![]() |
![]()
לפני 4 שבועות •
3 במרץ 2025
בדס''ם ורווקות
לפני 4 שבועות •
3 במרץ 2025
Kitty frank • 3 במרץ 2025
לרווקים והרווקות מבניינו- ואני לא מדברת על רווקות הוללת, אלא על כזו של הרבה לילות לבד וציפייה לזוגיות גדולה.
איך אתן מרגישות שהסאדו קשור לחיים שלכן? האם סאדו זה משהו שקיים בתוכנו? או שרק כשיש מופע שלו הוא קיים? |
2
|
![]() |
![]()
לפני 4 שבועות •
3 במרץ 2025
לפני 4 שבועות •
3 במרץ 2025
variation(נשלט) • 3 במרץ 2025
אני מרגיש שהוא קשור לחיי המין שלי(שאין לי כרגע), לראות את זה כדרך חיים זאת אולי פנטזיה שיכולה להיות לי, כלומר להיות עבד כמו של פעם שאתה ממש עבד בכל מובן המילה, בחיים הרגילים ובחיי המין, אבל תכלס המציאות שונה עם כמה שנרצה לחיות בתוך הפנטזיה.
למה הכוונה קיים בתוכנו? בכל אופן להבנתי המשיכה להישלט או לשלוט נובעת מהעבר שלנו, מכל מיני מצבים מסויימים שקרו לנו כשהיינו קטנים שגרמו לנו להימשך למה שאנחנו נמשכים, וזה בהחלט הופך להיות חלק ממך ובתוכך |
1
|
![]() |
![]()
לפני 4 שבועות •
3 במרץ 2025
לפני 4 שבועות •
3 במרץ 2025
cutelostboy(נשלט) • 3 במרץ 2025
Bdsm אצלי הוא משהו שאני מאוד אוהב, ומשפיע בעיקר על חיי המין, אבל בעקיפין, או אולי לא בעקיפין, גם על החיים הרומנטים.
בסוף מיניות עם פרטנרית, זה דבר חשוב מאוד, זה משהו שקורה הרבה, זה משהו שמקרב בין בני זוג. וזה מקשה עלי למצוא זוגיות, אני כמובן לא מבטל שום זוגיות מראש עם בחורות פוטנציאליות, אבל כן יצא לי בעבר לפסול מישהי בעיקר (אך לא רק) על בסיס זה שפשוט לא נתאים מינית, וזה מבאס. בכנות, אם הייתי יכול הייתי מעלים את החלק הזה בי שנמשך לזה, והייתי יכול לצאת עם מי שאני רוצה בלי שום מחשבה על חיי מין, אין מה לעשות כמות האנשים הונילים עוקפים אותנו, הקינקים. יותר מזה גם אם מישהי קינקית, עוד יותר נמוך הסיכוי שהיא תהיה שולטת ונתאים במובן הזה. אני חושב שזה חלק מדהים, אבל בהחלט משנה קצת את הדרך חיים ![]() |
3
|
mister z(שולט) |
![]()
לפני 4 שבועות •
3 במרץ 2025
Re: בדס''ם ורווקות
לפני 4 שבועות •
3 במרץ 2025
mister z(שולט) • 3 במרץ 2025
Kitty frank כתב/ה: לרווקים והרווקות מבניינו- ואני לא מדברת על רווקות הוללת, אלא על כזו של הרבה לילות לבד וציפייה לזוגיות גדולה.
איך אתן מרגישות שהסאדו קשור לחיים שלכן? האם סאדו זה משהו שקיים בתוכנו? או שרק כשיש מופע שלו הוא קיים? אני לא רואה ב"סאדו" משהו חיצוני שקיים בי יש לי משיכה לדברים מסוימים כמו שיש מי שנמשך לשדיים גדולים או לתחת שמן וכן כפי שאמרו לפני אין ספק שזה מסבך את החיים ובדיעבד אם הייתי יכול הייתי מבטל את הצורך הזה |
1
|
![]() |
![]()
לפני 4 שבועות •
3 במרץ 2025
לפני 4 שבועות •
3 במרץ 2025
calmsea(נשלט) • 3 במרץ 2025
ככל שאין, כך המופע שלו בתוכי גדול יותר
|
1
|
![]() |
![]()
לפני 4 שבועות •
3 במרץ 2025
לפני 4 שבועות •
3 במרץ 2025
ילדה צמאה לדאדי(נשלטת) • 3 במרץ 2025
אם כוונתך גם לרווקות גרושות, אז ההיעדר שלו דווקא משאיר אותו כל הזמן נוכח.
לא מכניסה יחסים וניליים או חד פעמיים לחיי, והציפייה לקשר בדס״מי רומנטי-אמיתי נשארת ציפייה כבר המון זמן. ולכן, העדר הסאדו הפך לסאדו עצמי - חיה בהתנזרות מאולצת. ולמרות שחייבת מין, נמנעת מלקבל אותו. וזאת התעללות עצמית בכל מובן של מילה. אז יש סאדו, אבל כזה שלא גורם לשום סיפוק נפשי או גופני… |
4
|
![]() |
![]()
לפני 4 שבועות •
3 במרץ 2025
לפני 4 שבועות •
3 במרץ 2025
מיצי קפיצי(נשלטת) • 3 במרץ 2025
זה צורך שקיים
ומצד שני אני לא קוף, ויכולה לחיות גם בלי. חייבת להודות שמזמנת לי זוגיות ונילית יותר מלמצוא את הדאדי של חיי כי בסופו של יום בדסם לא הוכיח את עצמו כמשהו מעבר לריגוש חולף |
7
|
![]() |
![]()
לפני 4 שבועות •
3 במרץ 2025
לפני 4 שבועות •
3 במרץ 2025
teacher(שולט) • 3 במרץ 2025
אני לא חושב שאני יכול בלי
|
0
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
4 במרץ 2025
לפני 3 שבועות •
4 במרץ 2025
Bluecollar(שולטת) • 4 במרץ 2025
זה לא הכל או כלום.
אני מוצאת זמנים בהם אני יותר מאמא/מחנכת ועונה על הצורך שלי להיות גם אישה ולענות על הצורך שלי בבדסמ. גם אם זה עם אנשים שיש לנו חיבור טוב ולא תצא מזה אהבה גדולה וזה שאני עושה את זה לא הופך אותי להוללת או לא רצינית או לשרמוטה |
3
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
4 במרץ 2025
כל זה בדרך לזוגיות מונוגמית
לפני 3 שבועות •
4 במרץ 2025
Bluecollar(שולטת) • 4 במרץ 2025
Bluecollar כתב/ה: זה לא הכל או כלום.
אני מוצאת זמנים בהם אני יותר מאמא/מחנכת ועונה על הצורך שלי להיות גם אישה ולענות על הצורך שלי בבדסמ. גם אם זה עם אנשים שיש לנו חיבור טוב ולא תצא מזה אהבה גדולה וזה שאני עושה את זה לא הופך אותי להוללת או לא רצינית או לשרמוטה |
1
|