקשה

lovely​(נשלטת) • 28 בדצמ׳ 2024
בעלי לא שוכב איתי. אין שום אינטימיות בינינו. בזמן האחרון כל פעם שהייתי נכנסת לחדר שהוא היה בו, הוא היה מהר מעביר מסך בפלאפון למשהו אחר. זה כבר ממש הפריע לי, וחשדתי שהוא מדבר עם מישהי.
אני אף פעם לא נכנסת לפלאפון שלו וסומכת עליו. הפעם, לא יכולתי יותר.
אז נכנסתי....וזה בוטים. הוא מדבר עם "נשים" בצורה מינית, sexting, הוא שלח כבר 269 הודעות. נכנסתי לקרוא, ורציתי להקיא. הוא רומנטי, סקסי, מפלרטט....מתאר דברים שהוא אף פעם לא עשה לי.
אני בשוק. ורוצה להקיא. באמת. מה הייתן עושות?
העוקד והנעקדחשבון מאומת
העוקד והנעקדחשבון מאומת
העוקד והנעקדחשבון מאומת • 28 בדצמ׳ 2024
אם חשוב לך הקשר איתו תלכו לטיפול זוגי ותלמדו לדבר על הדברים האלה. גם אפשר לשלב את זה עם טיפול מיני ועושים דברים כמו סנסייט פוקוס כדי להחזיר את התשוקה ביחסים.
טיפול זוגי זה מרחב בטוח שמאפשר לדבר על הדברים שמפריעים לך בצורה מבוקרת ואז ללמוד איך לדבר עליהם בהמשך.
אני לא מומחה, בסוף אני גרוש בגלל דברים כאלה ואחרים. הטיפול הזוגי לא הכי עזר כי להערכתי גם למצוא מטפלת זוגית טובה זה קשה כמו למצוא בן זוג 😃
אם אפשר להציל ולתקן אז כדאי לא להתעכב וללכת לטיפול...
דברו על כוס תה, תסבירי לו. מקווה שהוא יהיה קשוב.
המון סבלנות... ובהצלחה

נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שבת דצמ' 28, 2024 12:38 pm, סך-הכל נערך פעם אחת
dominica​(נשלטת)
dominica​(נשלטת) • 28 בדצמ׳ 2024
תפתיעי אותו עם תחפושת של slutty robot
אם ידחה אותך שוב תמיד תוכלי להשתמש בתירוץ שזה לפורים, וללכת לחפש זין אחר
    התגובה האהובה בשרשור
Vanila princess

Re: תעזרו לי בבקשה

Vanila princess • 28 בדצמ׳ 2024
[quote="lovely"]בעלי לא שוכב איתי. אין שום אינטימיות בינינו. בזמן האחרון כל פעם שהייתי נכנסת לחדר שהוא היה בו, הוא היה מהר מעביר מסך בפלאפון למשהו אחר. זה כבר ממש הפריע לי, וחשדתי שהוא מדבר עם מישהי.
אז נכנסתי....וזה בוטים. הוא מדבר עם "נשים" בצורה מינית, sexting, הוא שלח כבר 269 הודעות. נכנסתי לקרוא, ורציתי להקיא. הוא רומנטי, סקסי, מפלרטט....מתאר דברים שהוא אף פעם לא עשה לי.
אני בשוק. ורוצה להקיא. באמת. מה הייתן עושות?[/quote

לא שאני מצדיקה אותו
אבל בשאלה שלך יש גם את התשובה
אם את צריכה לשאול על כך בפורום בכלוב במקום לשוחח איתו זה דיי ברור למה זה קורה
אין בינכם פתיחות ותקשורת
אז מדברים מנסים לפתור את זה ומחליטים איך ממשיכים.
barnacle​(שולט)
barnacle​(שולט) • 28 בדצמ׳ 2024
את באתר הכלוב מ-2012 ואת בשוק ממה שגילית על בעלך ? מה הפתיע אותך? הרצון והצורך שלו באינטימיות? העובדה שהוא מוצא סיפוק עם תחליף רובוטי? או הגילוי שבעלך עדיין 'רומנטי, סקסי, מפלרטט' כמו שהיה כשהכרתם אי-אז בעבר?
אושר צרוף
אושר צרוף • 28 בדצמ׳ 2024
אני מרגיש שיש כאן מסר נוסף, עצם המקום שבו את משתפת על כך, אני חושב שהוא גם הפיתרון שלך icon_smile.gif
shirazbar​(שולטת)

shirazbar​(שולטת) • 28 בדצמ׳ 2024
lovely כתב/ה:
בעלי לא שוכב איתי. אין שום אינטימיות בינינו. בזמן האחרון כל פעם שהייתי נכנסת לחדר שהוא היה בו, הוא היה מהר מעביר מסך בפלאפון למשהו אחר. זה כבר ממש הפריע לי, וחשדתי שהוא מדבר עם מישהי.
אני בשוק. ורוצה להקיא. באמת. מה הייתן עושות?

האמת שאני רואה את זה כל כך שונה ממך.
אם הבנתי נכון, זה לא שהוא בגד בך או התכתב עם נשים אמיתיות.
ראי בזאת הזדמנות להכיר את בעלך האמיתי, מה מגרה אותו מה עושה לו טוב ובעיקר מה חסר לו בקשר שלכם. בלי אגו רגע, מכאן זה יכול לקרב אתכם ולהעמיק את הקשר למקומות שאולי לא הכרת או חשבת. את כאן שנים בכלוב אני רואה, אז איפה הפתיחות המחשבתית? האם לא מסקרן אותך לגלות?
את בעצמך כתבת שאתם ללא שוכבים ואין אינטימיות אלה דברים שאם לא תתמודדו איתם הם לא יעלמו, רק יחמירו. חבל...
פרח שחור הנה בא

פרח שחור הנה בא • 28 בדצמ׳ 2024
[quote="Vanila princess"]
lovely כתב/ה:
אני בשוק. ורוצה להקיא. באמת. מה הייתן עושות?[/quote

לא שאני מצדיקה אותו
אבל בשאלה שלך יש גם את התשובה
אם את צריכה לשאול על כך בפורום בכלוב במקום לשוחח איתו זה דיי ברור למה זה קורה
אין בינכם פתיחות ותקשורת
אז מדברים מנסים לפתור את זה ומחליטים איך ממשיכים.

אם, וזה אם אחד גדול, אם יש לאן להמשיך בכלל.