![]() |
![]()
לפני שבועיים •
16 במרץ 2025
מעקב אחר הנשלט, מה זה עושה לכם?
לפני שבועיים •
16 במרץ 2025
masoul • 16 במרץ 2025
במסגרת יחסי שליטה, נגיד FLR או המקבילה הגברית של זה,
התקנת אפליקצית מעקב בטלפון של הנשלט או הנשלטת, בידיעה ובהסכמה כמובן. ( מודגש שוב, בידיעה ובהסכמה, הכל בידיעה ובהסכמה וברשות ) כך שהשולטת יודעת בכל רגע איפה בדיוק הנשלט שלה נמצא, והנשלט יודע שהשולטת שלו יודעת בכל רגע היכן הוא נמצא. מה זה עושה לכם? שולטת או שולט, נשלט או נשלטת, מה אתם חושבים לגבי סוג שליטה כזה? מה אתם מרגישים לגבי סוג שליטה כזה? מה זה מעורר בכם? האם זו פרקטיקה שמישהו כאן מייסם? האם למישהו כאן יש נסיון בזה? חוויות כאלו או דומות לאלו? ובנימה אישית, אלי זה מדבר, בעיני זה מהחלקים היותר טוטאלים ביחסי FLR , יש בזה מין הטוטאליות שבשליטה. יחד עם זאת זה כנראה יהיה לי קשה להיות לאורך זמן תחת חשיפה כזו, מה שעושה את זה מדליק עוד יותר כמובן. הייתי ביחסים שבהם הייתי חייב בדיווח על כל תנועה שלי, לא בקשת רשות, רק לעדכן לאן אני נוסע ואיפה אני עתיד להיות. שזה דומה, זה קרוב, אבל זה לא עד כדי אפליקציה שמדווחת בדיוק של מטרים בודדים היכן אתה. כל הזמן וכל מטר תנועה. יאללה שתפו בטייק שלכם ואת הסיי שלכם על הנושא ועל השאלות למעלה. מוצאי פורים שמח. |
4
|
chupu(נשלט) |
![]()
לפני שבועיים •
17 במרץ 2025
לפני שבועיים •
17 במרץ 2025
chupu(נשלט) • 17 במרץ 2025
בתור מישהו שFLR מאד מדבר אליו זה נשמע לי כמו חלום רטוב, מצד שני, כמו כל דבר שלוקחים לקיצון זה בקלות מאד יכול להפוך למשהו מסוכן ולא בריא.
אני חושב שכדי ליישם פרקטיקה כזאת קודם כל צריכים להיות גבולות ברורים לגבי עד כמה החוסר פרטיות מוחלטת. בסוף כל אחד מאיתנו צריך איזושהי מידה של פרטיות מדי פעם. למשל אני אוהב לכתוב בפתקים כל מיני מחשבות שלא תמיד אני מעוניין או מרגיש בנוח לשתף באותו הרגע עם בת הזוג שלי. צריך גם להיות בתקשורת טובה מאד בתוך מערכת היחסים ולוודא כל הזמן ששני הצדדים נהנים מהמשחק הזה ושלא מתחילות להיווצר בעיות מתחת לפני קרקע. (גם בצד הנעקב וגם בצד העוקב, עלולות להתפתח חרדות והרגלים לא בריאים ולכן צריך להיות כל הזמן עם היד על הדופק) בקיצור, כמו כל דבר, כל עוד יש תקשורת טובה בתוך מערכת היחסים ויש גבולות ברורים, זה יכול להיות מדהים. לגמרי נשמע לי כמו משהו שהייתי רוצה לנסות לפחות לתקופה מסויימת ![]() |
8
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
17 במרץ 2025
לפני שבועיים •
17 במרץ 2025
Kitty frank • 17 במרץ 2025
הייתי שמחה להיות עם מישהו שמספיק דואג לי כדי לבקש ממני להתקין אפליקציה כזו, או שממש אוהב להפתיע אותי עם נשיקות גנובות באמצע הרחוב או משהו כזה. כמובן הכל בטקט וטוב לב ולא באווירת אובסס חולה. אבל כן, זה נשמע לי נעים מישהו שאכפת לו כלכך. בתאוריה לפחות, בפנטזיה.
|
10
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
17 במרץ 2025
לפני שבועיים •
17 במרץ 2025
masoul • 17 במרץ 2025
chupu כתב/ה: בתור מישהו שFLR מאד מדבר אליו זה נשמע לי כמו חלום רטוב,
זה יכול להיות מדהים. לגמרי נשמע לי כמו משהו שהייתי רוצה לנסות לפחות לתקופה מסויימת ![]() צ'ופו תודה. גם לי זה נשמע כמו התנהלות שמשאירה אותך תחת שליטה כל הזמן, ובקלות ובלי מאמץ, ולכן זה חזק. |
1
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
17 במרץ 2025
לפני שבועיים •
17 במרץ 2025
masoul • 17 במרץ 2025
Kitty frank כתב/ה: הייתי שמחה להיות עם מישהו שמספיק דואג לי כדי לבקש ממני להתקין אפליקציה כזו, או שממש אוהב להפתיע אותי עם נשיקות גנובות באמצע הרחוב או משהו כזה. כמובן הכל בטקט וטוב לב ולא באווירת אובסס חולה. אבל כן, זה נשמע לי נעים מישהו שאכפת לו כלכך. בתאוריה לפחות, בפנטזיה.
היי קיטי, זו זווית שלא חשבתי עליה, זו לא הפרשנות שלי לארוע, למעשה, זו פרשנות שונה לחלוטין משלי, הוצאת מהמשוואה את השליטה. לחלוטין. והרי כן העניין הוא שליטה. אבל היי, זה יפה, אפשר לקחת את זה גם למקום דואג ומפנק. זה מקסים. תודה. |
2
|
אליפסה(שולטת) |
![]()
לפני שבועיים •
17 במרץ 2025
לפני שבועיים •
17 במרץ 2025
אליפסה(שולטת) • 17 במרץ 2025
זה מגרה. זה מזין את הפנטזיות שלי, כך שאני יכולה לקרוא על זה ולחייך לעצמי את החיוך המרושע שלי. אם כן, כמובן שזה כולל את הדאגה שקיטי תיארה. אבל הניסיון שלי אומר לי שלא. לאורך זמן זה לא יטיב עם הקשר, לפחות לא בסוג היחסים שיש לי.
אני מבינה FLR כמימוש ראלי של יחסי שליטה. משהו יציב שמאפשר חיים נורמטיביים וזוגיות שמחה ובריאה. מניסיוני אי אפשר לשמר את הריגוש שחווים בסשן או במצבים אינטימיים בשגרה. נסיונות לעשות זאת מכניסים בקלות את הזוגיות לסחרור ולחוסר סנכרון. אני לא מפחדת ממילים כמו "טוטליות" ואפילו "אובססיביות". אבל אספקטים כאלו של שליטה צריכים להיות מדודים מאוד. שליטה אקטיבית 24/7 יכולה להיות מעייפת מאוד, ואם מפריזים בה לפעמים משיגים את האפקט ההפוך. במקום להעצים את השליטה ואת האינטימיות רוצים מנוחה ומרחק. זה פשוט מעייף מאוד לפקח על מישהו או לנהל אותו כל הזמן ולאורך זמן. זה מזכיר לי את הרעיון לנעול את הנשלט בכלובון 24/7. הרבה נשלטים משווקים את הרעיון כנוסחה פשוטה לשליטה טוטאלית. "כל מה שאת צריכה לעשות זה לנעול פעם אחת, ואז להמשיך בעניינך..." אלא שזה לא עובד כך. עבור הנשלט זו חוויה מסחררת מבחינה רגשית. וכדי שזה יעבוד נחוצה תמיכה רגשית אינטנסיבית. אחרת נוצר ניכור, הוא מוצף ברגשות ואילו אני בענייני היום. זה לא עובד טוב. החוויה הלא סימטרית מערערת את הקשר ולא מייצבת אותו. אז אותו הדבר כאן. מה שנראה כנוסחה פשוטה לשליטה טוטאלית הוא גם נוסחה להכניס את הקשר לסחרור. אין באמת טעם לקנות שוט אם לא מתכוונים להצליף. ואין טעם בטכנולוגיה שמאפשרת פיקוח 24/7 אם לא מעוניינים באינטנסיביות הזו. כמובן שאני מתארת את החוויה שלי. אני יודעת שיש יחידי סגולה שהדברים האלו עובדים להם. |
22
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
17 במרץ 2025
לפני שבועיים •
17 במרץ 2025
calmsea(נשלט) • 17 במרץ 2025
יש לי אמא פולניה שכבר עושה את זה
|
5
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
17 במרץ 2025
לפני שבועיים •
17 במרץ 2025
calmsea(נשלט) • 17 במרץ 2025
אז כולה להוסיף לfind my?
אני בטוח שלא התכוונת רק לזה. כי הרבה בני זוג וחברים עושים את זה. אם אתה מתכוון למעקב יותר חודרני, כמו עבור מטלות ואורח חיים, זה היה מלחיץ אותי ומכבה, לנסות לרצות לא רק את עצמי ולהרגיש כשלון כפול כשמשהו לא מתבצע. |
0
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
17 במרץ 2025
לפני שבועיים •
17 במרץ 2025
אלפא-בטא(מזוכיסט){כנוע} • 17 במרץ 2025
כפנטזיה, הרעיון מטריף.
כנראה שאינני היחיד שאחת מהפנטזיות שלו, היא איבוד הזכות לפרטיות באופן טוטאלי, ודווקא כאחד שמאוד חשובות לו הפינות הקטנות בחיים אליהן אני יכול להעלם. אני מניח שהגשמה כזו איננה שונה מכל הסכם לא כתוב בין בני זוג שחברו לחיים משותפים כל שהם. בכל קשר כזה יודעים הצדדים שאין רק את הרגעים הטובים, וישנן ימים או תקופות בהן מורכבות החיים לא מאפשרת לנו לתת את תשומת הלב שהיינו רוצים לתת, אבל המסגרת המשותפת ששני (או יותר) הצדדים רוצים להישאר בה, קיימת. אז יהיו לה את הימים בהם באמת יעניין אותה לגלות שהתיישבתי לקפה סולו ברולדין, ולראות את הרכב במקום החנייה של העבודה רק בעשר בבוקר. בדיוק כמו שיהיו ימים רבים, בהם היא אפילו תשכח שאני מופיע קבוע על המכם שלה, או ימים שהידיעה הזו גם תרגיז אותה. יהיו את הימים בהם אני אטפטף את עצמי לדעת רק מהידיעה שהיא "רואה" כל מה שאני עושה, ויהיו את הימים בהם אלחץ בטעות כמובן על כבוי שרותי המיקום בטלפון. |
1
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
17 במרץ 2025
לפני שבועיים •
17 במרץ 2025
Kitty frank • 17 במרץ 2025
masoul כתב/ה: Kitty frank כתב/ה: הייתי שמחה להיות עם מישהו שמספיק דואג לי כדי לבקש ממני להתקין אפליקציה כזו, או שממש אוהב להפתיע אותי עם נשיקות גנובות באמצע הרחוב או משהו כזה. כמובן הכל בטקט וטוב לב ולא באווירת אובסס חולה. אבל כן, זה נשמע לי נעים מישהו שאכפת לו כלכך. בתאוריה לפחות, בפנטזיה.
היי קיטי, זו זווית שלא חשבתי עליה, זו לא הפרשנות שלי לארוע, למעשה, זו פרשנות שונה לחלוטין משלי, הוצאת מהמשוואה את השליטה. לחלוטין. והרי כן העניין הוא שליטה. אבל היי, זה יפה, אפשר לקחת את זה גם למקום דואג ומפנק. זה מקסים. תודה. רוצה להגיד שוב לחלוטין? בעיני רכושנות היא רמה גבוהה של שתלטנות. והדואליות של להיות רכושן, אבל גם לא לסמוך, נשמעת ממש מפחידה. להירצח מפחידה. |
1
|