![]() |
![]()
לפני חודש •
15 בפבר׳ 2025
ההבדל בין סרסור כקינק לסרסור מיזוגני
לפני חודש •
15 בפבר׳ 2025
אני וזה(נשלטת) • 15 בפבר׳ 2025
היי היי
אז לאחרונה יצא לי להכיר ולחקור יותר את פנטזיית הסרסור שלי, ויצא לי לתהות: איך מבדילות בין גבר שמסר נשים כי הוא מיזוגן וחושב שהוא עליון עליהן לבין גבר שמסר בי על מנת להגשים לשנינו פנטזיה או קינק? זה גם בקטע של פורסד בי (שיכריחו אותי להיות עם גברים באופן כללי) וגם בקטע של סרסור (שגבר ישלח אותי לענג גבר אחר) ומאוד קשה לי להבדיל בין גברים שמחפשים לנצל אותי לבין גברים שמחפשים להגשים פנטזיה הדדית. אז מי שיש לו.ה שנקל בעניין, מוזמן.ת לתרום אותו כאן ![]() |
8
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
15 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
15 בפבר׳ 2025
Kitty frank • 15 בפבר׳ 2025
נראה לי שזה תלוי בבן אדם שמולך, וביכולת שלך להבדיל אם מדובר בדוש או בממתק.
המלצה שלי- אם יש ספק אין ספק. ובכלל, אם גילית בגיל מאוחרמדי (כמוני) שאת גרועה בלבחור גברים טובים, מומלץ לקחת כמה חודשים-שנה, לעשות הרבה טיפול, לחזק את הקשר שלך עם אמך, אחיותייך והחברות ולחזור לצאת עם אנשים כשיש לך בסיס תמיכה רחב, שעוזר לך לחשוב ולעבד מה טוב לך. ייתכן מאוד שהגזמתי בדיאגנוזה שלי, והשלכתי עלייך אבל עצם השאלה שלך נשמע לי קצת מסוכן. למרות שזה נגיש ונראה מגניב בפורנו, לנסות להגשים את הפנטזיות הכי פרועות שלנו בלי עזר כנגדינו שאנחנו סומכות עליו זה לא עניין פעוט, ויכול להשאיר לך צלקות בלב כל החיים. |
20
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
15 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
15 בפבר׳ 2025
אני וזה(נשלטת) • 15 בפבר׳ 2025
Kitty frank כתב/ה: נראה לי שזה תלוי בבן אדם שמולך, וביכולת שלך להבדיל אם מדובר בדוש או בממתק.
המלצה שלי- אם יש ספק אין ספק. ובכלל, אם גילית בגיל מאוחרמדי (כמוני) שאת גרועה בלבחור גברים טובים, מומלץ לקחת כמה חודשים-שנה, לעשות הרבה טיפול, לחזק את הקשר שלך עם אמך, אחיותייך והחברות ולחזור לצאת עם אנשים כשיש לך בסיס תמיכה רחב, שעוזר לך לחשוב ולעבד מה טוב לך. ייתכן מאוד שהגזמתי בדיאגנוזה שלי, והשלכתי עלייך אבל עצם השאלה שלך נשמע לי קצת מסוכן. למרות שזה נגיש ונראה מגניב בפורנו, לנסות להגשים את הפנטזיות הכי פרועות שלנו בלי עזר כנגדינו שאנחנו סומכות עליו זה לא עניין פעוט, ויכול להשאיר לך צלקות בלב כל החיים. מסכימה מאוד אני לא יודעת אם ישלי נטיה לבחור גברים שלא טובים לי. אני חושבת כשאני שקולה אני יודעת שהם לא טובים לי, וכשאני חרמנית ונואשת כבר לא אכפת לי ואני הולכת על האופציה "הכי פחות גרועה". לשמחתי אני לא לוקחת החלטות כשאני חרמנית אלא אם כן ישלי שולט.ת שאני סומכת עליו.ה, אבל עדיין כשאני מציינת את זה בשלב החיפוש מרגיש לי שקשה לי להבדיל למה מתלהבים מזה כשמתלהבים מזה. |
3
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
15 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
15 בפבר׳ 2025
Kitty frank • 15 בפבר׳ 2025
למה בעצם לציין את זה בשלב החיפוש?
|
3
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
15 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
15 בפבר׳ 2025
Lucerna(נשלטת) • 15 בפבר׳ 2025
בתפיסה שלי זו פנטזיה למימוש במערכת יחסים ארוכה כשיש בטחון ואמון והיכרות אמיתית של הפרטנר וגם הוא אותך.
במידה ולא- נקודת התחלה טובה זה לנסות לבדוק לפני האם אותו הגבר שמסרסר בך מצפה לקבל תמורה כלשהי, לאו דווקא כלכלית כמו למשל שיפור במעמד החברתי (ואז זו תהיה הגשמת פנטזיה הדדית לו ולחברים שלו). אני לא יודעת עד כמה זה מתכתב עם הפנטזיה שלך אבל במידה ואת זו שבוחרת את הגברים מראש איתם תקיימי יחסים אולי תהיה לך יותר וודאות\שליטה. |
10
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
15 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
15 בפבר׳ 2025
איה74 • 15 בפבר׳ 2025
לתמצת את ההגיון במשפט אחד, קודם מוצאים בן אדם ואז חולקים איתו פנטזיה. אפשר כמובן לעשות הפוך, אבל כשמדובר בפנטזיה עם פוטנציאל כלכך נפיץ לנפש, לא הייתי לוקחת את הסיכון.
כמי שחולקת איתך את הקינק, לפחות לגבי עצמי אני יודעת שזה מגיע מחיבור למקומות פחות טובים. ולכן, כדאי גם לחשוב בהגיון. |
11
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
15 בפבר׳ 2025
Re: ההבדל בין סרסור כקינק לסרסור מיזוגני
לפני חודש •
15 בפבר׳ 2025
שוסי • 15 בפבר׳ 2025
אני וזה כתב/ה: היי היי
אז לאחרונה יצא לי להכיר ולחקור יותר את פנטזיית הסרסור שלי, ויצא לי לתהות: איך מבדילות בין גבר שמסר נשים כי הוא מיזוגן וחושב שהוא עליון עליהן לבין גבר שמסר בי על מנת להגשים לשנינו פנטזיה או קינק? זה גם בקטע של פורסד בי (שיכריחו אותי להיות עם גברים באופן כללי) וגם בקטע של סרסור (שגבר ישלח אותי לענג גבר אחר) ומאוד קשה לי להבדיל בין גברים שמחפשים לנצל אותי לבין גברים שמחפשים להגשים פנטזיה הדדית. אז מי שיש לו.ה שנקל בעניין, מוזמן.ת לתרום אותו כאן ![]() האם מדובר בסירסור בתשלום? אם כן, מי בסופו של דבר יקבל את הכסף? |
0
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
15 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
15 בפבר׳ 2025
slave for ever(נשלט) • 15 בפבר׳ 2025
Forced bi זה עם אותו המגדר
נשים עם נשים גברים עם גברים אישה וגבר זה לא Forced bi |
0
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
15 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
15 בפבר׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 15 בפבר׳ 2025
slave for ever כתב/ה: Forced bi זה עם אותו המגדר
נשים עם נשים גברים עם גברים אישה וגבר זה לא Forced bi לא בהכרח אישה לסבית עם גבר זה אכן פורסד בי. פורסד בי זה לכפות אקט מיני עם המגדר שלא נמשכים אליו. (כשמניחים שיש משיכה אל מגדר אחד בלבד) ולכן, עבור גבר גיי זה יהיה אקט עם אישה. עבר אישה לסביות זה יהיה אקט עם גבר. ועבור סטרייטים זה יהיה מה שתיארת. |
4
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
15 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
15 בפבר׳ 2025
לייזר 1 • 15 בפבר׳ 2025
אף גבר שפוי שאני מכיר לא יבוא לחברים שלו ויגיד ״שומעים יש לי מישהי נשלטת בדסמית בואו נעשה עליה אורגיה״
ככל הנראה שמדובר הרצון להגשמת פנטזיה וברוב הסיכויים בגלל שמדובר בצירוף גבר ולא אישה אז זה יותר הגשמה עבורך. ברור ששמעתי על כאלו שעשו את זה ומדובר בעבריינים או בכמה דפוקים שהם חושבים שהם סוג של אלוהים ואת זה אפשר לגלות די בקלות. מדובר בכל כך מעטים לעומת הכלל. ואני חושב שגם ללא קשר כל פנטזיה צריכה להיבדק מאיזה מקום הרגשי זה בא. בעייני כאלה דברים צריכים להיות עם אדם שיש איתו חיבור נכון והבנה והכי חשוב ביטחון (וזה לוקח זמן) קיצר גברים אנחנו אחלה. לא כולם אבל הרוב הגדול 😎 |
0
|