![]() |
![]()
לפני חודש •
29 בינו׳ 2025
עניינים של הטוסיק
לפני חודש •
29 בינו׳ 2025
ElderEmoGurl(שולטת) • 29 בינו׳ 2025
יש לי שאלה, מסתכנת שיכתבו לי שאני גבר שמתחזה לאישה אבל סבבה
הייתי בשיחה עם ידיד שטען שכל האקסיות שלו זרמו איתו על לנסות אנאלי ואפילו יזמו בתדירות דומה לסקס וגינלי בהתחלה אמרתי "חרטא, אנאלי זה כיף אבל אין מצב שזה כל כך נפוץ במערכות יחסים ווניליות", טוסיק זה ליותר מתקדמים חשבתי Oh boy... אכלתי את הכובע באותו יום והייתי בהלם כשגיליתי כשאחוז יותר גבוה של נשים גומרות מאנאלי (ללא תלות בגירוי דגדגן למרות שזה עוזר המון) מאשר גמירה וגינלית אחרי שהחכמתי על מערכות יחסים סטרייטיות, מעניין אותי כמה אנאלי זה נושא רגיש או שאפילו די נפוץ אצל נשים ששוכבות רק עם נשים? מבינה שעניין החדירה יכול להרתיע לסביות, במיוחד אלו שלא שכבו עם גבר בחיים אבל מצד שני, יש בקהילה יותר קבלה של שימוש בצעצועים |
1
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
29 בינו׳ 2025
לפני חודש •
29 בינו׳ 2025
Bluecollar(שולטת) • 29 בינו׳ 2025
שאני אבין, גבר החכים אותך לגבי העדפות של נשים ומערכות יחסים סטרייטיות?
בעיקר כשהמילים הן האקסיות "זרמו אתו". גם אני באופן מפתיע מכירה אנשים "שזורמים" אתי על פגינג ופוט פטיש |
9
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
30 בינו׳ 2025
לפני חודש •
30 בינו׳ 2025
ElderEmoGurl(שולטת) • 30 בינו׳ 2025
Bluecollar כתב/ה: שאני אבין, גבר החכים אותך לגבי העדפות של נשים ומערכות יחסים סטרייטיות?
בעיקר כשהמילים הן האקסיות "זרמו אתו". גם אני באופן מפתיע מכירה אנשים "שזורמים" אתי על פגינג ופוט פטיש אה לא, ברור לי שיש הבדל משמעותי בין "לזרום על" לבין כשזה קינק שלך (ודוגרי, הפתיע אותי שיותר לא שלחו אותו קיבינימט) מעניין אותי עד כמה "הקינק" הזה קיים או נוטה לאפסי, כשמוציאים מהמשוואה את האובססיה עם חדירה שיש במערכות סטרייטיות השיחה איתו סתם גרמה לי לבדוק בגוגל אחוז גמירה אנאלית אצל נשים, ללא גירוי ישיר של הדגדגן, כי ציפיתי שהמספר יהיה משמעותית נמוך מוגינלית, במיוחד עם העניין של הטאבו מאחורי זה (שכנראה פקטור חשוב באחוזים) + עניין ההכנה רגע של wtf, how?? כנראה בגלל הבדל משמעותי בכמות נשים שמתעסקת עם זה לבין וגינלי שזה הדיפולט |
0
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
30 בינו׳ 2025
לפני חודש •
30 בינו׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 30 בינו׳ 2025
אחוז גמירה מאנאלי לא אומר שיש יותר נשים שעושות אנאלי.
אלא שאלו שקיימו יחסי מין אנאלים הגיעו לאורגזמה ב-x אחוז מהמקרים. (צריך בתכלס לראות את המחקר כדי לדייק בזה יותר) כן, יש נשים שעושות אנאלי, כמו שיש גברים ממה שאני יודעת זה בערך 15% מהנשים, לא מוצא את המחקר בנושא כרגע אבל אפשר לחפש מחקרים ונתונים מדויקים יותר בגוגל. |
3
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
30 בינו׳ 2025
לפני חודש •
30 בינו׳ 2025
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 30 בינו׳ 2025
לא כל מי שיודע מה טוב בשבילו עושה אנאלי? 🤔
כאילו, זה הרי כיף אז למה שאנשים לא יעשו את זה. וגם, זה נהיה קומן פרקטיס בפורנו וזה גורם למלא אנשים לחשוב שזה נורמטיבי. אולי זה גם עניין של גודל הזין. עם זין קטן עד בינוני נראה לי שכל אחת/ד תהנה. עם זין גדול במיוחד אני מניחה שיותר יהססו לנסות או יעצרו כי כואב. אם יש לו זין קטן אז אני מאמינה לו שכל האקסיות שלו אהבו אנאלי. בכל אופן, מה בעצם נעשה עם המידע הזה? למה זה מעניין אותך? סתם סקרנות אקדמית? |
3
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
30 בינו׳ 2025
לפני חודש •
30 בינו׳ 2025
פישוטו • 30 בינו׳ 2025
אתן עונות לפרופיל שנמחק שהתחיל את ההודעה
ב"מסתכנת שיכתבו לי שאני גבר שמתחזה לאישה אבל סבבה" |
9
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
30 בינו׳ 2025
לפני חודש •
30 בינו׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 30 בינו׳ 2025
פישוטו כתב/ה: אתן עונות לפרופיל שנמחק שהתחיל את ההודעה
ב"מסתכנת שיכתבו לי שאני גבר שמתחזה לאישה אבל סבבה" יאפ, כי גם לטרולים גרועים לפעמים מגיע יחס כשהם מחרטטים נתונים כדי לתפוס לידים גרועים... |
2
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
30 בינו׳ 2025
לפני חודש •
30 בינו׳ 2025
שוסי • 30 בינו׳ 2025
יולי Yuli כתב/ה: לא כל מי שיודע מה טוב בשבילו עושה אנאלי? 🤔
כאילו, זה הרי כיף אז למה שאנשים לא יעשו את זה. וגם, זה נהיה קומן פרקטיס בפורנו וזה גורם למלא אנשים לחשוב שזה נורמטיבי. אולי זה גם עניין של גודל הזין. עם זין קטן עד בינוני נראה לי שכל אחת/ד תהנה. עם זין גדול במיוחד אני מניחה שיותר יהססו לנסות או יעצרו כי כואב. אם יש לו זין קטן אז אני מאמינה לו שכל האקסיות שלו אהבו אנאלי. בכל אופן, מה בעצם נעשה עם המידע הזה? למה זה מעניין אותך? סתם סקרנות אקדמית? מנסה להבין, חוץ מתחושת ההשפלה וההנאה מכאב שחלק מנשים נהנות מהן, איזה עוד הנאה יש באזור? אצל גברים יש את הערמונית. מה יש שם לנשים שיגרום להן להנות? |
0
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
30 בינו׳ 2025
לפני חודש •
30 בינו׳ 2025
פישוטו כתב/ה: אתן עונות לפרופיל שנמחק שהתחיל את ההודעה
ב"מסתכנת שיכתבו לי שאני גבר שמתחזה לאישה אבל סבבה" חח כן, וזה באמת נראה ככה, אבל ת'יודע, זה לא בדיוק לענות באופן אישי. בנאדם זרק נושא אז זורמים ומפתחים את זה ![]() |
2
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
30 בינו׳ 2025
לפני חודש •
30 בינו׳ 2025
שוסי כתב/ה: יולי Yuli כתב/ה: לא כל מי שיודע מה טוב בשבילו עושה אנאלי? 🤔
כאילו, זה הרי כיף אז למה שאנשים לא יעשו את זה. וגם, זה נהיה קומן פרקטיס בפורנו וזה גורם למלא אנשים לחשוב שזה נורמטיבי. אולי זה גם עניין של גודל הזין. עם זין קטן עד בינוני נראה לי שכל אחת/ד תהנה. עם זין גדול במיוחד אני מניחה שיותר יהססו לנסות או יעצרו כי כואב. אם יש לו זין קטן אז אני מאמינה לו שכל האקסיות שלו אהבו אנאלי. בכל אופן, מה בעצם נעשה עם המידע הזה? למה זה מעניין אותך? סתם סקרנות אקדמית? מנסה להבין, חוץ מתחושת ההשפלה וההנאה מכאב שחלק מנשים נהנות מהן, איזה עוד הנאה יש באזור? אצל גברים יש את הערמונית. מה יש שם לנשים שיגרום להן להנות? מה? אחותי זה נעים. תלוי איך עושים את זה כמובן אבל אם מתחילים בעדינות ובהדרגה אז לא כואב. או שטיפה כואב אבל העונג כה גדול שזה שווה את זה. (מן הסתם יש גם אנשים שנהנים מכאב אבל לא על זה השאלה) מה זה מה יש שם? יש שם קצות עצבים, כמו בכל מקום. אזור ארוגני. תנסי לשון או אצבע ותגלי. אפשר לראות כוכבים. |
7
|