שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

״המטפלת המתעללת״ מה שבאמת קרה בדירה בשפירא- מקור ראשון מהשותף בדירה

Potspot
לפני 3 שבועות • 29 בדצמ׳ 2024

״המטפלת המתעללת״ מה שבאמת קרה בדירה בשפירא- מקור ראשון מהשות

Potspot • 29 בדצמ׳ 2024
כיוון שאנית היא חברתי הטובה וכיוון שאף אחת מהתגובות האמיתיות שלה לא פורסמו בכתבה, אספר מהצד שלי מעט על מה שבאמת קרה, כמי שהיה השותף הרביעי לבית בשפירא שרואים בתמונה בכתבה.
בניגוד למרואיינים בכתבה שהיו להם שלוש שנים לתאם גירסאות בקבוצת ווטסאפ משותפת בשיטת ׳חבר מביא חבר׳ שרובם ככולם מכנים עצמם ״חוקרי תודעה״ או מטפלים בתחום, משתמשים בסמים בצורה קיצונית חלקם עם עבר מפוקפק במסחר וייצור סמים, וא.נשים שאינם יצרנים או תרמו לחברה באיזושהי צורה, אני מנכל סטארטאפ שעשה אקזיט לפני כמה שנים, אדם שיושרתו אינה עומדת בספק, ו׳עידו׳, מי שניהל את הרדיפה המטורללת הזו שסופה בכתבה שקראתם, רדף וסחט גם אותי עד לאחרונה.
עלי הוא לא הצליח למצוא אנשים שהיו מוכנים ללכלך עלי למרות שעשה כמה נסיונות ולכן הותיר אותי מחוץ לכתבה.
שום כת לא התקיימה שם אלא דירת שותפים ממנה נהלתי באותה התקופה את הסטארט אפ שלי ואנית שכרה בה חדר לייעוץ הבדסמי שלה. הכתבת ועורכת 7 ימים סרבו לדבר איתי כי האמת לא הסתדרה עם הסיפור שלהם, כמו גם של מאות (!) א.נשים נוספים שנחלצו להעיד על מה שקרה באמת- וסורבו.
׳עידו׳ לא היה מטופל של אנית. הוא קיבל ממנה ייעוץ ותמיכה מול ההתמכרות שלו לפורנו ולמין.
אם כבר הוא היה המטפל שלה, כיוון שהוא טיפל ברבים כולל בה ובי בחומרים פסיכדלים, פטריות וקקטוס סן פדרו מייצורו, שגידל בכמויות שלא ראיתי בחיי ותוך שימוש בציוד של מכון וייצמן בו למד מדעי החומרים באותה התקופה למרות שהציג עצמו כמומחה לפסיכדליה ויזם פסיכדלי.
במהלך סשן סן פדרו מייצורו שהעביר לי, אנית נכחה איתנו בחדר כאשר התלוצצתי איתו בזמן הסשן והוא בעט לפניי בכעס ולמזלי עצר רגע לפני שרגלו פגעה בפניי.
אינני יכול להתחיל לתאר כמה מבעית ומסוכן היה המהלך הזה בזמן אמת.
אנית היתה העדה היחידה למה שהתרחש בחדר.
מאותו הרגע וכבר מעל לשלוש וחצי שנים אני נרדף ונסחט על ידי ׳עידו׳ במה שאכנה ״סחיטה פסיכדלית של בכירים״.
האקסית שלי היא אחותה של ״מירב״ מהכתבה, אותה מירב היא דילרית וצרכנית סמים כולל קוקאין מאז גיל 15, עמה נכנס ״עידו״ למשולש מיני ורומנטי עם בן זוגה הוא השותף הרביעי בדירה, זמן קצר לאחר הסשן שהעביר לי ובמטרה לפקוח עלי עין ולוודא שלא אדבר ואחשוף אותו.
יחד עם עידו חדרו למרחב האישי שלי ושל אנית כמויות של גידולי סמים וחומרים, שעידו לימד את מירב ובן זוגה, ורק אותם, לגדל ולייצר, פטריות וסן פדרו, שהתווספו על כמויות הגראס שהם עישנו בבית למרות שההסכמה ביננו עם המעבר לדירה שמירב הגתה ויזמה, היתה שהם מפסיקים- ותוצאתם של כל אלו היתה ביטויי אלימות גוברים מצידם כלפי והתעללות רגשית- שהגיעה עד כדי פיזית כשאנית ואני שמנו לזה סוף וסילקנו אותם מהדירה.
הם התחילו את מסע הנקמה שלהם מיד לאחר שהוצאנו אותם מהדירה על מנת להגן עלי ועלינו פיזית ורגשית.
מאז הם מארגנים חבורות של אנשים ומחפשים בנרות למצוא כל מי שמוכן ללכלך ולהכפיש, כולל אקסים, תוך כדי תיאום ושינויי גירסאות בשיטת ׳מה שיידבק׳, גזלייטינג וסילוף מוחלט של העבר עד כדי המצאת שקרים ונסיונות הפללה בלתי פוסקים.
עידו ״המסכן והפוסט טראומתי״ התחיל ללכלך עלי בקהילת המשקיעים שאני מארגן סדנאות אורגיות עם סמים (לא היה ולא נברא, הלוואי והיה לי זמן לזה), וכך גם על שני אנשים נוספים, מנטור וסמנכ״לית עמותה.
אך את מרבית מרצם השקיעו באנית הדר, כיוון שאכן, התנהל ערב כזה בו סילקנו אותם בבושת פנים מהבית ותוך חילופי מילים קשות, סכסוך בין שותפים לדירה ולא שום סטינג טיפולי- והם נטרו טינה על כך.
מירב היתה היחידה שפתחה את הקבוצה המוזכרת בכתבה, ויש אין ספור הוכחות ועדויות על כך.
היא זו שהעבירה לבדה ובעצמה סשנים קבוצתיים עם ובלי חומרים.
אותה מירב אגב הגיעה לאנית לא לפני אלא אחרי שאנית לא רק ייעצה תמכה וליוותה את אחייה הבוגרים- את האחות שלפה מקשר תלותי ומסוכן עם מכור לקוקאין ולזנות ואת האח ליוותה בהליך מזעזע של חשיפת הפדופיל שהתעלל מינית בו ובאח הצעיר במשפחה במשך שנים. כולל עדויות שלה במשטרה ובמשפט עצמו ואינסוף שעות שהקדישה לו ולמקרה ללא שום תשלום.
משפט שהסתיים אגב בגזר דין של 16 שנים בכלא לפדופיל ופיצויים כספיים לאחים.
לגבי מה שאני ראיתי שוחחתי עם ויודע ממי שהגיע אלינו הביתה באותה התקופה, ״בר״ לא הועברה טיפולית ל״מירב״, היא חברתה הטובה מהלימודים שהגיעה דרך מירב לאנית לטיפול זוגי במטרה לפתוח את הקשר עם בן הזוג ממונוגמיה לפוליאמוריה לאחר שבגדה בו. אנית לא הכשירה אף אחד אלא הציעה לבר להמשיך את השיחות שלה עם מירב כאשר הזוג נפרד והתמיכה וייעוץ מן הסתם הסתיים- ה״הכשרה״ שהיתה שם נגעה אך ורק לבדסמ ופתיחת קשר- מה שמירב עשתה באותה העת ביחסים שלה עצמה.
מרואיין נוסף הגיע מהאתר ומסתיר שתקף את אנית מינית לפני שחשה סכנה וסיימה איתו מפגשי ייעוץ ובדסמ בעדינות.
את הגראס העבש שמכר הדילר ׳סער׳ לחברו ׳מתן׳ המוזכרים בכתבה, קבלתי בתמונת ווטסאפ ששלחה לי אנית כמו גם לחבר משותף רופא כדי להתייעץ בדיסקרטיות מלאה וללא שמות של אף אחד מהם, על הסכנות לאחר שמתן נכנס להתקפי חרדה קשים במשך שבועות- ללא שום קשר להדרכה הבדסמית שעבר עם אנית- אך כמה קל להשליך.
את ׳ירון׳ אני הפנתי לאנית כיוון שעזרה באותה התקופה למי שנפגעו בטקסי איאווסקה, והייתי עד להתפרקות המוחלטת שלו בטקס כזה ולכמה נפגע. כמו אנית, גם אני ציינתי בפניו את הערבוב הסותר והמסוכן בין בודהיזם לשימוש המתמשך שלו בסמים.
וכמובן- רחל ליכטנשטיין- חסידת גור, אחיינית של הרב לייצמן המנהלת את המרכז לכתות, ולא זו אינה בדיחה!!
שבאינטרס המוחלט שלה להפחיד ולהפחית את כמות חברי הכת שהיא חלק ממנה כמו גם קבוצות חרדיות אחרות שמגיעות להדרכה וסשנים בדסמים בכמויות!
זה רק ממה שאני ראיתי שמעתי ישירות ויודע.
אנית לא היתה מטפלת. היא שולטת ומדריכה בענייני בדסמ. ״טיפול״ הכוונה להדרכה או לסשן בדסמי.
לא רק שהיא לא הציגה עצמה כפסיכולוגית- כל מי שנכנס לפרופיל שלה כאן והיא וידאה שכולם יכנסו ראה מיד שמדובר בשולטת שתמונת הפרופיל שלה היא רגליה השלובות.
היא היתה תושבת חוזרת מאוסטרליה עד לפני 3 שנים, שענתה כאן באתר לקרוב ל20,000 פניות בשנים בהן חיה בישראל, הרוב המוחלט ייעוץ בהתנדבות ומתוך אמונה באדם, בקהילה שלנו ובכוחו של הבדסמ להיות בריא ומועיל.
כפי שהעידו כאן מספר אנשים, היא עזרה למאות א.נשים לחיות בשלום עם הסטיות שלהם, עם מערכות היחסים הבדסמיות ועם הנזילות המגדרית שלהם.
היא מעולם לא סיפקה חומרים לאף אחד אבל כן ישבה עם אנשים כשהם צרכו סמים ועשתה זאת בצורה הכי אחראית שאפשר לדמיין.
כל מי שמכיר אותה אישית יכול להעיד על כך.
חבל שכלובי חסם אותה הבוקר.
בדקו טוב מי הוא שפתח את השרשור ומדוע מחק את הבלוג שלו ברגע שפתח ומה המניעים שלו לעשות לה אאוטינג ל״מטפלת המתעללת״, חיבור שלא הוזכר בשום מקום למעט כאן על ידו.
משיחתי איתה הבוקר, אנית תפרסם בימים הקרובים ספר אינטרנטי חינמי ואשים פה את הלינק אליו, בו היא תספר על ואת החוויה שלה.
מי שמעוניין בהוכחות או עדויות לכל הנאמר כאן מוזמן לפנות אלי בפרטי לפני שהוא ממהר להשמיץ.
פניתי ושוחחתי עם רחל ועם כמה גופים אחרים- נתקלתי בחומות ורשלנות פושעת.
יש סיבה טובה מאד שהא.נשים הללו בחרו שלא לפנות למשטרה או לבתי משפט וזה לא קשור לאוזלת ידן של המערכות הללו אלא לעדויות והוכחות אמיתיות בעולם.
    התגובה האהובה בשרשור
תחת כנפיך
תחת כנפיך • 29 בדצמ׳ 2024
מהמעט שקראתי אותה. היא עשתה עליי רושם ממש טוב.

אם אתם יכולים תנסו להוציא את האמת לאור בלי הרבה השמצות. אלא תהיו עניניים.
והלוואי והצדק איתה.
שיר כאב​(שולטת)​{סוליקר}חשבון מאומת
שיר כאב​(שולטת)​{סוליקר}חשבון מאומת • 29 בדצמ׳ 2024
תודה על השיתוף הפוקח עיניים.
מקווה שהאמת תנצח 👍
הכלבלב שלך1
הכלבלב שלך1 • 29 בדצמ׳ 2024
לא מכיר את הפרטים, אבל מכיר טוב את הקשר עם אנית, שהייתה אחת הא.נשים המשמעותיים בחיי.

אישה עם טוב לב נדיר ואינטואציה טיפולית ש 30 שנות לימודים אקדמאיים בתחומי טיפול לא יעניקו את מה שיש לה באופן טבעי.

מקווה מאוד ששמה ינוקה ומהר.

ואם אכן כלובי חסם אותה (באמת לא הבנתי להיכן נעלמה) , זה הפסד גדול.

מקווה שיש מי שיאיר את עיניו
יולי Yuli​(לא בעסק)​{טדי}
לפני 3 שבועות • 30 בדצמ׳ 2024
תשמע... קראתי את הפוסט עכשיו, וזה לא גורם לי להרגיש שמדובר בשיות תמימות...
לא מתיימרת לדעת מה קרה, לא מכירה אף אחד מהמעורבים, לא בקיאה בפרטי הסיפור,
נטו-נטו רק מקריאת הפוסט הזה קיבלתי תחושה שמשהו פה לא בסדר.
מלישס​(סדיסטית)
מלישס​(סדיסטית) • 30 בדצמ׳ 2024
יותר מידי דיבורי סמים...יותר מידי פירוט על סמים..
לא כל כך הצלחתי להבין...
dark enlightment​(שולט)
dark enlightment​(שולט) • 30 בדצמ׳ 2024
בהתחלה כשקראתי את הסיפור חשבתי שזה תסריט טוב לסרט קולנוע.
כשהמשכתי לקרוא הבנתי שזה תסריט לסדרה
של 2 עונות לפחות.

דבריך היו צריכים להיכנס גם בכתבה כדי לאזן דברים ולתת למי שקורא על הפרשה גם מידע
מזווית אחרת.

לא יודע מה קרה שם אבל מה שבטוח שדברים
יצאו משליטה תרתי משמע.
Master Bruce
Master Bruce • 30 בדצמ׳ 2024
"׳עידו׳ לא היה מטופל של אנית. הוא קיבל ממנה ייעוץ ותמיכה מול ההתמכרות שלו לפורנו ולמין."

במשפט הזה הפסקתי לקרוא. אני לא יודע מה האמת, אבל המשפט הזה סותר את עצמו, ומעיד בעיקר על מי שכתב אותו.
itchyqouteg​(שולט)
itchyqouteg​(שולט) • 30 בדצמ׳ 2024
לא יודע לא קראתי, בסוף יש איזה פוסטמה שהביאה סמים לאנשים, אמרה שהיא מטפלת מטעם עצמה והטרידה מינית,
אני לא רוצה להגיד את ה"אם זה היה גבר" אבל כל ההתמסרות הזאת למישהי שקלירלי עשתה משהו לא בסדר, מביכה.