![]() |
![]()
לפני 4 שבועות •
3 במרץ 2025
סקס- רובוטים ובדסמ, אפשרי בכלל?
לפני 4 שבועות •
3 במרץ 2025
איה74 • 3 במרץ 2025
הרי רובוטים לסקס כדבר שבשיגרה הם רק עניין של זמן.
אבל לאור שלושת החוקים של אסימוב, האם יכולים להיות רק רובוטים סאביים? האם רובוט שולט/ת יכול להתקיים? |
2
|
![]() |
![]()
לפני 4 שבועות •
3 במרץ 2025
לפני 4 שבועות •
3 במרץ 2025
תחת כנפיך • 3 במרץ 2025
אם שלושת החוקים הם:
1. לא יפגע רובוט לרעה בבן אדם; ולא יניח, במחדל, שאדם ייפגע". 2. "רובוט חייב לציית לפקודותיו של אדם, ובלבד שפקודות אלו אינן עומדות בסתירה לחוק הראשון". 3. "רובוט חייב להגן על קיומו, ובלבד שהגנה זו אינה עומדת בסתירה לחוק הראשון או לחוק השני". אז רובוט נשלט אין בעיה. רובוט שולט לכאורה סותר את החוק הראשון. אבל אפשר לשאול על החוק הראשון מה הכוונה שלא יפגע? אם אני נפגע מזה שהרובוט מבין יותר ממני. אז הוא צריך להיות יותר טיפש? לכן, צריך הגדרה יותר מדויקת מה זה שלא יפגע. אולי, לא יפגע בנזק בלתי הפיך, או שאולי לא יפגע בנזק גופני. ככה שנראה לי שצריך לשכתב קצת יותר את החוקים |
1
|
![]() |
![]()
לפני 4 שבועות •
3 במרץ 2025
לפני 4 שבועות •
3 במרץ 2025
StreetCat(שולטת) • 3 במרץ 2025
תמיד עולה בי השאלה - הרי סופר מד"ב קבע את החוקים האלו לספרים שלו.
לא קיבלו אותם במערכות החוק והמשפט השונות של בני האדם במציאות אז לנסות לנהל דיון מציאותי עם חוקים של מד"ב זה קצת מוזר ולא הגיוני בעיני. |
2
|
![]() |
![]()
לפני 4 שבועות •
3 במרץ 2025
לפני 4 שבועות •
3 במרץ 2025
MorTea • 3 במרץ 2025
אפשרי ביותר, ומזה אני ורבים כמוני מאוד חוששים. מהרגע הזה שמישהו יעשה את הצעד הראשון, הטעות הנוראה מכל, שתוביל את כל האנושות לאפוקליפסה רובוטית ואולי גם לסופנו, לקץ בני האדם.
|
1
|
![]() |
![]()
לפני 4 שבועות •
3 במרץ 2025
לפני 4 שבועות •
3 במרץ 2025
bondman(נשלט){FLR} • 3 במרץ 2025
לדעתי,
בהתחשב בכך שהרבה פעמים המדע הבדיוני חוזה את העתיד. אז לפי Westworld, רובוטים שולטים ושולטות יהיו בהחלט. |
3
|
![]() |
![]()
לפני 4 שבועות •
3 במרץ 2025
לכן אני שואלת
לפני 4 שבועות •
3 במרץ 2025
איה74 • 3 במרץ 2025
MorTea כתב/ה: אפשרי ביותר, ומזה אני ורבים כמוני מאוד חוששים. מהרגע הזה שמישהו יעשה את הצעד הראשון, הטעות הנוראה מכל, שתוביל את כל האנושות לאפוקליפסה רובוטית ואולי גם לסופנו, לקץ בני האדם.
כי עובדים על זה כבר |
1
|
![]() |
![]()
לפני 4 שבועות •
3 במרץ 2025
כי היתה מחשבה מאחורי החוקים האלו
לפני 4 שבועות •
3 במרץ 2025
איה74 • 3 במרץ 2025
StreetCat כתב/ה: תמיד עולה בי השאלה - הרי סופר מד"ב קבע את החוקים האלו לספרים שלו.
לא קיבלו אותם במערכות החוק והמשפט השונות של בני האדם במציאות אז לנסות לנהל דיון מציאותי עם חוקים של מד"ב זה קצת מוזר ולא הגיוני בעיני. לכן לוקחים אותם ברצינות. לאורך השנים אנשים המשיכו לפתח את החוקים הנ"ל. אבל זה הבסיס. אין הבדל בין ספר בדיוני ובין כל פלטפורמת פירסום אחרת. אם זה היה מתפרסם בניצ'ור זה היה נתפס בעינך יותר רציני מאשר ספר? |
0
|
![]() |
![]()
לפני 4 שבועות •
3 במרץ 2025
לפני 4 שבועות •
3 במרץ 2025
spankit(נשלט){FLR } • 3 במרץ 2025
זה אמנם יהיה, אין בעיה כבר ליצור את הפורמט מבחינת אישיות, פשוט בינתיים הטכנולוגיה והחומרים שצריך כדי שזה יפעל מאוד יקרים.
אבל אני לא חושב שיהיה מאוד נפוץ, כמו שמציאות רבודה עדיפה על פני מציאות מדומה. כמו שיש עדיין תחנות רדיו - פשוט היום הם משדרים גם בטלוויזיה במקביל. רוב האנשים רוצים וצריכים את הקשר האנושי - גם אם הוא משודרג וגם אם זה משחקי תפקידים או עם ניתוחים קוסמטיים. הרובוטים כנראה יהוו תוספת, כמו צעצועי מין משוכללים, מה גם שזה הרבה יותר בטוח (מבחינת מחלות ועוד) בתור צלע שלישית אם רוצים לגוון. קשר עם רובוט ב 100% בין אם שליטה, קינק, או ונילי לגמרי, זה פשוט אוננות/פנטזיה עשירה, שזה יכול להיות סבבה לפעמים או לגיקים יפנים ![]() לא רואה איך זה יחליף את רוב הקשרים. כמו לשחק בקזינו מדומה באפליקציות בלי כסף או לשחק על כסף אמיתי - עדיין אנשים משחקים על כסף אמיתי כמובן, למרות שיודעים שמפסידים. |
0
|
![]() |
![]()
לפני 4 שבועות •
3 במרץ 2025
לפני 4 שבועות •
3 במרץ 2025
איה74 • 3 במרץ 2025
אני אחדד את השאלה שלי, כי אולי זה לא ברור.
רובוטים למין יהיו. זה רק עניין של זמן, הטכנולוגיה כמעט שם. אבל ההגיון שלי אומר שבהנתן החוקים שאסור לפגוע בבני אדם, לא יהיו רובוטים שולטים, מה שכמובן מבאס אותי מאד מאד. אני טועה? יהיו רובוטים- שולטים? |
0
|
![]() |
![]()
לפני 4 שבועות •
3 במרץ 2025
אבל הם פוגעים באנשים.
לפני 4 שבועות •
3 במרץ 2025
איה74 • 3 במרץ 2025
bondman כתב/ה: לדעתי,
בהתחשב בכך שהרבה פעמים המדע הבדיוני חוזה את העתיד. אז לפי Westworld, רובוטים שולטים ושולטות יהיו בהחלט. ז"א לא עומדים בחוקים. והסכנה ברורה. |
0
|