![]() |
![]()
לפני חודש •
22 בפבר׳ 2025
praise kink = קינק סגידה מהצד הדומי
לפני חודש •
22 בפבר׳ 2025
Sunna סאנה(שולטת) • 22 בפבר׳ 2025
חשבתי על זה מעט ואני רוצה לשתף כי המחשבה משעשעת אותי, אבל גם מעניין אותי לשמוע מה אחרות-ים חושבות:
אני חושבת שקינק של דומ-ית ל"סגידה" ו"הערצה" זה בעצם praise kink (כפי שנראה אצל סאבים-ות) אבל בפונט אחר. עכשיו כרגיל ניכנס לעומק של זה קצת: לאחר מספר שנים בו לא כל כך הבנתי את עצמי, אני יודעת שכדומית עדיין יש לי praise kink. אני אוהבת כשאומרים לי שאני דומית טובה, שאני כל כך יפה ומוצלחת, שאני עושה עבודה טובה בשליטה שלי, שהפרטנר-ית נהנית ומתקשרת את זה. הרגע בו הבנתי שזה בעצם בייסקלי נוגע לי בנקודות מאוד דומות ומפעיל אצלי הנאה והתרגשות דומה למה שאני מרגישה כש"מעריצים" אותי (לאחר שנוצר קשר, לא יש מאין, אל תפנו אלי בתור "מלכה" או "אלה") היה מעניין ומצחיק באותו הזמן. אני חושבת שב"סגידה" ספציפית, הנקודה בה זה יוצא מpraise היא בכך שלפעמים יש שם אלמנט של התייחסות אל הדומ-ית כ"יותר מאדם" (אל-ה, טובה יותר מכל אדם אחר), ובתפיסה שלי של praise kink היחס הוא כ"אתה מי שאתה וזה נהדר", אבל בכנות? אני חושבת שזה די אותו הדבר אבל בפונט אחר. |
4
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
22 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
22 בפבר׳ 2025
bondman(נשלט){FLR} • 22 בפבר׳ 2025
את צודקת.
שולטים שלא רוצים שהפרטנר שלהם יהנו, לא ראויים להערצה. |
0
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
22 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
22 בפבר׳ 2025
Sunna סאנה(שולטת) • 22 בפבר׳ 2025
bondman כתב/ה: את צודקת.
שולטים שלא רוצים שהפרטנר שלהם יהנו, לא ראויים להערצה. אני מודה שזה לא מה שניסיתי לומר בפוסט הזה, אבל זה לא אומר שזה לא משפט נכון |
1
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
23 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
23 בפבר׳ 2025
MorTea • 23 בפבר׳ 2025
לא מדויק. כפי שהסברת, האחד אומנם גורם לשני- כשנשלט/ת סוגד לשולט/ת הוא למעשה רואה בהם משהו שהוא מעבר לגדר ה-"רגיל" ולכן מהלל ומשבח אותם ראשית על מי שהם, ואחר כך על פועלם, עבודתם.
מנגד, שולט/ת שמשבחים אותם מרגישים מוחמאים ומשם מגיע ה-praise kink. אולם, הם בכל זאת אינם שווים. בסגידה ישנם אלמנטים נוספים שלא מוזכרים ב-praise kink כמו הצורך בשירות אותו אדם 'נשגב' וראייה שלו כדבר המושלם בעינייך. בקיצור, יש דמיון אבל אין חפיפה (יאללה החזרת אותי לשיעורי גיאומטריה עם זה 😂). |
0
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
23 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
23 בפבר׳ 2025
LordValderon(שולט) • 23 בפבר׳ 2025
לא הייתי אומר שכל praise kink זה סגידה.
גם להגיד לנשלטת ״ילדה טובה״ זה praise kink. |
0
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
23 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
23 בפבר׳ 2025
Sunna סאנה(שולטת) • 23 בפבר׳ 2025
LordValderon כתב/ה: לא הייתי אומר שכל praise kink זה סגידה.
גם להגיד לנשלטת ״ילדה טובה״ זה praise kink. וזה אכן ממש לא מה שאמרתי זה רק מה שיש בכותרת |
1
|