ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

כתבה שלילית על "המטפלת המתעללת" בYNET

Wellwelll
לפני שבוע • 28 בדצמ׳ 2024

כתבה שלילית על "המטפלת המתעללת" בYNET

Wellwelll • 28 בדצמ׳ 2024
https://www.ynet.co.il/health/article/yokra14197044

(פתוח למנויים בYNET)
כותרת:

הטרדה מינית, השפלות פומביות ושימוש לא אחראי בחומרים פסיכדליים. אנית הדר הציגה את עצמה כמטפלת רגשית פורצת דרך והבטיחה ריפוי מלא. אבל התחקיר חושף: כמה ממטופליה לשעבר מספרים על שיטות שכללו מניפולציות, על הקהילה שצמחה סביבה, ועל צלקות רגשיות עמוקות שהם נושאים איתם גם זמן רב אחרי תום הטיפול. הדר בתגובה: "הלקוחות זכו למפגשים המותאמים לצורכיהם. מדובר בכתבה מגמתית ומכפישה"

מה דעתכם?
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת • 28 בדצמ׳ 2024
מה הקשר לבדסמ?
תחת כנפיך

Re: כתבה שלילית על "המטפלת המתעללת" בYNET

תחת כנפיך • 28 בדצמ׳ 2024
אם זה קשור לפה. אשמח לראות את הכתבה המלאה
Wellwelll
Wellwelll • 28 בדצמ׳ 2024
אין לי איך להעלות את כל הכתבה לפה.
הכתבה מאוד מעניינת וקשורה גם לבדסמ .
Bagel
לפני שבוע • 29 בדצמ׳ 2024
Bagel • 29 בדצמ׳ 2024
בכתבה מסופר על אישה שהציעה טיפול פסיכולוגי-נפשי לאנשים עם בעיות במיניות. היא פרסמה את עצמה בפלטפורמות בדסמ״יות והציעה עזרה פסיכולוגית-נפשית. חלק מהטיפול כלל גם שימוש בסמים פסיכדליים וחלק גם בכל מיני פרקטיקות אלו ואחרות שמאוד לא מקובלות. כחלק מהטיפול היא המליצה למטופלים שלה לפתוח פרופיל בכלוב ולהתנסות בכל מיני פטישים וכו״ אגב, במקביל היא גם שולטת בתשלום

אחד המטופלים מספר: ״"לקראת סוף ההשפעה של מסע MDMA היא אמרה שאני מזלזל בנשים כי אני נגעל מהן. אני כמובן אומר 'מה פתאום? איזה שטויות!' ואז היא אומרת שאם אני לא נגעל, אני צריך להריח לה את איבר המין", עידו מספר, ומוסיף: "היא ישבה שם ברגליים פתוחות ואמרה 'נו, אז בוא נראה אותך מריח'. ירדתי והרחתי.״

חלק מהמטופלים טוענים כנגדה שהיא סיפקה להם טיפול נפשי רשלני וחלק אף טוענים להטרדות מיניות, השפלות מצדה

עורך הדין שלה מוסר: ״xxx היא שולטת ויועצת בתשלום בתעשיית המין, מן השורה הראשונה בתחומה, המשלבת שליטה נשית וחינוך למבוגרים. במהלך השנים טיפלה במאות לקוחות והעבירה סדנאות מצומצמות בתחומי הבדס"מ. לקוחותיה זכו למפגשים המותאמים לצורכיהם תוך שימוש בטכניקות מוכרות והכל על מנת להטיב עם מצבם ולתת מענה לרצונותיהם והעדפותיהם המיניות, בהסכמה מלאה, בצלילות הדעת ועל פי הכללים המקובלים בתרבות הבדס"מ העולמית. ״

מעניין מאוד, במיוחד לאור העובדה שחלק מהאנשים בכתבה הם בעלי פרופיל כאן וסביר מאוד להניח שגם המלכה-מטפלת היא בעלת פרופיל כאן.

אם תהיה דרישה, אני יכול להעלות את הכתבה כאן במלואה
bondman​(נשלט){FLR}
bondman​(נשלט){FLR} • 29 בדצמ׳ 2024
היא פעילה פה בכלוב.
מאכזב.
השאירה עלי רושם חיובי.

אשמח עם תעלה את הכתבה
קנטור​(שולט){חתולהלה}
לא ראיתי אותה למעלה מעשור. אבל במידה רבה אני וחתולהלה חייבים לנו את הזוגיות שלנו. בזכות תמיכתה בנו בימים קשים.
הכלבלב שלך1
הכלבלב שלך1 • 29 בדצמ׳ 2024
תוריד את הקישור. חוק מרכזי כאן שלא עושים אאוטינג לאף אחד.

הכתבה היא מוזכרת בשמה. ואם הייתה רןצה, הייתה מפרסמת את שמה.

בדיוק כמו שאתה לא היית רוצה להיות מפורסם כאן בשמך המלא
תחת כנפיך
תחת כנפיך • 29 בדצמ׳ 2024
קשה לדון במקרה ספציפי, כי קשה לדעת מי אומר אמת ומי משקר.
אבל מהמקרה הזה אני מנסה להבין רעיון כללי.

כי גם בטיפול פסיכולגי רגיל אנשים נפגעים.
ואז ממש קשה לבוא בטענות למטפל.

וחוצמזה, הריחוק בין המטפל למטופל.
בטיפול רגיל, לא השפיע עלי לטובה.
אבל אולי זה מחויב המציאות.