![]() |
![]()
לפני חודש •
14 בפבר׳ 2025
האם חשוב לכם לחגוג את יום האהבה ?
לפני חודש •
14 בפבר׳ 2025
Fuck You • 14 בפבר׳ 2025
במערכת יחסים ונילית נראה לי זה ממש מובן מאליו, מה קורה איתכם כאשר אתם במערכת יחסים בדסמ״ת ? חוגגים? ועוד שאלה לנשואים שבינינו, האם אתם מציינים את החג עם המאהבת/נשלטת/שולות -הכוונה מישהי שלא אישתך.?
|
1
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
14 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
14 בפבר׳ 2025
רעשן(אחר) • 14 בפבר׳ 2025
ממש לא
יום האהבה הוא סתם תאריך מומצא צריך לחגוג את יום האהבה כל יום ולא יום אחד בשנה. את האהבה חוגגים עם אשתך את כל שאר הדברים וההגדרות עם הפילגש |
2
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
14 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
14 בפבר׳ 2025
זוג פלוס(שולטת) • 14 בפבר׳ 2025
אם לא היה באזז אינסופי סביב התאריך, לא הייתי בכלל מודעת ובכל מקרה מבחינתי, זהו סתם עוד יום בלוח השנה ואין לו גם קשר לסוג מערכת היחסים.
אני לא צריכה שמישהו יציין יום מיוחד בשביל להראות את אהבתו אליי. המעשים והדברים שהוא עושה עבורי כל הזמן יותר חשובים והם לגמרי הוכחה מספקת. אז לא....לא חוגגת. זה לא אומר שיש לי איזה אנטי כנגד התאריך או כנגד מי שחוגג. תחגגו בכיף עם מי שזה לא יהיה. |
10
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
14 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
14 בפבר׳ 2025
JustNobody{His} • 14 בפבר׳ 2025
ברור שאני חוגגת.
באימון. זה הדבר הכי אהוב עליי ![]() (זה השגרה שלי בימי שישי ואף אחד לא בא להתאמן ביום האהבה, אז תענוג) |
1
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
14 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
14 בפבר׳ 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 14 בפבר׳ 2025
לא כהוא זה.
אבל לא הייתי מתנגדת לפרחים, בעל! אם במקרה אתה קורא. |
1
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
14 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
14 בפבר׳ 2025
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 14 בפבר׳ 2025
לא חוגגים חגי אהבה, ועדיין היה הכי חמוד בעולם כשהם חזרו עם פרחים, שוקולד וגבינות שוות
![]() |
1
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
14 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
14 בפבר׳ 2025
איתר(נשלט) • 14 בפבר׳ 2025
אם לא הייתי בודד רצח אז הייתי חוגג לא משנה אם זה וונילי או לא
|
0
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
14 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
14 בפבר׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 14 בפבר׳ 2025
אני חוגגת כי אני אוהבת לחגוג דברים, במיוחד כשהחיים שלי הם ההפך מחגיגה.
וזה לא משנה לי אם אחגוג לבד או עם פרטנר או ווטאבג אז גם טו בשבט, גם יום האהבה, לא רואה סיבה לא לחגוג, |
5
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
14 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
14 בפבר׳ 2025
Fuck You • 14 בפבר׳ 2025
זוג פלוס כתב/ה: אם לא היה באזז אינסופי סביב התאריך, לא הייתי בכלל מודעת ובכל מקרה מבחינתי, זהו סתם עוד יום בלוח השנה ואין לו גם קשר לסוג מערכת היחסים.
אני לא צריכה שמישהו יציין יום מיוחד בשביל להראות את אהבתו אליי. המעשים והדברים שהוא עושה עבורי כל הזמן יותר חשובים והם לגמרי הוכחה מספקת. אז לא....לא חוגגת. זה לא אומר שיש לי איזה אנטי כנגד התאריך או כנגד מי שחוגג. תחגגו בכיף עם מי שזה לא יהיה. מסכימה איתך לגבי הבאזז - לדעתי לא צריך יום בשביל להראות רגש, יחד עם זאת, זה מרגיש לי כמו חגים, אם לא היו חגים לא היינו יוצאים לחופש לפעמים |
1
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
15 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
15 בפבר׳ 2025
teacher(שולט) • 15 בפבר׳ 2025
אני אומר למנהלים בחברות שגם מייל על תקלה זו הזדמנות לגעת בלקוח.
אותו הדבר לגבי ציון היום הזה. אין שום צידוק רציונלי לקחת יום אקראי בשנה ולהמציא עליו תיאוריה של ״יום האהבה״. זה גם מקטין משאר הימים בשנה וגם הופך אותנו לסוג של רובוטים שעושים דברים לפי התאריך ביומן. אבל, כל הזדמנות היא הזדמנות להעניש, לחזק, לשפר, להפתיע או אפילו לעשות הפוך לגמרי (להפתיע יותר) בסופו של דבר, זו רק תזכורת ביומן. מה עושים עם זה? תלוי אך ורק בדמיון שלנו |
0
|