![]() |
![]()
לפני 3 חודשים •
5 בינו׳ 2025
מחשבות על בייביגירל - יתכנו ספויילרים
לפני 3 חודשים •
5 בינו׳ 2025
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) • 5 בינו׳ 2025
מי שהספיק לצפות, מה חשבתם על הסרט?
נראה לי שהדעות יהיו חלוקות. היו חלקים שאהבתי והיום חלקים שפחות. ממבט ראשון ישר חשבתי: לו רק התסריטאית היתה שולחת לנו לשיפורים לפני הצילום, היה יוצא לה סרט יותר סבבה 😉 בבחינה שניה חשבתי: שצריך לבוא בלי צפיות ואז אולי לא מתאכזבים. למשל אני חשבתי שאני הולכת לראות את ניקול קידמן עושה BDSM פיזי אבל בפועל היתה שם הרבה הרבה יותר שליטה מנטלית. מה דעתכם? |
3
|
Devious Foxa |
![]()
לפני 3 חודשים •
5 בינו׳ 2025
לפני 3 חודשים •
5 בינו׳ 2025
Devious Foxa • 5 בינו׳ 2025
טרם הספקתי לראות את הסרט אבל לי היה ברור מהטריילר שמדובר בשליטה מנטלית.
בכל מקרה, מענין לראות כיצד קידמן נשאבת לתוך העולם הזה, וכיצד המתמחה הצעיר טווה את רשת הקורים סביבה ומה זה עושה לה. הולכת לצפות בימים הקרובים. מקווה שאהנה. |
1
|
ליידי לעיתים(נשלטת) |
![]()
לפני חודשיים •
18 בינו׳ 2025
לפני חודשיים •
18 בינו׳ 2025
ליידי לעיתים(נשלטת) • 18 בינו׳ 2025
אני צפיתי בעניין רב ושאלתי את עצמי מה מידת האותנטיות. התרשמתי מאד ולדעתי בהכנת הסרט היו הרבה ידע והבנה של אנשים "מהתחום". חברתי הונילית השתעממה למות. אחרי הסרט ישבנו ותרגמתי לה מה היה.
כתבתי התרשמות בבלוגי, עם ספוילרים לעלילה. למיטיבי לכת. |
1
|
![]() |
![]()
לפני חודשיים •
23 בינו׳ 2025
לפני חודשיים •
23 בינו׳ 2025
citrix • 23 בינו׳ 2025
גם אני הלכתי לראות את "בייביגירל"
וכתבתי ביקורת מלאה בספוילרים! הסרט הוגדר כמותחן אירוטי, עם אנטוניו בנדרס (זקן, אבל עדיין כריזמתי) וניקול קידמן האהובה (מפוצצת בפילרים ובוטוקס, אבל שחקנית גאונית, שיודעת לשחק רק עם העיניים, כי השאר שרירי הבעה בפנים שלה פשוט משותקים). הצמד הזה מגלם את בעל ואישה, שהיא אישה חזקה, מוצלחת, עם קריירה וחיים הכי טובים שרק אפשר לדמיין, אבל היא לא מסופקת בחיי המין שלה. היא בחיים לא חוותה אורגזמה עם בעלה הוונילי. היא זקוקה בשביל זה ליחסי שליטה. ופתאום לחברה שלה מגיע מתמחה חדש, צעיר מאוד וחתיך מאוד ועם קוביות בבטן כמובן. והאקשן מתחיל. הסרט לדעתי מנסה להעביר מסר מאוד חשוב ומאוד פמיניסטי על כך, שנשים היום לא אמורות להתבייש במיניות שלהן או להתכחש בה. אבל הן צריכות לבחור בקפדנות עם מי ואיפה לממש את המיניות הזאת. ניקול קידמן ידועה כשחקנית שאוהבת סצנות סקס, מספיק להיזכר ב"עיניים פתוחות לרווחה", "מולן רוז" ועוד. לשחק בסצנות נועזות בגיל 57 - זה לא פשוט, אבל היא לא מפחדת להראות אמיתית ולא מלוטשת ועל כך מגיע לה שאפו ענק. אני חייבת לציין שהלכתי לראות את הסרט עם החברה הכי טובה והכי ונילית שלי. תוך כדי הסרט זרקתי לה כמה הסברים, כי לדעתי הרבה אנשים באולם בכלל לא הבינו על מה מדובר. לדוגמה, בסצנה כשהמתמחה הצעיר מענג את רומי (דמות של קידמן) עם האצבעות בנרתיק והיא אומרת שהיא רוצה להשתין והוא אומר לה שהכל בסדר והיא מגיעה לאורגזמה מאוד עוצמתית ואחריה מתפרצת בבכי... והוא מחבק אותה ומנשק אותה ומחזיק בידיים כמו ילדה קטנה. אנשים ונילים לדעתי, לא הבינו את הסצנה, שבעצם לא היה בה עירום ולא הראו בה את המעשה בפועל. אבל אנשים באולם הרגישו מבוכה ופשוט קמו והלכו. ובסצנות של פט פליי אנשים צחקקו מרוב המבוכה. קראתי גם ביקורת של מישהי, שאמרה שהסרט הזה בעצם קומדיה... לדעתי הסרט מספק הצצה למיניות אלטרנטיבית שהיום מקובלת הרבה יותר מאשר בעבר, ומציע הסתכלות על אישה מודרנית, מוצלחת וחזקה כאישה עם הצרכים המיניים ורצון לספק את הצרכים האלו בבחירה החופשית וללא שיפוטיות של החברה. נ.ב. בסוף הסרט הכל מסתדר ובנדרס מזדקן לומד לעשות את מה שבדיוק צריך, כדי לספק את אישתו האהובה. הלוואי עלינו. |
2
|