![]() |
![]()
לפני חודש •
2 במרץ 2025
התאהבות ביחסים בידיאסמים
לפני חודש •
2 במרץ 2025
Blue Puppy(נשלטת) • 2 במרץ 2025
התאהבות והיסחפות בין שולטים/שולטות לנשלטים/נשלטות
בתחילת כל קשר חדש יש ריגוש מאוד גבוה וציפיה לפעמים הדרך לאובססיביות אפילו קלה ההתמסרות ו או הרצון לטוטאליות איך אתם מבחינים בין זה לבין אהבה? אן שמבחינתכם מערכת יחסים של שליטה היא כמו מערכת יחסים ונילית? בין אם מונוגמית או לא. |
3
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
2 במרץ 2025
לפני חודש •
2 במרץ 2025
Master Bruce • 2 במרץ 2025
בדסמ זה כמו חומוס: עושים באהבה או שלא עושים בכלל. למה שאני ארצה לעשות בדסמ עם מישהי שאין לי איתה משהו מעבר? משעמם לי?
|
6
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
2 במרץ 2025
לפני חודש •
2 במרץ 2025
.
נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך ראשון מרץ 02, 2025 9:02 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
0
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
2 במרץ 2025
לפני חודש •
2 במרץ 2025
Master Bruce כתב/ה: בדסמ זה כמו חומוס: עושים באהבה או שלא עושים בכלל. למה שאני ארצה לעשות בדסמ עם מישהי שאין לי איתה משהו מעבר? משעמם לי?
אני חושבת שחיבור ומשיכה זה מין הסתם חשוב השאלה איפה הרגש נכנס האם זו מערכת יחסים זוגית לכל דבר או שיש את הדיסטנס הזה.. אולי אפילו אפשר לקרוא לזה מקצועיות?🤣 0 |
0
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
2 במרץ 2025
לפני חודש •
2 במרץ 2025
Blue Puppy כתב/ה: Master Bruce כתב/ה: בדסמ זה כמו חומוס: עושים באהבה או שלא עושים בכלל. למה שאני ארצה לעשות בדסמ עם מישהי שאין לי איתה משהו מעבר? משעמם לי?
אני חושבת שחיבור ומשיכה זה מין הסתם חשוב השאלה איפה הרגש נכנס האם זו מערכת יחסים זוגית לכל דבר או שיש את הדיסטנס הזה.. אולי אפילו אפשר לקרוא לזה מקצועיות?🤣 0 אני בטוח שיש מי שמחפשים את הדיסטנס הזה אבל כפי ששרו שולה חן ודנה אינטרנשיונל: "אבל אני איני כזאת" |
1
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
2 במרץ 2025
לפני חודש •
2 במרץ 2025
spankit(נשלט){FLR } • 2 במרץ 2025
מה זאת אהבה?
![]() ברור שיש לפחות חיבה מסוימת, כמו שנאמר כאן, אין טעם לעשות אקטים עם מישהי שאין לי כלום איתה. ובטח לא לאורך זמן להשקיע (בין אם מהצד הנשלט או השולט) אחרת זה סתם ניצול. זו משיכה אולי מסוג שונה שמכירים כשמדובר על אהבה רומנטית, אבל ידוע שבמין האנושי יש הרבה גוונים של משיכה וקשר ואהבה, למרות שהתרבות מכוונת למימוש מאוד מאוד מסוים - ואנחנו רואים שבהמון מקרים זה בכלל לא מצליח או שמצליח בצורה חלקית מאוד. וברור שיש מצבים של זוגיות (בין אם מונוגמית או חלקית/פתוחה) שמשולב בה גם קשר השליטה, זה מאוד הגיוני ומתבקש. אבל אני לא מתנה את זה אחד בשני, אם יקרה אז יקרה מה שצריך בזמן הנכון, צריך להיות קשוב לעצמך ולשני ופתוח לאפשרויות. כי יכול להיות גם קשר שליטה בלי זוגיות/אהבה רומנטית שהוא אחלה ומספק |
1
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
2 במרץ 2025
לפני חודש •
2 במרץ 2025
spankit כתב/ה: מה זאת אהבה?
![]() תינוק אל תפגע בי, אל תפגע בי, לא עוד |
3
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
2 במרץ 2025
LOL
לפני חודש •
2 במרץ 2025
spankit(נשלט){FLR } • 2 במרץ 2025
Master Bruce כתב/ה: spankit כתב/ה: מה זאת אהבה?
![]() תינוק אל תפגע בי, אל תפגע בי, לא עוד |
1
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
2 במרץ 2025
Re: התאהבות ביחסים בידיאסמים
לפני חודש •
2 במרץ 2025
תחת כנפיך • 2 במרץ 2025
Blue Puppy כתב/ה: התאהבות והיסחפות בין שולטים/שולטות לנשלטים/נשלטות
בתחילת כל קשר חדש יש ריגוש מאוד גבוה וציפיה לפעמים הדרך לאובססיביות אפילו קלה ההתמסרות ו או הרצון לטוטאליות איך אתם מבחינים בין זה לבין אהבה? אן שמבחינתכם מערכת יחסים של שליטה היא כמו מערכת יחסים ונילית? בין אם מונוגמית או לא. נראה לי שבדסם מקצין את הרגשות. אבל הם קיימים גם בהתאהבות רגילה. אבל בהמשך יש שחיקה מסוימת. ואז הרגשות הם די דומים לזוגיות רגילה. אבל אני לא מומחה. יותר אינטואיציה שלי |
1
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
3 במרץ 2025
לפני חודש •
3 במרץ 2025
MorTea • 3 במרץ 2025
לפי דעתי זה בדיוק כמו ההבדל בין אהבה חברית לאהבה זוגית. האחד יכול להוביל לשני או שמלכתחילה שניהם היו קיימים בהתחלה, או שלחילופין, זה יכול פשוט לא להתפתח לשום מקום.
אז לשאלתך, כן יש הבדל בניהם, אבל האחד לא מחייב את קיומו של השני וגם לא סותר אותו. |
5
|