צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

ליין דקדנס, חנות פטישדיל, הרצעות בדס"מ שלי וחזרה של אלכסה

Alexey90210​(מתחלף)
לפני שנה • 28 בינו׳ 2025

ליין דקדנס, חנות פטישדיל, הרצעות בדס"מ שלי וחזרה של אלכ

Alexey90210​(מתחלף) • 28 בינו׳ 2025
פוסט גדול של אלכסי על מסיבות דקדנס, על חדשות פטיש-דיל וליבידו, על סדנאות בדס"מ שאלכסי מעביר ועל אלכסה ונילית שחוזרת להופיע.

שלום חברים אהובים! ביקשתם שאספר לכם לאן נעלמתי, מה התוכניות לזמן הקרוב ומה התוכניות לעתיד רחוק. אז הנה בבקשה פוסט גדול מפרט מה אני עושה היום מה אני מתכנן בעתיד. העתק לכמה קבוצות מגניבות בפייסבוק, קבוצות בפטלייף ופורום בכלוב. 

הרבה זמן לא רשמתי פוסט בסגנון גדול כזה, אני אציג את עצמי. שלום שלום שמי יגיב אלכסיי, אני קרוסדרסר, שולט\ת, נשלט\ת, פטישיסט ומעל 20 שנה נמצא בקהלה המדהימה שלנו. וחוץ מזה אני מנהל של חנות פטישדיל וחנות ליבידו מפיק מסיבות דקדנס מעביר סדנאות על בי די אס אם צעצועים ופנטזיות ועושה קצת מוזיקה קינקית בדמות דראג קווין שקוראים לה אלכסה ונילית. אם תרצו, מקצוע שלי זה להגשים את הפנטזיות שלכם ואני מאוד אוהב את העבודה שלי, אפילו שבהתחלה פחדתי שזה יפסיק לרגש אותי.

ליבידו
נתחיל עם החנות הקטנה והמטורפת שלנו. ליבידו היא החנות בדיזנגוף סנטר בקומה 3 באגף בי, במרץ היא חוגגת שלוש שנים לקיומה ובמקור הייתה אמורה להיות ממש ונילית, אבל לא הצלחנו. עם הזמן הווניליות שלה הלכה. והיום זאת פשוט חנות קטנה יותר בקונספט של פטיש דיל. עם קצת פחות מוצרים אבל צוות מדהימים ומקצועי שיודעים לתת שירות טוב כמו שהתרגלתם בפטישדיל.

פטישדיל
אם במקרה פספסתם פטיש דיל שלנו בקיץ האחרון חגגה בר מצווה, ולפני שנתיים עברה ללוקיישן חדש וענק באסתר המלכה 1 פינת דיזינגוף מקום גדול עם חניה פרטית בחינם, וכן כן, אנחנו פתוחים 24 שעות ביממה שבע ימים בשבוע ואפילו זמינים בוולט. לא כל 4000 הפריטים שזמינים לכם באתר זמינים גם בוולט אבל יש מגוון יפה ואם צריכים משהו דחוף זה נוח. בקרוב נתחדש חזק. צפו לכמה הפתעות מרגשות באפריל. וכן, תודה רבה לכם שבחרתם פטישדיל, שהמלצתם עלינו, פירגנתם לנו בזכותכם הגענו היום היא חנות הטובה, הגדולה המגוונת והמומלת ביותר.

סדנאות על בדס"מ
אחרי ששנה וחצי (מאז האוקטובר) לא עשיתי סדנאות על בי די אס אם למתחילים אני חוזר לעשות אותם באופן מסודר והפעם זה קורה אצלנו בפטיש דיל. כל יום שני אחרון של החודש ב-20:00 בערב סדנה בעברית. ויום שני שבוע לפני כן סדנה ברוסית באותה שעה. ב-24 בפברואר ב-31 במרץ וב-28 באפריל יש לנו סדנה בעברית וב-17 בפברואר 24 במרץ ו-21 לאפריל יש סדנה ברוסית. השתתפות בעלות סמלית של 40 שקלים ומותנה ברכישת כרטיס וזה מוגבל לעשרה אנשים. אפשר לקנות במקום אם נשאר אבל אשמח שתשתדלו להזמין באתר, שנדע לכמה אנשים להיות מוכנים. זה לא מפגש הכרויות, ואין התנסויות לחומר נלמד. icon_smile.gif הכרטיסים זמינים בדף הבית של פטישדיל, והאירוע קורא בתוך פטישדיל. אם אמצא אומץ, תהיה גם מתישהו סדנה באנגלית, כי ביקשתם ובמהלך השנים האנגלית שלי קצת השתפרה, עדיין זה יהיה מצחיק. אכן זה יהיה עוד חלום. תודה שאתם עוזרים לי להגשים חלומות מצליחים לאתגר אותי  כל פעם מחדש.

דקדנס
מסיבות דקדנס שאני מפיק לכם באהבה מזה תשע שנים והקרובה תהיה בפורים ב7 במרץ ולאחר מכן מסיבת ב9 למאי. רציתי שיהיה לכם גם משהו בפסח, אבל בנתיים לא מוצאים תאריך פנוי. כמו שאתם יודעים הליין שלנו נהפך לליין סגור למוזמנים בלבד ב2022. אם הייתם בליין שלנו מתישהו במהלך תשע שנים ואתם לא ברשימה שחורה שלנו שלחו לנו בבקשה הודעה לדף פייסבוק או אינסטגרם שלנו ואנחנו נאשר אותכם מיידית. גם אם הייתם בליין סינטקס אתם מוזמנים לפנות אלינו ונאשר אותכם אחרי תהליך של עימות קצר. במידה ועוד לא הייתם אצלנו עדיין אז נצטרך המלצה אישית של אחד המוזמנים שלנו שיתחייב שאתם ילדים טובים. התהליך של ממליצים זה לא נעשה בשביל לעצבן אותכם זה נעשה בשביל לשמור על הסטנדרטים של הליין ואיכות של המסיבות שלנו. אנחנו גם בין היחידים שלא דורשים איזון מגדרי, אבל כן מקשים המלצה. למי שלא היה אצלנו בדקדנס אף פעם או היה לפני הרבה זמן אפרט לכם קצת מה הוא דקדנס. אנחנו מסיבת פטיש ואהבה: בלי הופעות ועם הכי הרבה בדס"מ שראיתם במסיבה פטיש גדולה. זה כמו פליי פארטי אבל ל700 איש. פליי פארטי בכל מקום אבל אפשר לרקוד, יש דארק רום, חצר למעשנים, עם המון  אנשים איכותיים בסביבה שיודעים לשחק בטוח שפוי ובהסכמה. אנחנו שמחים שמצאנו את גגרין, שמאפשר לנו לתת לכם מגוון של מוזיקה שונה בו זמנית, והרבה מקום בו ניתן ללכת לעבוד ולחפש הרפתקאות. 

אלכסה ונילית
נושא שלא מעניין כמעט את אף אחד: לאן נעלמה אלכסה ונילית ? אכן היא לא הופיע כמעט 3 שנים, וחוזרת כרגע עם הופעה אחת שתהיה ממש בתחילת דקדנס פורים ב7 למרץ בשעה 23:00, זאת תהיה הופעה יחד עם ראפרית קינקית ישראלית פראיה וולט. לפראיה וולט יש היום 4 שירים: דדי אישיוז, טיקטוק, כלבה,ופופקרן  ואתם יכולים למצוא אותה ביוטיב. לאלכסה ונילית יש 4 שירים ביוטיב: אוהבת סאדו, רוצה אנאלי, כמו שרמוטה וממי משפריצה. יש מצב שיהיה שם שיר חדש, הפעם באנגלית, לא בטוח שנספיק להופעה במרץ. 

פליי-פארטיז-קלאב
מה עם המסיבות פמדום מיילדום לסדום גיידום ושער פליי פרטיז שהיו לאלכסי בין 2014 ל-2016 ושאלכסי הבטיח שיחזרו? ומה עם המועדון הבדס"ם שהבטחתי שיהיה לנו מתישהו? התשובה לשניהם כנראה ב2027. הפנטזיה שלי (אחת מהם) שיהיה לנו מועדון בדסמ קטן ואיכותי בתל אביב, ל100 איש פחות או יותר, עם חדר מעשנים ורחבת ריקודים קטנה והמון המון מקום לסשנים. אם הייתם בסיטדל בסאן פרציסקו או בדארק-סייד שנסגר בברלין - זה הכיוון. עם כל הליינים, כולל ליינים ממש מיוחדים. זאת פנטזיה, וכמו שאתם יודעים, וגם כמו שרשמתי בתחילת פוסט - אני מגשים פנטזיות מקצועי. 

מאחל גם לכם להגשים את הפנטזיה של עצמכם !
מאחל לכולם לעשות הרבה אנאלי בשבת !
    התגובה האהובה בשרשור
Black Lotus​(מתחלפת)​{זאלופון}
לפני שנה • 28 בינו׳ 2025
אני הרוסה עליך!!! אתה גם בן אדם מיוחד ונפלא ומקסים, וגם בעל עסק מדהים שמוכיח שעם אהבה למה שאתה עושה וחזון עסקי אפשר להצליח ולעשות דברים מדהימים.

תמשיך להיות כזאת השראה ולהפיץ את הטוב שלך. 💋❤️💋❤️
Kitty frank
לפני שנה • 28 בינו׳ 2025
Kitty frank • 28 בינו׳ 2025
אני רוצה אנאלי שיר להיט!
Bluecollar​(שולטת)
לפני שנה • 29 בינו׳ 2025
Bluecollar​(שולטת) • 29 בינו׳ 2025
פעם שעברה יצאתי באורות.
אולי כי באתי על נשלט יהלום. אבל היה מדהים
לביאונת​{GreyS}חשבון מאומת
לביאונת​{GreyS}חשבון מאומת
לפני שנה • 29 בינו׳ 2025
לביאונת​{GreyS}חשבון מאומת • 29 בינו׳ 2025
איזה כיף לראות אותך בהדרך♡
FootJunky
לפני שנה • 29 בינו׳ 2025
FootJunky • 29 בינו׳ 2025
אני די חדש וזו פעם ראשונה שאני קורא אותך - עפתי עליך ועל הוייב שלך icon_smile.gif
טלי35​(שולטת)
לפני שנה • 29 בינו׳ 2025
טלי35​(שולטת) • 29 בינו׳ 2025
אלוףףףףףף איזה כיף של פוסט!!

ואיזה כיף כל הדברים החדשים והתחדשות של הכל ובפרט הצעצועים בפטיש דילללל 💃🏻💃🏻💃🏻

פליז תזמינו סטרפאונים *הדדיים* שגם הצד שנכנס לאישה שמזיינת שווה וגדול (ורוטטטטטטט) ולא רק הצד הנחדר נהנה 🙏🙏🙏
הברון בכפכפים​{זהרורים}חשבון מאומת
לפני שנה • 29 בינו׳ 2025
הברון בכפכפים​{זהרורים}חשבון מאומת • 29 בינו׳ 2025
פטיש דיל אחלה חנות.
קיבלנו שם שירות מעולה מאחת הבנות.
איך נרשמים לדקאדנס? באחד הפליים שהיינו בהם נאמר לנו שזה ה-ליין ללכת אליו