![]() |
![]()
לפני חודש •
27 בפבר׳ 2025
לשולטים/ות - איך אפשר להפתיע אתכם?
לפני חודש •
27 בפבר׳ 2025
Blue Puppy(נשלטת) • 27 בפבר׳ 2025
באילו דרכים תשמחו שהנשלטות והנשלטים שלכם יפתיעו אתכם?☺️
זרקו מחשבות ורעויונות מקוריים לנשלטים ולנשלטות כאן😍 |
1
|
mister z(שולט) |
![]()
לפני חודש •
27 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
27 בפבר׳ 2025
mister z(שולט) • 27 בפבר׳ 2025
כשנשלטת תפנה אליי מיוזמתה.....
פשוט תחשבו מה הייתם עושים בכל זוגיות אחרת ההבדל לא כזה גדול |
2
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
27 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
27 בפבר׳ 2025
הוא(שולט) • 27 בפבר׳ 2025
לא מפתיע אבל מתבקש
במקום רשימות מכולת מה היא צריכה רוצה פשוט לשאול איך איפה מתי הוא רוצה אותה איך אפשר לשרת מה יענג ישמח כזה. |
2
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
27 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
27 בפבר׳ 2025
מלישס(סדיסטית) • 27 בפבר׳ 2025
אם יש משהו ספציפי שהם אוהבים,פשוט לתת להם אותו בהפתעה...
זה יכול להיות מאכל אהוב/פריט לבוש אהוב כלשהו /אולי הופעה של אמן שהם אוהבים/הצגה/סרט... ואולי גם ללבוש בשבילם משהו שאוהבים לראות עליך... בקיצור. האפשרויות רחבות. הכול תלוי בהכרות בינכם ![]() אפשר גם תמיד להגיד שאתה מעוניין להפתיע ואם יש משהו שהיא/הוא היו רוצים ... |
3
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
28 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
28 בפבר׳ 2025
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 28 בפבר׳ 2025
אסור להפתיע אותי, רק אני קובעת מה עושים!!!
חח. סתם. תכלס הדרכים להפתיע אותי לא קשורות לשליטה. השולטת שבי לא צריכה הפתעות אלא ציות. אבל בתור סתם בנאדם אני אוהבת הפתעות שמעידות על כך שהקשיבו לי, ששמו לב אלי. שמביאים לי דברים שמתישהו אמרתי בהיסח דעת שאני רוצה. שמסדרים לי את הבית לפני שאני באה. שעושים במקומי את הדבר הזה שאני שונאת לעשות. במיטה אני כן אוהבת הפתעות. כשהוא מנסה משהו חדש, זה מרגש ונעים. חח אני מרגישה שאני לא עוזרת ![]() |
7
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
28 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
28 בפבר׳ 2025
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 28 בפבר׳ 2025
אוקיי, אה, מתנות? צעצועים חדשים זה תמיד נחמד.
מה עם פנטזיות? אני אוהבת לשמוע על פנטזיות שלו ואז לשבת על זה זמן מה עד שהוא שוכח שדיברנו על זה, ואז לתכנן סשן בהשראת מה שהוא סיפר לי. זה לא חייב להיות הגשמה מדוייקת אבל זה כן יהיה מגניב. |
6
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
28 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
28 בפבר׳ 2025
dominica(נשלטת) • 28 בפבר׳ 2025
בעיני נשלטת יוזמת ואקטיבית כמו שעשית כאן, זה כבר ממש יפה. מניחה שלא כל שולט יתחבר לווייב כזה, אבל החכמים שבהם כן(:
|
10
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
28 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
28 בפבר׳ 2025
Bluecollar(שולטת) • 28 בפבר׳ 2025
כל מחווה שמראה הקשבה לי ולמה שמעניין אותי
|
6
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
28 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
28 בפבר׳ 2025
Sunna סאנה(שולטת) • 28 בפבר׳ 2025
אני חושבת שכמו שכתבו כאן אחרות-ים, אני מעריכה מאוד הקשבה ועניין, ואני אעריך הצעה של משהו מיוזמת הסאבית, לאחר שדיברנו על כך שזה משהו שמעניין אותי. עם זאת, אני אגיד שההעדפה שלי היא לא שהסאב-ית פשוט כבר יעשו ויבנו הכל וכזה, יחכו שאגיע ויגידו "היי אני מוכנ-ה בואי תעשי", אלא יותר כזה, תתקשר שהיא חשבה על לעשות את הדבר עליו דיברנו, ומבחינתי ההפתעה והכיף הם בהקשבה וההתאמה למה שאמרתי, ומה שדיברנו, וגם בכך שעדיין יזכרו להיות מספיק מכוונים אלי כדי שנוכל לעצב את הפעולה של היוזמה ביחד כדי שעוד יותר תתאים.
ברמה הקינקית של הדבר, אני מעדיפה שהסאב-ית יזכרו שהם יכולים להציע ולפעול, אבל ההחלטה הסופית היא שלי (ברמה הבדסמית, ברמת היחסים מן הסתם הכל יחד), ושלא יפעלו באופן שלוקח כמובן מאליו מה ארצה ובמה אני מעוניינת כמשהו שלא משתנה ושלא צריך לתקשר איתי עליו. |
4
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
28 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
28 בפבר׳ 2025
הוא(שולט) • 28 בפבר׳ 2025
שולטים בהכללה חולי שליטה לא כולם נהנים מהפתעות או יוזמות ללא תאום מראש עם ההנהלה
|
1
|