}{מוראנה}{ |
לפני 20 שנים •
11 ביוני 2004
בציפיה דרוכה
לפני 20 שנים •
11 ביוני 2004
}{מוראנה}{ • 11 ביוני 2004
נכנסתי למועדון הציפיה דרוכה...
ידעתי שהוא נחכה לי שם..... כמהה לפגוש את מלכתו האהובה.. הבטתי סביב... המוניי אנשים רקדו, הסתובבו, התלחשו שם.. האויר היה כבד..עשן סיגריות חזק כיסה את החדר.. הרגשתי ישר את התשוקה באויר.. מן הרגשה כזאת מיוחדת, לא מוסברת.. עיניי סקרו שוב ושוב האם ניתן בכלל לזהות את הפרצופים.. ואז ראיתי אותו מביט לעברי..מחייך..עיניו לא משות מפניי.. הוא עשה צעד קדימה..ועוד אחד..לאט לאט המרחק הצטמצם.. התחלתי להרגיש את הדופק שלי פועם במהירות.. זיעה זרמה בגבי.. והוא..לא מסיר את מבטו ממני.. הוא כבר היה קרוב..נשימתו על פניי.. ריחו המשכר באפי.. הוא נעצר...חייך שוב.. ואז נפלו החומות!! התנפלנו אחד על השני כמו שתיי חיות טורפות.. התנשקנו בטרוף...נגענו..ליטפנו..לחשנו.. לא יכולנו להסיר את הידיים אחד מהשנייה... זה היה חלום שהתגשם.. כל אותן שיחות ליליות...כל אותן כמיהות.. כל אותם רצונות משותפים.. הרגשנו את הסחף האדיר שמאיים לסחוף אותנו לעולמות קסומים.. כן כן, זרם התשוקה הזה שזורק אותך ומפיק אותך לקרשים.. המציאות לפתע תפחה על פניינו.. זה היה מעל ומעבר לכל דמיון אפשרי.. זה היה אמיתי, כל כך אמיתי, כל אותן תחושות... ידענו כבר אז עוד לפניי שנפגשנו שזו לא סתם עוד פגישה נחמדת.. אלא הרבה מעבר לזה.. זו אהבה, תשוקה, סגידה , הערצה.. הכל כולל הכל...כל המכלול כולו.. זה משהו שמרגישים כמעט פעם אחת בחיים.. התרחקנו לנו לרגע...נושמים בקושי..עדיין בהלם..לא מאמינים.. תחושת הנשיקה עדיין בזכרוננו... הוא לקח את ידי בידו..הושיב אותי לצידו..חיבק אותי קרוב אליו ושתק!...שתיקה מלאת עוצמה.. ואז כאשר התאוששנו מעט והנשימה חזרה לסידרה.. חייכתי אליו..לעבר אהובי, חברי, העבד שלי.. הקמתי אותו על רגליו ומשכתי אותו לרחבת הריקודים.. המוסיקה הרועשת וכל האוירה מסביב הגבירה את התשוקה בריקוד.. נגענו, השתוללנו כאילו רחבת הריקודים רק שלנו.. עשינו בה כל העולה על רוחיינו... ואז המוסיקה פסקה לפתע ומצאנו את עצמינו שוב אחד בזרועות השניה.. מחובקים חיבוק דב.. רטובים מזיעה ותשוקה..מן תחושה של שיכרון חושים.. עייפים מאושרים ואוהבים.. התחלנו לנו כמו כל זוג אוהב את החיים המשותפים.... |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 20 שנים •
11 ביוני 2004
איזה יופי
לפני 20 שנים •
11 ביוני 2004
בטי בום(שולטת) • 11 ביוני 2004
קראתי והתרגשתי , החזיר אותי כמעט חצי שנה אחורה ,
אין יותר מדהים מזה שהסאב שלך הוא גם חבר ואהוב . לפי הכתיבה שלך נראה שזה מבוסס על אהבה חברות והרבה תשוקה , בהצלחה . |
|
קרוליין(שולטת) |
לפני 20 שנים •
9 ביולי 2004
לפני 20 שנים •
9 ביולי 2004
קרוליין(שולטת) • 9 ביולי 2004
חבל שאין בנות כאלו שהיו מתנהגות ככה עם שולטות.. לפחות מנסיון אישי..
|
|
ממש גרוע(אחר) |
לפני 20 שנים •
11 ביולי 2004
לפני 20 שנים •
11 ביולי 2004
ממש גרוע(אחר) • 11 ביולי 2004
היי קרול,
לאן נעלמת? |
|