אליפסה(שולטת) |
![]()
לפני שבועיים •
17 במרץ 2025
עונשים והצלפות
לפני שבועיים •
17 במרץ 2025
אליפסה(שולטת) • 17 במרץ 2025
שאלה לשולטות בעיקר,
אבל כולם מוזמנים לשתף בחוויה שלהם. האם אתן מענישות את הנשלטים שלכן? האם עונשים הם חלק מהדינמיקה הזוגית? זה משהו שאתן מאמינות בו ונכון לקשר שלכן? אם כן, אתן מענישות עם השוט או שעונש כזה ירגיש לכן מצועצע? אם אתן מצליפות, ההצלפות הן טקסיות או שהנשלט הסורר צריך ממש לכאוב? לאילו עוצמות ומספרים זה מגיע? |
9
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
17 במרץ 2025
לפני שבועיים •
17 במרץ 2025
עקר הבית(נשלט) • 17 במרץ 2025
מבחנתי הכאב הוא משני והאפקט החזק הוא הכניעה לקבלת העונש.
הטקס יותר כואב מהמכה, זה יכול להתחיל בעמידה בפינה כהמתנה לעונש. להיות רכון על ברכי המענישה להתבייש גם לכתוב שורות כעונש או שעת שינה מוקדמת , זה לא כואב אבל מאוד מכאיב. |
4
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
17 במרץ 2025
לפני שבועיים •
17 במרץ 2025
StreetCat(שולטת) • 17 במרץ 2025
אני לא מענישה, פחות מתאים לי ופחות מעניין אותי
כשאני מצליפה או מכאיבה זה כי אני רוצה בכך, וכי אני נהנת להכאיב, לא כי זה עונש. ומול בראט? זה משחק אחר בכלל אצלי. |
7
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
17 במרץ 2025
לפני שבועיים •
17 במרץ 2025
Adonai Elah Elahin • 17 במרץ 2025
מענישה בהחלט. יש משהו מרטיט בכך שמישהו שבחרת לך בולע סבל עבורך. באשר לאופן העונש, זה תלוי.
העונשים שלי מסתמכים ברובם על היכרות הצד האחר, הרי כדי שעונש יהיה אכן יהווה סבל אמיתי ולא סתם עוד משהו שלעין בלתי מזוינת ייראה כעונש אבל בתכלס עבורו הוא פרס, הוא עונש שיתבסס על הדברים שאני יודעת שהוא לא אוהב וממש מתענה מהם. למשל, להשתמש בידע שלי על המאכל השנוא עליו עלי אדמות ולגרום לו לבלוס אותו מהרצפה כעונש, או על המוזיקה שהוא לא סובל ולאלץ אותו להאזין לה בווליום גבוה ברציפות בעודו כפות וחסר אונים. אני יכולה להמשיך להלאות בדוגמאות, הרי יש עוד אין סוף רעיונות ודרכים להשתמש בהיכרות כתחמושת עונשים, רק צריך להיות קורט יצירתיים עם ניצוץ בוער של סאדיסטיות טהורה כזו שרוצה לגרום לצד האחר לסבול מזוככות למענך. לשאר הדברים הסאדיסטיים, כמו הדוגמה שנתת, אני לא קוראת עונשים. הלוא אני יודעת שגם אם כואב לו או לא נוח לו וכד' הוא עדיין נהנה מהם ורוצה בהם, לפיכך הם פרסים. |
15
|
Nayna Nettles |
![]()
לפני שבועיים •
17 במרץ 2025
לפני שבועיים •
17 במרץ 2025
Nayna Nettles • 17 במרץ 2025
אני חושבת שצריך להפריד בין עונש משחקי (Funishment) לבין עונש תיקון התנהגות (Punishment).
עונש משחקי יכול להגיע כספאנקים אחרי ddlg בו הילדה לא הכינה שיעורים ומקבלת עונש, או להגיע כהצלפות בגב ובכל כתף אחרי שהמוענש נשפט ונמצא אשם על איסור "לא ילבש". עונש משחקי של אימפקט יתאים כחלק מסשן לנשלטים שאוהבים אימפקט (דה! באמת?), או כחלק מסשן אימפקט. עונש תיקון, יגיע יותר כתיקון התנהגות, כחלק מחינוך. הנשלטת הייתה ילדה רעה וקיללה ברוסית? שתי סתירות. הנשלט זז בתור רהיט בפעם השלישית באותו הסשן? הנשלט לא יהיה רהיט יותר, השולטת תאשר לו ללכת לשירותים, לחזור ולחכות בפינה עד לקבלת ההצלפות כעונש. עונש תיקון לא מחייב שהנשלט יאהב אימפקט (או כל עונש אחר), אלא רק יסכים לקבל את זה כעונש. הערה: אני חושבת שאנשים מגיבים יותר טוב לחיזוקים חיוביים מאל עונשים ![]() |
5
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
17 במרץ 2025
לפני שבועיים •
17 במרץ 2025
-wintermute- • 17 במרץ 2025
נדמה לי שגם Funishment יכול לשמש לתיקון התנהגות, כי גם אם הצד היותר מתחכם של המוח נהנה מכאב/השפלה וכו', הצד היותר פרימיטיבי מבין שכאב =לא לעשות וכו'
זה רק צריך לבוא באופן עקבי וביהייביוריסטי משהו ![]() נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שלישי מרץ 18, 2025 12:01 am, סך-הכל נערך פעם אחת |
0
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
17 במרץ 2025
לפני שבועיים •
17 במרץ 2025
בריז חולף • 17 במרץ 2025
לא יודע לגבי עונשים וכד', אך בכל פעם שאני קורא את שם השרשור - "עונשים והצלפות" מזדמזם לי בראש מוניקה סקס "פצעים ונשיקות".
שמחתי לעזור. |
1
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
17 במרץ 2025
לפני שבועיים •
17 במרץ 2025
hrgiger • 17 במרץ 2025
אני לא אוהבת להעניש, בכלל. אני מתבאסת מאוד אם אני צריכה לעשות את זה ולשמחתי נאלצתי לעשות זאת ממש מעט פעמים.
אם אעניש זה יהיה עם אקט שאני לא אוהבת כדי לא לתסכל אותי והאקט יהיה כזה שגורם סבל אמיתי (לא משחקי או מזוכיסטי) של מי שתחתי. לעונש יהיה קשר לסיבה שהובילה אותי לעשות זאת ושיחת סיכום והבהרה. והאמת, חריג מאוד שאני מענישה. |
5
|
![]() |
![]()
לפני יום •
31 במרץ 2025
לפני יום •
31 במרץ 2025
מפית(אחר) • 31 במרץ 2025
הייתה לי בת זוג שהיינו בסוג של זוגיות FLR. כשהיינו נפגשים (בערך פעם בשבוע) היה לה מין ריטואל לנגוע בי במקום מסויים שהיה גם מענג אבל גם כואב שגרם לי להתפתל. זה לא היה סשן או עונש, זה היה מין ריטואל יישור כזה של: לא התראינו פרק זמן מסויים, בא תבין את יחסי הכוחות ומשם נמשיך.
|
0
|
![]() |
![]()
לפני יום •
31 במרץ 2025
לפני יום •
31 במרץ 2025
זוג פלוס(שולטת) • 31 במרץ 2025
ההצלפה או הפליק לא קיימים כעונש אצלי.
הם גם לא נועדו לגרום סבל או סימנים. זו רק עוד דרך לשחק, להפגין שליטה ולהינות כששני הצדדים מפיקים עונג מזה. |
1
|