![]() |
![]()
לפני 3 חודשים •
7 בינו׳ 2025
תמונות בבלוג/פרופיל
לפני 3 חודשים •
7 בינו׳ 2025
olivia r(נשלטת) • 7 בינו׳ 2025
אני די נהנית להעלות תמונות לבלוג (לפחות העליתי כשהיה לי מנוי), כי אני חובבת אקסהיביציוניזם, ותשומת לב זה תמיד כיף. אבל תוהה אם זה לא מגדיל את כמות הפניות הלא רלוונטיות שאני מקבלת.
כלומר, אני יוצאת מהנחה שהאנשים הנכונים לי לא צריכים תמונות כדי לפנות אלי, ואילו מי שדווקא התמונות הן הטריגר לכך שהוא פונה אלי - אנחנו לא נתאים וזה סתם יהיה בזבוז זמן. מה דעתכם? |
6
|
![]() |
![]()
לפני 3 חודשים •
7 בינו׳ 2025
לפני 3 חודשים •
7 בינו׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 7 בינו׳ 2025
בדקתי את זה פעם, וכן. (החלפתי לתמונה נשית, התנהגתי כרגיל באתר ואפילו כתבתי פחות בבלוג וקיבלתי הרבה יותר פניות לעומת הרגיל)
כששמים תמונת פרופיל נשית יש יותר פניות רק בגלל התמונה. כששמים תמונות שלך בבלוג - יש יותר פניות, במיוחד אם זה כולל עירום. ולא משנה מה התוכן שכתבת או העלת. |
6
|
neshlat בשבילך(נשלט) |
![]()
לפני 3 חודשים •
7 בינו׳ 2025
לפני 3 חודשים •
7 בינו׳ 2025
neshlat בשבילך(נשלט) • 7 בינו׳ 2025
מסכים איתך .
לדעתי בעדיפות הכתוב בפרופיל מאשר התמונה. |
3
|
![]() |
![]()
לפני 3 חודשים •
7 בינו׳ 2025
Re: תמונות בבלוג/פרופיל
לפני 3 חודשים •
7 בינו׳ 2025
KINKI OZZY(אחר){Catburglar} • 7 בינו׳ 2025
olivia r כתב/ה: אני די נהנית להעלות תמונות לבלוג (לפחות העליתי כשהיה לי מנוי), כי אני חובבת אקסהיביציוניזם, ותשומת לב זה תמיד כיף. אבל תוהה אם זה לא מגדיל את כמות הפניות הלא רלוונטיות שאני מקבלת.
כלומר, אני יוצאת מהנחה שהאנשים הנכונים לי לא צריכים תמונות כדי לפנות אלי, ואילו מי שדווקא התמונות הן הטריגר לכך שהוא פונה אלי - אנחנו לא נתאים וזה סתם יהיה בזבוז זמן. מה דעתכם? זה יגדיל את הפניות הלא רלבנטיות בוודאות, במקום להתייחס לתוכן אנשים יתייחסו רק לתמונות מצד שני לפעמים אפשר למצוא מחט בערמה של שחת... הדרך הכי טובה שאני מכיר בכלובי בשביל נשלטות מתחלפות או שולטות זה ליזום זה האמצעי סינון הכי יעיל שיש לך, כשאת זאת שבוחרת . |
1
|
![]() |
![]()
לפני 3 חודשים •
7 בינו׳ 2025
לפני 3 חודשים •
7 בינו׳ 2025
JustNobody{His} • 7 בינו׳ 2025
לצערי את צודקת...
אם פעם "נקבה" היה מספיק כדי לעורר פניות לא רלוונטיות, היום סף הגירוי יותר גבוה. תפרסמי תמונה שלך? ברכותיי, אף אחד לא יקרא את מה שעמלת כל כך לכתוב, תקבלי אינספור לייקים מאנשים שלא קראו והודעות מאנשים שלא מעניינים אותך, רק כי יש תמונה של אישה. זה תמיד מאכזב אותי כל פעם מחדש לראות כמה שטחיות משחקת תפקיד ![]() |
4
|
![]() |
![]()
לפני 3 חודשים •
7 בינו׳ 2025
לפני 3 חודשים •
7 בינו׳ 2025
השוקע • 7 בינו׳ 2025
StreetCat כתב/ה: בדקתי את זה פעם, וכן. (החלפתי לתמונה נשית, התנהגתי כרגיל באתר ואפילו כתבתי פחות בבלוג וקיבלתי הרבה יותר פניות לעומת הרגיל)
כששמים תמונת פרופיל נשית יש יותר פניות רק בגלל התמונה. כששמים תמונות שלך בבלוג - יש יותר פניות, במיוחד אם זה כולל עירום. ולא משנה מה התוכן שכתבת או העלת. לי יש תמונה של אישה בפרופיל וזה לא שאני לא מקבל פניות, אבל אני חושב שזה לא בזכות התמונה. #סליחה, זו סתם דחקה |
0
|
![]() |
![]()
לפני 3 חודשים •
7 בינו׳ 2025
לפני 3 חודשים •
7 בינו׳ 2025
פישוטו • 7 בינו׳ 2025
זה בהחלט נכון, תשני לשולטת וזה גם צומח.
די מדהים איך מוח האדם עובד (או לא עובד). היה נשלט אחד בצאט ששינה מגבר נשלט לא.גנדר שולטת. אותם אנשים שהגיבו ודיברו איתו כל יום שינו גישה כלפיו מהתעלמות/ זלזול בנשלט - לכבוד ופלירטוטים, רק על מילה אחת בסוגריים כשהם יודעים מלפני מי זה. |
1
|
![]() |
![]()
לפני 3 חודשים •
7 בינו׳ 2025
לפני 3 חודשים •
7 בינו׳ 2025
הברון בכפכפים{זהרורים} • 7 בינו׳ 2025
מצד אחד זה מגביר את כמות הפניות הלא רלוונטיות אבל באותה נשימה זה מגדיל את כמות הפניות בכלל, גם הרלוונטיות.
תוסיפי על כך את העובדה שאת נהנת מתשומת הלב ומהקהיביציוניזים וקיבלת win win situation |
4
|
![]() |
![]()
לפני 3 חודשים •
7 בינו׳ 2025
לפני 3 חודשים •
7 בינו׳ 2025
LittleMermaid(מתחלפת) • 7 בינו׳ 2025
בשבילי זה מרגיש שאני מצליחה למשוך ככה את האנשים שבאמת בקטע של מה שאני אוהבת.
זה מסנן בשבילי אנשים שנרתעים מהקינק שלי (והיינו מבינים את זה בשלב מאוחר יותר בכל מקרה). אבל, כשאני מעלה תמונות עם קינקים יותר מיינסטרימיים, כמו bondage, או תמונות שלי עם פלאג - זה מושך פניות לא מדויקות ולמדתי להפסיק עם זה. |
3
|
![]() |
![]()
לפני 3 חודשים •
7 בינו׳ 2025
לפני 3 חודשים •
7 בינו׳ 2025
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) • 7 בינו׳ 2025
תעלי תמונות רק לפי מה שעושה לך טוב.
מנסיוני כדי להפחית את כמות הפניות הלא רלוונטיות שאת מקבלת, תצייני במילים בפרופיל שלך מה רלוונטי ומה פחות. יכולה גם לציין את זה בסוף כל פוסט שעשוי להביא פניות לא רלוונטיות. קחי בחשבון שעדיין יהיו כאלו שיתעלמו ויפנו בכל זאת וימצאו גם תירוץ מוצדק 😉 למה פנו למרות שביקשת שלא לפנות. אבל הם מיעוט מעצבן ולא לפיהם את צריכה לנהל את ההנאה שלך כאן בכלוב. בהצלחה 🧡 |
4
|