![]() |
![]()
לפני חודש •
17 בפבר׳ 2025
שולט/ת רק מבחוץ
לפני חודש •
17 בפבר׳ 2025
bardogo(שולט) • 17 בפבר׳ 2025
אני מכיר מישהי בתור נשלטת.
שנים רבות כבר. מבחוץ, היא תמיד דואגת להבהיר שהיא שולטת - ככה היא רואה את עצמה. למרות שמבפנים היא מרגישה נשלטת וטוב לה עם המקום הזה (ככה הסתמן בשיחות שעשינו). מה אתם חושבים על סיטואציה כזו? סיטואציה שאדם מציג את עצמו בתור שולט ולפעמים מתנהג ככה גם, אבל זה מרגיש לו כמו זיוף, זה מרגיש לו שהוא בפנים נשלט ופשוט לא מוכן להשלים עם זה בצורה מלאה (שוב - מילים שלה). |
0
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
17 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
17 בפבר׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 17 בפבר׳ 2025
שזה מסע שלה לעבור מול עצמה, ושלא תמיד קל למצוא למי להתמסר, לא לנשים ולא לגברים, אז לפעמים בוחרים לקחת את הצד המוביל והשולט רק כדי לקבל בדסמ.
יש לא מעט שולטים שפועלים כך. שברגע שהם מוצאים אל מי להתמסר יוצא כל הצד הנשלט |
14
|
גוני בחור אחראי |
![]()
לפני חודש •
17 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
17 בפבר׳ 2025
גוני בחור אחראי • 17 בפבר׳ 2025
מסכים עם השולטת מעליי
זה תופס גם לגבי נשים שמחליטות לעבור צד לנשים ויש מצב גם ההפך |
0
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
17 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
17 בפבר׳ 2025
bardogo(שולט) • 17 בפבר׳ 2025
StreetCat כתב/ה: שזה מסע שלה לעבור מול עצמה, ושלא תמיד קל למצוא למי להתמסר, לא לנשים ולא לגברים, אז לפעמים בוחרים לקחת את הצד המוביל והשולט רק כדי לקבל בדסמ.
יש לא מעט שולטים שפועלים כך. שברגע שהם מוצאים אל מי להתמסר יוצא כל הצד הנשלט תגובה מהממת 🙏🏻 |
1
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
20 בפבר׳ 2025
לא כולם מעמידים פנים כל הזמן, חלק סתם משנים דיעה. מותר.
לפני חודש •
20 בפבר׳ 2025
teacher(שולט) • 20 בפבר׳ 2025
אנשים משתנים ומשנים. מתנסים ומנסים.
הכרתי מישהו ששולט על גברים ונשלט על ידי נשים. הכרתי אנשים שהתחילו נשלטים והפכו לשולטים וגם כאלה שעשו את המסלול ההפוך וגם את אלה שעשו את הדרך חזור. הכרתי פטישיסטים שהסכימו לקבל כאב רק כדי לייצר מגע עם הפטיש שלהם. המחשבה שאנחנו יכולים לנהל על זה דיון של ״טוב״ או ״רע״ היא מצחיקה בעיני. כאדם שמסתכל מהצד על השינוי, מה זה משנה לאמא ש׳לי למה הם שינו? את מי זה מעניין? ולמה הם צריכים את הביקורת שלנו? אין שום הבדל בחוסר הבושה בלהיות שולט או נשלט ואם בנאדם נאבק בזה בתוך עצמו, אנחנו צריכים להיות האחרונים לבקר אותו על זה. או לפחות כך נדמה לי. |
3
|