|
|
לפני 11 חודשים •
18 בפבר׳ 2025
מערכות יחסים בדסמית ובתולין
לפני 11 חודשים •
18 בפבר׳ 2025
variation(נשלט) • 18 בפבר׳ 2025
היי, אני בן 26 ועדיין בתול, בתול מבחירה, עוד לא הייתה לי בת זוג ותודה לאל הכל בסדר איתי פנימית וחיצונית
אותי העסיקה המחשבה על איך בנות מסתכלות על זה, ומשם זה הוביל אותי לשאלה של מה אני עושה פה באתר בכלל? הייתם נמנעים מלהתחיל מערכת יחסים בדסמית עוד לפני שהייתה לכם מערכת יחסים ונילית/אינטימית? מחפש להשכיל ממכם ולהימנע מטעויות, תודה רבה לעונים |
|
|
|
|
לפני 11 חודשים •
18 בפבר׳ 2025
לפני 11 חודשים •
18 בפבר׳ 2025
שוסי • 18 בפבר׳ 2025
אני משערת שחלק מהאנשים כאן לא נמשכים כלל למערכות יחסים וניליות ולכן אין להם ממש ברירה.
משום מה הדיפולט הוא תמיד מסוג מאוד מסוים( גבר אחד ואשה אחת במערכת יחסים מאוד מסוימת), אבל לא לכולם זה מתאים וזה ממש בסדר. אם אתה בתול מבחירה, אולי מערכת יחסים הטרונורמטיבית כזו, פשוט לא מושכת אותך. ואז זה גם ככה לא משנה מה אחרים עושים. |
|
|
|
|
לפני 11 חודשים •
18 בפבר׳ 2025
לפני 11 חודשים •
18 בפבר׳ 2025
► שוסי כתב/ה: אני משערת שחלק מהאנשים כאן לא נמשכים כלל למערכות יחסים וניליות ולכן אין להם ממש ברירה.
משום מה הדיפולט הוא תמיד מסוג מאוד מסוים( גבר אחד ואשה אחת במערכת יחסים מאוד מסוימת), אבל לא לכולם זה מתאים וזה ממש בסדר. אם אתה בתול מבחירה, אולי מערכת יחסים הטרונורמטיבית כזו, פשוט לא מושכת אותך. ואז זה גם ככה לא משנה מה אחרים עושים. שוסייי אני "בוחר" להיות בתול כי עדיין לא הכרתי מישהי שיש לי משיכה פנימית וחיצונית אליה, אני יכול לאבד את הבתולין אבל זה יגעיל אותי, לא המחשבה על זה, פיזית הלהיות ערום עם מישהי שאין לי חיבור איתה מגעילה אותי, הלוואי והיה לי את היכולת להינות סתם ככה כמו הרבה אחרים ודווקא נראלי מאוד כיף לעשות סקס, כנראה שיותר כיף להיות נעול בכלובון ולשרת אישה חזקה אבל אני חושב שאני יכול להינות ממערכת יחסים ונילית כשיש חיבור עם הצד השני סתם תוהה אם זאת לא קפיצה גדולה מידי מחוסר ניסיון ונילי(ואינטימי) מוחלט למערכת יחסים בדסמית |
|
|
|
|
לפני 11 חודשים •
18 בפבר׳ 2025
לפני 11 חודשים •
18 בפבר׳ 2025
גבעות(נשלט) • 18 בפבר׳ 2025
המשיכה האישית שלי לבדסמ התפתחה הרבה יותר לעומק מהמשיכה הטבעית שלי לנשים. הייתי קורא ארוטיקה בדסמית, נמשך לפורנו הקינקי יותר, וגולש בפורומים כמו שכאן כצופה פסיבי, אפילו בלי לפתוח חשבונות.
את הבתולין נתתי בגיל 27, במערכת יחסים ונילית לחלוטין. לפני כן פשוט לא הייתי מוטרד מכך. לא הטריד אותי שאין חברה, שאין שולטת, שאין מלבד עצמי לי. מה שהניע אותי היתה העצמאות והסבלנות לתת לדברים לקרות מעצמם. העדפתי שיימצאו אותי הנשים הנכונות מאשר שאחפש וארדוף אחריהן. האפקט המיידי אחרי הפרידה מהחברה הראשונה היה מעין פתיחה של הצ׳אקרה. כן פתחתי פרופילים, כן חיפשתי קבוצות, כן הצגתי את עצמי. ועדיין נתתי לכל הפרטנריות הבדסמיות (בהתחלה אונליין ואז גם במציאות) ליזום את הפנייה אליי. האסטרטגיה דומה אבל הדרייב הוגבר משמעותית כי כשיש התאמה אז זו חוויה נהדרת בבדסמ או בוונילה. אחרי האקספוזיציה הזו, אתן לך שתי תשובות לשאלות ששאלת: מה אתה עושה כאן באתר? תלוי בך. תקרא, תכתוב, תצ׳וטט, תתחרמן.. תפנים תובנות ותחצין את מה שאתה רוצה לשדר. כשתהיה פתוח לכך, יש סיכוי שהמישהי הנכונה תקלוט את התדר. תזכור שהכלוב הוא יותר מאתר הכרויות. עובדה שהמון זוגות עדיין פעילים כאן ומשתפים גם בתוך מערכות היחסים שלהם. תיחשף. תבין ותלמד ככה את עצמך. האם להימנע מבדסמ לפני אינטימיות ונילית? קשה לענות.. עם הזמן למדתי על עצמי שהמשיכה שלי לבדסמ ולשליטה חוצה גם מין ומגדר. השולט או השולטת הנכונה כשהם מיישמים את השליטה כמו שאני אוהב מדליקים אותי לא פחות מהנשים אליהן אני נמשך מינית. אפילו יותר לפעמים. בדסמ עבורי הוא וקטור אחר של משיכה. והארה על המשפט האחרון. זה שעברתי את המסלול הונילי קודם לא מנע ממני לעשות טעויות כבר אז. ועוד טעויות בבדסמ. ועוד פגיעות וחיכוכים. בקטע הזה לא משנה איזה סוג מערכת יחסים תגיע קודם. אפשר לנסות להתכונן ולהימנע מטעויות, אבל מתישהו גם נסיון חיים עוזר. זה בסדר לטעות אם מכירים בטעות. זה מצויין כשלומדים ממנה. אם שומרים האחד על השנייה והשני על האחת. ואם צומחים. |
|
|
|
|
לפני 11 חודשים •
18 בפבר׳ 2025
לפני 11 חודשים •
18 בפבר׳ 2025
טלי35(שולטת) • 18 בפבר׳ 2025
אני אוהבת בתולים.
יש משהו ממש מרגש בלקחת אותם (לקבל?). אתה בחיים לא שוכח את הראשונה שלך. וזה מאוד בדסמי ומאוד מרגש בעיניי. אז לדעתי אל תתרגש. תהיה אתה והיה בסדר. לכל סטיה/ מצב/ סיטואציה יש תגית פורנו. שום דבר לא באמת כזה נדיר או אבוד 😉 **התגובה הזו היא תרומתי לדיון כי שאלת ולא הזמנה לכתוב לי בפרטי. |
|
|
|
|
לפני 11 חודשים •
18 בפבר׳ 2025
לפני 11 חודשים •
18 בפבר׳ 2025
shirazbar(שולטת) • 18 בפבר׳ 2025
לדעתי כן.
ולא הבתולין עצמם הם הסיבה. חושבת שנכון יותר להתחיל בהיכרות הפשוטה והיפה בין גבר ואשה. ככה טבעי בלי התוספות ואז להשתדרג עם קינקים. להכיר את עצמך, גופך, מה עושה לך טוב. ברגע שבדסמ נכנס הקשר במהותו היררכי. אומנם אתה נשמע כאחד שיודע להציב גבולות ומכיר את עצמו אבל אתה צעיר וחסר נסיון. אינך מכיר את הסחף הוא חזק ומשבש לפעמים. עלול לקבע אותך עד למצב שתתקשה להינות מהבסיס וחבל. בסופו של דבר חשוב שתהיה שלם עם הבחירה שלך, גם אם בסוף בהסתכלות אחורה היא הייתה שגויה. |
|
|
|
|
לפני 11 חודשים •
18 בפבר׳ 2025
לפני 11 חודשים •
18 בפבר׳ 2025
► טלי35 כתב/ה: אני אוהבת בתולים.
יש משהו ממש מרגש בלקחת אותם (לקבל?). אתה בחיים לא שוכח את הראשונה שלך. וזה מאוד בדסמי ומאוד מרגש בעיניי. אז לדעתי אל תתרגש. תהיה אתה והיה בסדר. לכל סטיה/ מצב/ סיטואציה יש תגית פורנו. שום דבר לא באמת כזה נדיר או אבוד 😉 **התגובה הזו היא תרומתי לדיון כי שאלת ולא הזמנה לכתוב לי בפרטי. תודה רבה אני לא בטוח שהבנתי אותך עד הסוף לגבי השאלה שלי, אני מניח שאת מתכוונת שזה בסדר להתחיל מערכת יחסים בדסמית לפני שהייתה לי מערכת יחסים רגילה ונילית עם מישהי? |
|
|
|
|
לפני 11 חודשים •
18 בפבר׳ 2025
לפני 11 חודשים •
18 בפבר׳ 2025
► shirazbar כתב/ה: לדעתי כן.
ולא הבתולין עצמם הם הסיבה. חושבת שנכון יותר להתחיל בהיכרות הפשוטה והיפה בין גבר ואשה. ככה טבעי בלי התוספות ואז להשתדרג עם קינקים. להכיר את עצמך, גופך, מה עושה לך טוב. ברגע שבדסמ נכנס הקשר במהותו היררכי. אומנם אתה נשמע כאחד שיודע להציב גבולות ומכיר את עצמו אבל אתה צעיר וחסר נסיון. אינך מכיר את הסחף הוא חזק ומשבש לפעמים. עלול לקבע אותך עד למצב שתתקשה להינות מהבסיס וחבל. בסופו של דבר חשוב שתהיה שלם עם הבחירה שלך, גם אם בסוף בהסתכלות אחורה היא הייתה שגויה. יפה מאוד, תודה רבה! האמת שזו גם המחשבה שלי, והיא גם הייתה ממש מרגיעה אותי אבל יש משהו שמפריע לי וזה שברגע שאמצא מישהי שנוח לי איתה ואני מרגיש בטוח ויש חיבור ומשיכה בינינו, למה שזה לא יהפוך לזוגיות כבר? קשה לי המחשבה לעשות סקס עם מישהי שהיא לא תיהיה הבת זוג שלי, באמת זו ההרגשה שלי ואני יודע שזה אחלה תכונה בתור גבר בזוגיות, אבל כגבר רווק זה מונע ממני הכל ואם יהיה לי זוגיות ואתנסה בבוא מין הימים בסקס ונילי, מכאן שאוכל להתפלל לאלוהים שיהיה לי בת זוג בדסמית או אפילו קצת קינקית בשביל לנסות יחסי שליטה, אם לא אז דיי הלך עלי, אז אני קצת לא רגוע מהעניין |
|
|
|
|
לפני 11 חודשים •
18 בפבר׳ 2025
לפני 11 חודשים •
18 בפבר׳ 2025
טלי35(שולטת) • 18 בפבר׳ 2025
► variation כתב/ה: ► טלי35 כתב/ה: אני אוהבת בתולים.
יש משהו ממש מרגש בלקחת אותם (לקבל?). אתה בחיים לא שוכח את הראשונה שלך. וזה מאוד בדסמי ומאוד מרגש בעיניי. אז לדעתי אל תתרגש. תהיה אתה והיה בסדר. לכל סטיה/ מצב/ סיטואציה יש תגית פורנו. שום דבר לא באמת כזה נדיר או אבוד 😉 **התגובה הזו היא תרומתי לדיון כי שאלת ולא הזמנה לכתוב לי בפרטי. תודה רבה אני לא בטוח שהבנתי אותך עד הסוף לגבי השאלה שלי, אני מניח שאת מתכוונת שזה בסדר להתחיל מערכת יחסים בדסמית לפני שהייתה לי מערכת יחסים רגילה ונילית עם מישהי? בעיניי כן. יותר מבסדר אבל זה לא אומר שזה בסדר גם בשבילך. זה רק אתה יודע |
|
|
|
|
לפני 11 חודשים •
19 בפבר׳ 2025
לפני 11 חודשים •
19 בפבר׳ 2025
shirazbar(שולטת) • 19 בפבר׳ 2025
► variation כתב/ה: ► shirazbar כתב/ה: לדעתי כן.
ולא הבתולין עצמם הם הסיבה. חושבת שנכון יותר להתחיל בהיכרות הפשוטה והיפה בין גבר ואשה. ככה טבעי בלי התוספות ואז להשתדרג עם קינקים. להכיר את עצמך, גופך, מה עושה לך טוב. ברגע שבדסמ נכנס הקשר במהותו היררכי. אומנם אתה נשמע כאחד שיודע להציב גבולות ומכיר את עצמו אבל אתה צעיר וחסר נסיון. אינך מכיר את הסחף הוא חזק ומשבש לפעמים. עלול לקבע אותך עד למצב שתתקשה להינות מהבסיס וחבל. בסופו של דבר חשוב שתהיה שלם עם הבחירה שלך, גם אם בסוף בהסתכלות אחורה היא הייתה שגויה. יפה מאוד, תודה רבה! האמת שזו גם המחשבה שלי, והיא גם הייתה ממש מרגיעה אותי אבל יש משהו שמפריע לי וזה שברגע שאמצא מישהי שנוח לי איתה ואני מרגיש בטוח ויש חיבור ומשיכה בינינו, למה שזה לא יהפוך לזוגיות כבר? קשה לי המחשבה לעשות סקס עם מישהי שהיא לא תיהיה הבת זוג שלי, באמת זו ההרגשה שלי ואני יודע שזה אחלה תכונה בתור גבר בזוגיות, אבל כגבר רווק זה מונע ממני הכל ואם יהיה לי זוגיות ואתנסה בבוא מין הימים בסקס ונילי, מכאן שאוכל להתפלל לאלוהים שיהיה לי בת זוג בדסמית או אפילו קצת קינקית בשביל לנסות יחסי שליטה, אם לא אז דיי הלך עלי, אז אני קצת לא רגוע מהעניין אז מה רע? תהיה לך זוגיות ונילית וכשתחליט שאתה רוצה להתנסות תמצא קשר אחר. גם אם תחווה חודש, שנה, שנתיים הכל פתוח. |
|
|