Yossiii |
![]()
לפני חודש •
16 בפבר׳ 2025
אשתי לא בעניין
לפני חודש •
16 בפבר׳ 2025
Yossiii • 16 בפבר׳ 2025
היי אני נשוי שלוש שנים , אוהב את אשתי מאוד. אני אדם דומיננטי מאוד והיא מאוד מופנמת , ותמיד בער בי הצד הנשלט..
הייתי מאוד רוצה להכניס את אשתי למקום דומיננטי יותר, אבל היא בטבעה מאוד לא כזו, בטח לא כלפיי למרות שאני מנסה ורומז לה היא ממש רחוקה מזה , עצות איך להדליק אותה להיות דומיננטית , תודה |
1
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
16 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
16 בפבר׳ 2025
Seayam • 16 בפבר׳ 2025
לא משנה כמה תשקה מלפפון, הוא לא יהפוך לעגבניה. או לשולטת.
|
17
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
17 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
17 בפבר׳ 2025
bondman(נשלט){FLR} • 17 בפבר׳ 2025
פנק אותה.
תמליך אותה. כמו שאני הפכתי את אשתי למלכה הונילית. זה אומנם פירורים. אבל זה מה יש. שליטה מלמטה זה החיים. ![]() |
5
|
אליפסה(שולטת) |
![]()
לפני חודש •
17 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
17 בפבר׳ 2025
אליפסה(שולטת) • 17 בפבר׳ 2025
1. אל תדבר ברמזים, תהיה כן, פתוח ואמיתי. רמזים רלוונטים למי שבקטע, או לטלפתים. נשמע שהיא לא זה ולא זה. אם אינך מסוגל לדבר על זה, זה לא יקרה.
2. יחד עם זאת, אל תחפור ואל תפיל עליה יותר מדי בבת אחת. תהיה סבלני והדרגתי. 3. נסה בעיקר ליצור חוויות טובות של שליטה. נסה להקרין תשוקה ולא חוסר מרוצות. 4. אם יש ביניכם זוגיות טובה ותקשורת טובה אני מאמינה שתוכלו להיפתח לחוויות חדשות. אבל אנשים לא משנים את טבעם. כמו כן, הציפיה שבת הזוג תשנה את טבעה, או פתאום תגלה שהיא רוצה להיות "אישה אחרת", לא עושה טוב לזוגיות. |
6
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
20 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
20 בפבר׳ 2025
EmeraldPrince(נשלט) • 20 בפבר׳ 2025
תתחיל מהדברים הקטנים, תן לה להרגיש מלכה בבית. נקה לה את הבית, שטוף בעצמך את הכלים. תכין לה ארוחה חמה כשהיא חוזרת מהעבודה, ותציע לה להוריד לה את הנעליים ולעשות לה מסאג' ברגליים.
פנק אותה קודם כל בלי ללחוץ עליה ובלי לבקש תמורה. ותן לה חוויה כיפית של שירות ושליטה. תראה אם היא נהנית מזה קודם כל, והאם היא מוכנה להתפתח איתך. חשוב שגם אתה תהיה עם ביטחון בנשלטות שלך ולא תתבייש במי שאתה. ככה לאט לאט תוכלו לבדוק גבולות ביחד ולנסות חוויות של שליטה... איך היא תגיב, אם למשל, תנשק לה את הרגליים בזמן שאתם ביחד יושבים על קפה או צופים בטלוויזיה? איך היא תגיב אם תבקש ממנה יפה שתביא לך סטירה? איך היא תגיב אם תבקש ממנה פעם אחת לקשור אותך במיטה ולשחק עם הגוף שלך איך שהיא רוצה. אם היא זורמת תציג לה עוד חוויות כל פעם ותבדוק אם היא נהנית ומה עושה לה את זה. למשל 'ממש נהניתי שקשרת אותי למיטה... אבל כל הזמן דמיינתי אותך עומדת על הגוף שלי עם כל המשקל שלך ומכאיבה לי. בא לי ממש שתדרכי עליי פעם הבאה, מה את אומרת?' ככה לאט ובזהירות. אני מאמין שאין דבר כזה לגמרי שולטת או ונילית, כי כל אחת היא איפה שהוא על הסקאלה של השליטה, ורק צריך לבדוק איפה עם הרבה פתיחות |
1
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
20 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
20 בפבר׳ 2025
Bluecollar(שולטת) • 20 בפבר׳ 2025
אליפסה כתב/ה: 1. אל תדבר ברמזים, תהיה כן, פתוח ואמיתי. רמזים רלוונטים למי שבקטע, או לטלפתים. נשמע שהיא לא זה ולא זה. אם אינך מסוגל לדבר על זה, זה לא יקרה.
2. יחד עם זאת, אל תחפור ואל תפיל עליה יותר מדי בבת אחת. תהיה סבלני והדרגתי. 3. נסה בעיקר ליצור חוויות טובות של שליטה. נסה להקרין תשוקה ולא חוסר מרוצות. 4. אם יש ביניכם זוגיות טובה ותקשורת טובה אני מאמינה שתוכלו להיפתח לחוויות חדשות. אבל אנשים לא משנים את טבעם. כמו כן, הציפיה שבת הזוג תשנה את טבעה, או פתאום תגלה שהיא רוצה להיות "אישה אחרת", לא עושה טוב לזוגיות. מוסיפה. אין קיצורי דרך הכל צריך להיות בהדרגה. שליטה זה תהליך. זה תהליך של הכרות, תהליך של בחינה והתנסות וזה תהליך של למידה ומרחב של למידה. צריך להיות פתוח מאוד ולדבר על הכל. לא על הציפיות אלא על מה עלה מבחינת רגש ווהפחדים והחששות. בלי ציפיות |
3
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
22 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
22 בפבר׳ 2025
dark enlightment(שולט) • 22 בפבר׳ 2025
היא פשוט לא בעניין, למרות שניסית כבר כמה פעמים ואתה מכיר אותה כבר טוב מאוד כאשתך.
תן לה להיות כפי שהיא בוחרת ואוהבת להיות. ונילית. |
2
|