|
|
לפני שנה •
6 בינו׳ 2025
מדריך לקוקהולד המתחיל
לפני שנה •
6 בינו׳ 2025
dilon • 6 בינו׳ 2025
להיות קוק זה לא בושה!
אני רוצה להציע כמה דרכים שיעזרו להכנס בצורה חלקה לקראת המפגש הראשון. 1. משחקי תפקידים- תשחקו משחק שאתם הולכים לבדיקה אצל גניקולוג. אני סמוך ובטוח שעברתם בדיקה כזו אחת או שניים. בעבר זה לא הפריע לך שגבר זר דחף ידים לאשה שלך ועוד מולך, והיא ממש לא נהנתה מזה!! משחק תפקידים עם שולט שיהיה הגניקולוג, שזוהי פנטזיה די שכיחה, יבדוק וייטפל באשתך, ייקל על המחשבה של המפגש הראשון וכמובן אשתך גם תוכל להנות מהחוויה. הפגישה יכולה להיות עם חדירה מינימלית בהתחלה לפחות, וגם לא מחייבת עירום מלא (בהתחלה לפחות). 2. טיפול של מסאז ארוטי- מסאז ארוטי אצל מישהו שמכיר ויודע וגם בעל ניסיון עם זוגות קוק, יכולה להיות פתרון מושלם גם לאשה שרוצה להיות נשלטת. הטיפול בעירום מוחלט, והתמסרות טוטאלית למטפל. בפעם הבאה שאתה דו ולא יודע מה עושים |
|
|
|
|
לפני שנה •
6 בינו׳ 2025
לפני שנה •
6 בינו׳ 2025
QueenGali(שולטת) • 6 בינו׳ 2025
Cuckold = קאקולד
זה לא קשור ל cock - קוק או hold - הולד זה מהמילה cuckoo - קוקייה לכן, בפעם המאתיים, ק א ק ו ל ד https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A7%D7%90%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%93 |
|
|
|
|
לפני שנה •
6 בינו׳ 2025
לפני שנה •
6 בינו׳ 2025
FootJunky • 6 בינו׳ 2025
QueenGali כתב/ה: Cuckold = קאקולד
זה לא קשור ל cock - קוק או hold - הולד זה מהמילה cuckoo - קוקייה לכן, בפעם המאתיים, ק א ק ו ל ד https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A7%D7%90%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%93 בפעם הארבעת אלפים ד י ע ם ה ט ה ר נ ו ת הבחור נתן אחלה טיפים, אבל תמיד תופיע / יופיע איזה ענן קודר ביום שמש עם טהרנות אנאלית בלתי נסבלת ובטון של מורה איףףףףףף |
|
|
|
|
לפני שנה •
6 בינו׳ 2025
לפני שנה •
6 בינו׳ 2025
QueenGali(שולטת) • 6 בינו׳ 2025
FootJunky כתב/ה: QueenGali כתב/ה: Cuckold = קאקולד
זה לא קשור ל cock - קוק או hold - הולד זה מהמילה cuckoo - קוקייה לכן, בפעם המאתיים, ק א ק ו ל ד https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A7%D7%90%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%93 בפעם הארבעת אלפים ד י ע ם ה ט ה ר נ ו ת הבחור נתן אחלה טיפים, אבל תמיד תופיע / יופיע איזה ענן קודר ביום שמש עם טהרנות אנאלית בלתי נסבלת ובטון של מורה איףףףףףף לא כתבתי מילה על מה שהבחור כתב, לא חושבת שזה "ענן קודר" לתקן שגיאת כתיב או שגיאה תפיסתית. בעיניי, הדברים שהוא כתב ישמעו יותר נכונים אם הוא ישתמש במילה הנכונה. |
|
|
|
|
לפני שנה •
21 בינו׳ 2025
לפני שנה •
21 בינו׳ 2025
dilon • 21 בינו׳ 2025
מקבל את הערה, ראוי מצדי לפרסם כראוי. מקווה שאכן זאת הייתה המטרה של הביקורת ולא משהו אחר
|
|
|
|
|
לפני שנה •
21 בינו׳ 2025
לגמרי המטרה. אני בעד כמה שיותר פרסומים בנושא ❤️❤️
לפני שנה •
21 בינו׳ 2025
QueenGali(שולטת) • 21 בינו׳ 2025
dilon כתב/ה: מקבל את הערה, ראוי מצדי לפרסם כראוי. מקווה שאכן זאת הייתה המטרה של הביקורת ולא משהו אחר
|
|
|
|
|
לפני שנה •
21 בינו׳ 2025
לפני שנה •
21 בינו׳ 2025
סווריןן • 21 בינו׳ 2025
מציע פשוט לכתוב בפורום באופן רגיש. א.נשים שנתקלים ללא הכנה בטעויות כתיב או לועזית לא נכונה, חוזרים אחורה לחוויות כואבות ומטלטלות בה מישהו השתמש בשפה באופן שגוי בנוכחותם.ן. לפעמים, באותה סיטואציה, לא הייתה להם.ן יכולת להעיר או לתקן, למרות שהטעות הייתה ברורה. כשאתה כותב 'קוקהולד' במקום 'קאקולד', אתה עלול להחזיר אדם לחוויה איומה מבחינתו: חוסר אונים, חוסר צדק, וקריסה של העולם לכאוס מוחלט: אם בכתיב מותר לטעות, הכל בעצם מותר... לאותו אדם, זה כאילו ששלחת דיק פיק לא רצוי, או התחלת לדבר out of the blue על הטרדות...
לפעמים, כשאני לא בטוח באיות של משהו, אני מוסיף בתחילת הפוסט 'טריגר איות'. כך, מי שרגיש.ה במיוחד יכול.ה פשוט לדלג הלאה. אני, למשל, נורא רגיש לכתיבה לא בפסקאות. כשאני מגיע לפוסט בלוגי שכולו משפטים, אחד מתחת לשני, אני מרגיש פיסית רע. המציאו פסקאות, לא? ביקשתי כבר בעבר מכלובי שיהיו טריגרים דקדוקיים גם בבלוגים. בנתיים כנראה שיש בעיה עם זה. טוב שהתנצלת, כך שניתן להניח לנושא הזה. לפחות בסיבוב הנוכחי... |
|
|
| vivre ma vie(מתחלף) |
לפני שנה •
21 בינו׳ 2025
לפני שנה •
21 בינו׳ 2025
vivre ma vie(מתחלף) • 21 בינו׳ 2025
וואללה זיינתם את המוח בקשר לשגיאת כתיב. תתקדמו.
|
|
|
|
|
לפני שנה •
21 בינו׳ 2025
לפני שנה •
21 בינו׳ 2025
סווריןן • 21 בינו׳ 2025
יובל המנוול כתב/ה: וואללה זיינתם את המוח בקשר לשגיאת כתיב. תתקדמו.
"זיינתם.ן", לא "זיינתם". |
|
|
|
|
לפני שנה •
22 בינו׳ 2025
לפני שנה •
22 בינו׳ 2025
Leaker(נשלט) • 22 בינו׳ 2025
|
|