Hanuman |
לפני שבועיים •
9 בינו׳ 2025
נשלטים מלמעלה
לפני שבועיים •
9 בינו׳ 2025
Hanuman • 9 בינו׳ 2025
אם היה לי שקל על כל פעם ששמעתי על שולט בכלוב שזמן קצר אחרי שהכיר נשלטת, הוא ביקש ממנה שתשלוט עליו ותזיין אותו בתחת..
ללא ספק היה לי מספיק כסף לחצי מנת פלאפל. (בהתחשב ביוקר המחייה בישראל מדובר על סכום כסף מכובד) עכשיו השאלה היא, למה? למה זה קורה? האם יש גם שולטות שאחרי זמן מה, מבקשות מהנשלט שלהן להתחלף או שזה יותר ייחודי לגברים שולטים? האם הם בעצם מרמים את הנשלטות (ואת עצמם) או שזה בכלל בסדר? מי קבע ששולטים לא יכולים להנות מפגינג? |
|
LordValderon(שולט) |
לפני שבועיים •
9 בינו׳ 2025
לפני שבועיים •
9 בינו׳ 2025
LordValderon(שולט) • 9 בינו׳ 2025
* מכין פופקורן *
תמשיך |
|
StreetCat(שולטת) |
לפני שבועיים •
9 בינו׳ 2025
לפני שבועיים •
9 בינו׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 9 בינו׳ 2025
לזיין בתחת זה לא אקט של שליטה נשית.
לבקש שהיא תשלוט בו ולהתמסר אליה - זה כבר אקט של שליטה נשית. כמו שלמצוץ זין לא בהכרח אומר שליטה גברית. (או לעשות ביד) האקט בפני עצמו לא שייך לכאן או לכאן, אלא ההתמסרות והצד המוביל הם מה שקובע את הטון. יש לא מעט גברים שהם מתחלפים או נשלטים וחושבים שיותר קל למצוא נשלטת ולדרוש ממנה לעשות כרצונם במקום למצוא שולטת להתמסר אליה. או שיותר קל להם לספר לעצמם שהם נשלטים שאוהבים בתחת מאשר שולטים שאוהבים בתחת. |
|
LordValderon(שולט) |
לפני שבועיים •
9 בינו׳ 2025
לפני שבועיים •
9 בינו׳ 2025
LordValderon(שולט) • 9 בינו׳ 2025
יש כאן 3,150 משתמשים שרשומים כנשלטים מתוכם 1,625 רשמו שהם מעוניינים באשה.
לעומת 1,250 שרשומות כשולטות, מתוכן 425 שרשומות שהן מעוניינות בגבר. יש לך יחס 1:4 נשלטים לשולטות וזה רק לפי מה שמוגדר רשמית. הם כל כך נואשים שהם גם פונים אליי... אז לפי דעתי הם פשוט נואשים ומנסים כל דבר |
|
הברון בכפכפים{זהרורים} |
לפני שבועיים •
9 בינו׳ 2025
לפני שבועיים •
9 בינו׳ 2025
הברון בכפכפים{זהרורים} • 9 בינו׳ 2025
StreetCat כתב/ה: לזיין בתחת זה לא אקט של שליטה נשית.
אני לא מסכים עם האמירה הזאת. אמנם שליטה נשית היא עוד הרבה יותר דברים חוץ מזה אבל לזיין בתחת זה בהחלט אקט של שליטה של הצד המזיין. |
|
Hanuman |
לפני שבועיים •
9 בינו׳ 2025
לפני שבועיים •
9 בינו׳ 2025
Hanuman • 9 בינו׳ 2025
הברון בכפכפים כתב/ה: StreetCat כתב/ה: לזיין בתחת זה לא אקט של שליטה נשית.
אני לא מסכים עם האמירה הזאת. אמנם שליטה נשית היא עוד הרבה יותר דברים חוץ מזה אבל לזיין בתחת זה בהחלט אקט של שליטה של הצד המזיין. אני נוטה להסכים איתך שאצל הרבה גברים אקט של חדירה (ועוד לתחת) זה אקט של השפלה/שליטה/ גבר בטא (כלומר לא אלפה). |
|
פישוטו |
לפני שבועיים •
9 בינו׳ 2025
לפני שבועיים •
9 בינו׳ 2025
פישוטו • 9 בינו׳ 2025
אני לא מסכים עם האמירה הזאת.
אמנם שליטה נשית היא עוד הרבה יותר דברים חוץ מזה אבל לזיין בתחת זה בהחלט אקט של שליטה של הצד המזיין.[/quote] בכלל לא, וכמעט אין אקט שבפני עצמו מסמן שליטה או דומיננטיות. הכל בתוכן שיוצקים לתוך האקט. זכור לי גם שולט שהיה כותב הרבה על איך היה גורם לנשלטת שלו לענג אותו אנאלית בשביל הסיפוק שלו בלבד. הוא הוביל, שלט וניהל את כל הסיטואציה מתוך דרייב לסיפןק שלו תוך כדי שהיא מצייתת ועושה בדיוק מה ואיך שאומר לה. נשמע לי די דומיננטי ושולט. באופן שאין לי מילה אחרת להגדיר אותו חוץ ממסורתי- אנחנו מסתכלים על גבר נחדר כנשלט. וגם אם זה נכון ברוב המקרים, זה לא רוב מוחלט. ואם האדם נכנס לאקט/קינק מסוים או לסיטואציה מתוך שליטה, דומיננטיות והכוונה, אז הוא השולט בדינמיקה. |
|
Hanuman |
לפני שבועיים •
9 בינו׳ 2025
לפני שבועיים •
9 בינו׳ 2025
Hanuman • 9 בינו׳ 2025
אני רוצה לחדד..
רב הנשלטות שסיפרו על השולטים שהכירו ושביקשו מהן אח"כ לחדור אליהם.. לא ממש "התלהבו" מהעניין. זה קצת הרגיש להן כמו מעשה רמייה. ברור ששולט יכל להנות מכל אקט מיני, וזה בסדר גמור. אבל אני יכל להגדיר את עצמי שולט ולהנות מאימפקט? אולי אבקש מהנשלטת שלי שתקשור אותי בצורה שאני לא יכל לזוזו? |
|
StreetCat(שולטת) |
לפני שבועיים •
9 בינו׳ 2025
לפני שבועיים •
9 בינו׳ 2025
Hanuman כתב/ה: אני רוצה לחדד..
רב הנשלטות שסיפרו על השולטים שהכירו ושביקשו מהן אח"כ לחדור אליהם.. לא ממש "התלהבו" מהעניין. זה קצת הרגיש להן כמו מעשה רמייה. ברור ששולט יכל להנות מכל אקט מיני, וזה בסדר גמור. אבל אני יכל להגדיר את עצמי שולט ולהנות מאימפקט? אולי אבקש מהנשלטת שלי שתקשור אותי בצורה שאני לא יכל לזוזו? ויש אכן שולטים מזוכיסטים זה קיים. לא נפוץ בארץ, אבל קיים בהחלט. השאלה איך מגיעים אל הדינמיקה ומובילים גם כשנמצאים בתוכה. אני אוהבת שחונקים אותי בסקס ויכולה להורות על כך לנשלט שלי. הוא יעשה זאת עבורי. ואם חדירה היא אקט שמבטא שליטה - האם חדירה לשולטת זה בהכרח אומר שהיא נשלטת? נאסר עלינו לחוות חדירה וגינילית או אנאלית רק כי פעולה לצ השולט בלבד? ומה עם לרדת לאישה או למצוץ לגבר? זה פעולות של שולט או נשלט? |
|
StreetCat(שולטת) |
לפני שבועיים •
9 בינו׳ 2025
לפני שבועיים •
9 בינו׳ 2025
לגב שולטים שמנסים להישלט - זה כבר לא קשור לאקטים עצמם אלא לחוסר בשולטות. זה קיים, וזו המציאות.
אגב, להפיל את זה על הנשלטת בלי תיאום ציפיות ותקשורת שמסבירה את הצורך וההנאה באקט - זה בעייתי בעיני. אבל, אם יש שולט, שנהנה לקבל בתחת זה לא הופך אותו לנשלט. |
|